176

Фрол

преди 9 месеца

БТР ите ще ги подарим, но не казват, че новата техника ще си я закупим от НАТО !

175

CIA

преди 9 месеца

Каракачанов беше патриот и умерен русофил . Справяше добре в коалицията с герб и нфсб на русофоба симеонов .Докато година преди пуча се продаде на кгб за да разбие коалицията Обединени патриоти Които бяха сигурен коалиционен партньор на герб. Раздели се от симеонов и с това отслаби партньора на герб И въпреки че герб пак спечели изборите Нямаше с кой да се коалира. Тъй като ОП не влязоха в парламента.Това беше и целта на кгб когато корумпира каракачанов.

174

мак

преди 9 месеца

Пак изпълзя. Самият той не излъга ли като купи картинки на самолети? Не подарии ли милиарди на сащ? А бг правителства нали казват какво са подарили и какво още ще даряват, така че шке.мбо се изложи. Освен това видя позиция на Радев, която има подкрепа от доста българи, и реши и той да го подкрепи, за де се харесва.

173

СМЕХ....

преди 9 месеца

Аз АКЪЛ от доносник на ДС-агент "Иван" и "ШКЕМБО ВОЙВОДА" ОТ ВМРО ---НЕ ИСКАМ!!!!ДА СЕ ФЪРЛЯ ТАМ ПО КИЛИМИТЕ НА РУНДЮ И ***...хахахааа

172

1

преди 9 месеца

Ако някой си мисли че внукът на ДС е започнал бизнес от нулата много се заблуждава. Това мамино детенце е започнало с милионите на дядо, чичи,тате и цялата тази крадлива пасмина, а тези милиони са окрадени от всички нас. Целия едър бизнес в нашата държава е собственост на креатури на ДС,то свинаря,дългия инкасатор,ветковци и баневци,първановци и личните им контрабандисти,корнели и какви ли не още клептомани. И ако мислите,че този тарикат не е един от тях дълбоко се лъжете.

171

Малко за политика

преди 9 месеца

За съжаление, заради нежеланието на много хора да гласуват, в НС се събра мнозинство от партии на войната ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС, които са готови и прашките си да изпратят на Украйна за да помогнат на Зеленски и дружинката му да продължават войната до последният украинец.

170

Анонимен

преди 9 месеца

До 243 Разбира се , че трябва да одарим оръжия на украинците, за да се защитят от варварите- алкохолици! Тези, които се въргалят по паветата на София са търтеи и вечно *** за заплати!Ами като не ви харесва, махайте се! Не стига, че не плащат данъци и се ползват от всички блага на държавата и все им малко парите!!!Частният бизнес като не му достигат пари за заплати къде да ходи да се жалва?

169

Кой какъв е

преди 9 месеца

До 1: Не е толкова важно кой на кого е внук, а кой е корумпиран и кой не, и кой как харчи парите на държавата. Тези, които искат по-добро бъдеще за България би трябвало да гласуват за тези, които работят за интересите на България, а не за тези, които служат на чужди интереси.

168

На кого служат?

преди 9 месеца

Служители на БНР, НАП, НОИ, Държавна агенция "Архиви" и културните институти протестират пред Народното събрание за по-високи заплати. Според приетият от депутатите държавен бюджет обаче пари за повишаване на заплатите на служителите няма няма, но ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС могат да гласуват в Народното събрание да подарим 100 бронетранспортьора на Украйна вместо да им ги продадем. Заклели са се в парламента да служат на интересите на българският народ, а служат на чужди интереси.

167

1

преди 9 месеца

Както си знаем няма бивш агент на ДС. Всички тези псевдо патриоти по съвместителство са агенти на руските служби. И много ми се иска, хората които искрено се смятат за проевропейски настроени, десни , демократи и пр. да си го припомнят преди да идат да гласуват за сина , внука и племенника на ДС на изборите в София.

166

Прав е

преди 9 месеца

Щом "партньорите" от НАТО толкова искали да ни превъоръжават,първо да видим 100 БТР-а в складовете на армията ама реални, а не чертежи.И след това - даваме старите.

165

Сина

преди 9 месеца

До избирателите на ПП и ДБ: Бойко добър ли е вече? мафия ли е още? Отчитате ли се на шефа на пеефски? Вътре ли ви е?

164

Един

преди 9 месеца

Ще ни разъоръжат за да може всичко тук да се поеме от чужда войска и чуждо командване. Окупиране на страната без да се води война. Най- големия разрушител на Българската армия, това е НАТО. Нито ЕС нито НАТО са ни приятели/съюзници.

163

Очевидец

преди 9 месеца

Над 130 украински тира чакат да излязат от ГКПП Кардам. Не знам какво трябва и какво не.

162

Анонимен

преди 9 месеца

Каракачанеца - топ манекен!

161

Ако има

преди 9 месеца

243 Тя ше се води с каманйе и пръчки защото в БГто още сме в каменната ера заради комуня рите те ще са и причината за нея!

160

Анонимен

преди 9 месеца

И този затлъстял и прелял от руски пари комунистически агент и доносник го събудихте и му дадохте думата да сее пропутинска пропаганда, защото кохортата на зеления смръдлив чорап е неспособна да убеждава във вярнос към великата руска клоака.

159

Gostun

преди 9 месеца

Ако се стигне до гражданска война в България....сами ще се избием..много злоба има в душите ни!Радвайте се на всеки ден в който сме здрави ... това е истината!

158

Поздравления

преди 9 месеца

За Каракачанов!Докога управляващият режим у нас ще действа по комунистически?Ще взема от нашите деца и възрастни, за да може намазаните украинци да ходят за без пари по хотелите!!!!!

157

БОГ ДА ПАЗИ РУСИЯ

преди 9 месеца

Напред Руски братя. Ние сме с вас. Върнете си СССР. Стигнете пак до Берлин и Париж. Мачкайте наред. Бог е с вас!!!