32

Хмммм

преди 9 месеца

Напускане на ЕС И НАТО нямаме работа там вижда се.

31

Лайки

преди 9 месеца

Заглавието съдържа два пъти "комисия" последователно.

30

Българин

преди 9 месеца

Още веднъж отзад от началниците.

29

Барон Мюнхаузен

преди 9 месеца

А за грешните ваксини, кой ще плаща лилипут нещастен.

28

Филко

преди 9 месеца

За да получиш,трябва да дадеш!Ако днес сте го разбрали,чакайте еврото,по две ,с финес и усмивки!

27

Нане и Вуте

преди 9 месеца

Една глуповато сервилна и една противна усмивка

26

Баба.

преди 9 месеца

Бай да уей от евреюпейския "юнит" защо жандарми те стачкуват при всяка смяна на власт? Не е ли забранено в конституцията? -Защото няма армия?!!!!

25

Знаещ

преди 9 месеца

Стига ни и това да ни набутат еврото...

24

Българка!

преди 9 месеца

Кои сте вие бе? Евро.ейска комисия, за да налагате глоби в държавата ни? От тях тръгнаха всички бедствия - пед.ли, наркотици, погзаване на морал...

23

$$$€€€ провалил се

преди 9 месеца

Лижете задните части но гендърите в Европа знаят как да ти го сложат без да те боли. Искат все повече за да може все повече да ни унищожават. Какво взехме и видяхме от тях?Те си гледат собствените интереси а източна Европа е превърнаха в гето. Такива им трябват за да стават все богати Браво на Урбан човек който устоява и защитава народа на Унгария а не както нашите политици които са готови народа и България да продадат в името на парите и милите очи на РЕПТИЛИТЕ

22

Пипи

преди 9 месеца

Той Молеца гледа само на изток какво става, на запад кучета ги яли.

21

Тон

преди 9 месеца

Глоби,заплахи,натрапване,забрани,върнахме се 45 години назад ,и кои каквото иска да говори това си е чист либерален фашизъм,толкова омраза!

20

Анонимен

преди 9 месеца

Като някакви аб0ригени сте . Имате гл0би защото живеете като сфини. Не знам да има друга държава с толкова незайни граждани!! От нмщо не се интересувате само плямпате..

19

Анонимен

преди 9 месеца

Имам чувството,че българина работи за данъците, рекета на политиците и европейските глоби!

18

Ковък

преди 9 месеца

Направо да глобяват лидерите, които са били на постове. То така разни некадърници нехаят пък държавата плаща... над 15 години само стриктно про-европейски партии ни управляват и по-голям батак не е било НИКОГА!!! Това ли е Европа?

17

Христо Христов

преди 9 месеца

Дано накарат България да върне всички неправилно раздадени субсидии и да ги даде на Украйна!

16

спомен

преди 9 месеца

имах асистент по математика, който казваше:"Моето отношение към студентите се изразява с две думи- санкции и репресии." Хаха, аха...

15

Анонимен

преди 9 месеца

Комисията да изпрати монитиварно становище за всичко, което Германия и Франция не спазват или имат паралелно законодотелство. Аман от двойни стандарти!

14

Анонимен

преди 9 месеца

на снимката госпожата каза че в бг има малко области наркомани трябва да сега в цяла бг поправете си грешките иначе шенген няма и повече роби в ес

13

Анонимен

преди 9 месеца

Смятайте ЕС колко механизми има да гледа и оправя проблеми особено в изостанслите държави . Въпреки този натиск тука продължаваме да минаваме метъра, да не правим реформи, да се правим на луди и всичко това в ущърб на обществото. А в интерес на частни компании и мутри. Сматайте ,ако не бе ЕС ,още щяха да летят черните джипове, кючека и куфарщетста.