17

Хихи

преди 9 месеца

Бургас да е новата столица или главен град на държавата България и току виж и няма проблеми само яхти и джетове и отракани жендери от Созопол со Шкорпила само столица, летища, и големи яхти... големи ами големи

16

Анонимен

преди 9 месеца

Селянията е голяма джигитите са без контрол и те наистина се мислят за недосегаеми и безсмъртни лошо че при тях няма адекватна политика и наказание и то сериозно

15

Стефани

преди 9 месеца

Вие ако само знаете кои са им началниците и директорите на пътната агенция няма да припарите до магистрала Тракия и всички вие незабавно ще хванете пътя към Гърция...! Всичко е гнус и гнило никой не го е еня за безопасното ви пътуване,а да спомена и не на последно място и органите на реда МВР могат да ви оверя че няма и дори пукнат полицай по цялата магистрала до Бургас

14

Инструкция

преди 9 месеца

Отиваш на море разни камиони пълни с слама *** които хвърчат навсякъде мизерия пълна ако стигнеш до морето пак мизерия пълна Ем те това е...!!!!?

13

Симеон

преди 9 месеца

Забранете движението на тежкотоварни автомобили по магистрала Тракия незабавно вие луди ли сте бе

12

Анонимен

преди 9 месеца

Те българите нали не ядат асфалт, затворете я цялата. *** ще кара пак 6-7 часа както преди.

11

Пепи

преди 9 месеца

Тука за някакви селяци от София се напрегнаха хората. А то от София никой вече не ходи на нашето, всичка са в Гърция. То като погледне човек генофонда по морето и му става ясно, че наистина на морето са се събрали само ***:)

10

Анонимен

преди 9 месеца

Картофена нива Тракия,това е Тракия,не е никаква магистрала.И държавата ни такава.Цяла пролет спаха,сега на 40 градуса правят реманти.Е,наистина няма такава държава.Ония ден 150 кг прасе се разкарваше по Тракия.Докато съществува този свят,ще си останем мизерна държава.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Провинциалисти с МПСта бате, става страшно!!Когато си оставил вчера магарешката каручка и си яхнал 200-300 коня па било то и 20 годишен дарак става така.

8

Ханко Брат

преди 9 месеца

Супер-точно селяците от София когато идват към Бургас!)))))

7

Stefan

преди 9 месеца

То работната да върви НО с цената на какво защо по тази натоварена магистрала не се забрани в тези жеги движението на товарни превозни средства, преди си беше така а сега човешки животи и повредени пътни настилки

6

Хемус

преди 9 месеца

Цялата магистрала да им затворят докато не се построи Хемус. Те там си имат магистрала и подбалкански път и се обявяват върли противници на строежа на Хемус, вземат се за нещо повече от живеещите на север от Стара планина. Заслужават си напълно страданията, да им се множат дано.

5

Ядрен вампир Z

преди 9 месеца

2014г работих международен шофьор.Тъкмо бяха отворили отсечката от Ст.Загора до Ямбол и викам мали като се върна от работа ще пътувам до Ямбол по магистрала ще спестя сумати време.Връщам се,паля колата отивам и разбрах защо и викат черноморската магистрала.Вълните по новата отсечка бяха по големи от море с червен флаг.А беше път на 2-3 месеца.Последно миналата година минавах от там.Изпотроших си бракмата

4

Анонимен

преди 9 месеца

На тиквата крадлива магистралите са това,магистрали без пътни възли,качиш ли се на нея и до края няма слизане. Да излезе и да каже защо няма изграден пътен възел при Кермен (на три километра от катастрофата), въпреки че по първоначален проект го имаше,но за да има за шкафчинциту и да бърза,сто пъти им нареждаше да променят проектната документация. Иначе се бие в гърдите като макак, колко строил,колко градил,а то е едно нищо, както всичко негово.

3

АНТИ МАГ. ТРАКИЯ

преди 10 месеца

Лятото когато отиваш на море ,ако не те отбият заради камион със лепило ще е нещо друго !!! Инаше един управлява 11 г и отгоре утрепа се магистрали да строи !

2

Ааа

преди 10 месеца

"се запали тежкотоварен автомобил с ремарке, натоварен с лепило" - сигурно , който мине оттам се надрусва от изгорялото лепило.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Този път не е магистрала, преди поне спирахте камионите лятото, ама сега нали прибирате пари от ТОЛ-а за кюлчета и не ги спирате, съжалявам че не се махнах преди 20 години от тази ***!