19

ффф

преди 11 месеца

влака е медец - ядеш, пиеш или спиш каквото ти е кеф... това че са мръсни е като обществените тоалетни... като сме мизерници и цапаме такоз е... и другото не мога да разбера една държавна фирма защо трябва да е все на печалба като тя е създадена в полза на народа и може да е на загуба... все едно полицията да е на печалба

18

Анонимен

преди 11 месеца

Някои тук ми сравняват индийските железници с българските. При индийските пътниците се возят изпонасядали и по покрива на купетата и са натъпкани, като копърки в консерва във влака. БДЖ са по-зле от испанските железници, но не са в по-лошо състояние от индийските и това е неоспоримо. Нашите железници са нивото на сръбските и дори над нивото над гръцките.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Чудо невидяно. Руснаците от години плащат навсякъде с телефоните си.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Когато японците чули, че от София до Бургас пътят с влак е 9 часа, си помислили, че България е по-голяма от Китай.

15

До 13

преди 11 месеца

Човече - на коя планета живееш ? Пътувал съм с влак години наред, докато бях студент.Вагоните првозващи пътници са такива морги, че и *** на би трябвало да превозват.Възпитани служители - може и да срещнеш: един на 10. Ако имаш късмет. Мизерията и гнусотията повсеместна и гарантирана. Индия 1 към 1. Безопасност - майко мила !!!Хвърляй ези-тура дали ще се запали вагон или локомотив... Дано никога не ми се налага никога отново да стъпвам в тия гробници.

14

Анонимен

преди 11 месеца

до 12 Еми пътувал съм, верно преди години, но не вярвам да е драстична разликата от сега. С автобус съм пътувал на дълги разстояния и за мен е много по-некомфортно от пътуване с влак.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Никой от вас не ползва БДЖ. Да, има влакове с мизерия, но има и такива, които не са. А за сведение на изпращачите влаковете пристигат по-бързо от претъпканите автобуси на Юнион, изнервените шофьори, киото все се карат с пътниците. Персонала на БДЖ е учтив. Там можеш да ядеш, да пиеш и правиш каквото ти е кеф. В много от влаковете е чисто, дори и тоалетните. В автобус на Юнион и кафе няма да ти дадат да качиш. Защо ки въобще ви го казвам, ползвайте си колите и автобусите. Във влаковете е спокойно

12

До 11

преди 11 месеца

Абе Байо, ти пътувал ли си София - Варна с влак на БДЖ ???Пробвай с влака заминаващ в 13 ч. !!!Лашкането е 8 часа. Във вагоните, цял ден напичани от слънцето жегата е абсолютно непоносима. Смрад и мизерия където и да се докоснеш. Няма къде една вода да си купиш. В автобуса поне има климатик и е чисто. На средата на пътя имаш поне възможността да си купиш вода и нещо за ядене. Влакът ПРИНЦИПНО е много по-добър вариант за пътуване, но не и в България, за съжаление.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Да се пътува с влак на по-големи разстояния е за предпочитане от пътуването с автобус. Влаковете ни не са в това състояние, в което трябва да бъдат и въпреки всичко с автобус от София до Бургас или Варна не е по-комфортно. Във влака можеш да станеш и да се разтъпчиш, wc-то макар и в кофти състояние е достъпно през цялото пътуване и е безплатно.

10

Тц,не плащаме!

преди 11 месеца

Даже и не ползваме старите тенекии...

9

хгхгх

преди 11 месеца

Приходите ще се повошът, когато кондукторите спрат да взимат под масата пари. Но при тези ниски заплати няма как да не правят това. А и ръковоството трябва да спре да заделя голяма част от парите по други каси. За чистота и по влаковете са виновни пътниците. Не може с обувки да стъпваш върху седалките. Да си разливат питиетата и т.н. Това въжи и за работещите в системата.

8

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 1това е маневрен дизелов локомотив.Ползват го за да местят вагоните по гарите. Всички изглеждат така.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Е нали трябва банките освен такси да цоцкат и от терминалчета, няма лабаво!

6

Пурко

преди 11 месеца

Снощи пътувах от София за Бургас. По разписание-6 часа. По часовник - 7 часа и половина. Ама според БДЖ това е "нормално"-все пак сме пристигнали! Климатик йок. Ток в контактите за зареждане на електронни устройства- чат пат. машинистът свири на всеки 2 минути все едно кара парен локомотив отпреди 50 години! И сега посттерминал!!! Това означава да има интернет във влака! Дали?

5

Анонимен

преди 11 месеца

Много добре правят - така ще може да си вземаме лесно билети.

4

до анонимен

преди 11 месеца

""""Във влак на бдж бих се качил в краен случай.Няма такава мизерия и мръсотия."""" ---- Потвръждавам -мизерия и мръсотия!!!! Докараха БДЖ до нивото на Индийския ЖП транспорт!

3

Анонимен

преди 11 месеца

Във влак на бдж бих се качил в краен случай.Няма такава мизерия и мръсотия.

2

тулуп

преди 11 месеца

Очаквам пос терминали и по БГ курортите, за да се ползва морето като тоалетна.

1

Анонимен

преди 11 месеца

За какво плащате ? За тва полуразпаднало се нещо на снимката ли