18

Анонимен

преди 9 месеца

Как го искате Айше да гласува. За еврото или против еврото.

17

Анонимен

преди 9 месеца

До До РУССКИЙ ОККУПАНТ Гърция фалира 2008 г.

16

До РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 9 месеца

Референдум, в който гласуват неинформирани неграмотници е вреден за нацията!

15

Анонимен

преди 9 месеца

Само общи прикаски и не знам какво че било периферия ядро и др. глопости. По същата логика може да влезнем и в САЩ като 55 щат, че там е $ или в Китай че там е уан

14

Анонимен

преди 9 месеца

Радев играе срещу лева и бг и е предател работи за САЩ и МВФ.

13

Лаврентий Берия

преди 9 месеца

До РУССКИЙ ОККУПАНТ - ходи да зовеш референдум при Путин! Тук няма да има. Руската окупация се отложи за неопределен период - примерно няколкостотин години. Напразно се "трепеш". Вече трябва да сменяш ника или да си търсиш работа.

12

Лаврентий Берия

преди 9 месеца

До Анонимен 11 - а дали ти минава през ум, че твоята пенсия е функция на това какво прави частния /не държавния, а частния/ сектор! Ако влизат инвестиции и върви икономиката, ще има повече за всички - през данъци. "Строшете" икономиката и ще се превърнете в пенсионери по Виденовски образец. Как па не ви влиза нищо в главите бе?! Основните ни партньори са тея в ЕС.

11

Анонимен 11

преди 9 месеца

До 8 ливрентий,какво,ги топлят инвестици,и туризма,онези 2.5 милиона пенсионера,като ще получат по 300евро пенсии,на туризъм ли ще ходят,или ще станат инвеститори,с Кирил Долапчиев съдружници.

10

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 9 месеца

Важното е какво искат хората ! На референдума ще се покаже !

9

Анонимен 11

преди 9 месеца

Д.радев,и сега е добре,като приеме еврото,тоже ще е добре,сигурно заплатичката,му ще бъде 10000евра,а 2.5 милиона пенсионера с 300евра,ко прайме?

8

Лаврентий Берия

преди 9 месеца

До Руси - Руси, научете се да не говорите от "името на народа" пич! Народа не е едно цяло. Има хора които искат и такива които не искат. Въпроса би бил друг - ще доведе ли това ръст в туризма, инвестициите и финансиранията! Практиката до тук казва - да. А това е по важно.

7

Руси

преди 9 месеца

Народа не иска евро ,това е истината. Гражданите ,които кретат всеки ден. Ясно е ,че бизнесмените са ЗА!

6

Лаврентий Берия

преди 9 месеца

До Нане - Душо, най много да му "строшиш главата" довечера в банята! Сите "бунтари" форумни тук бе! Е така, ще гледаш как минаваме на евро, а копейките на Митрофанова ще превърташ през евроцентове! Ако губиш от курса - ще застъпиш две смени под три ника!

5

Анонимен

преди 9 месеца

Абе Факт те щото другите са големите специалисти. Най-вече в това да крадат в своя полза..

4

Лаврентий Берия

преди 9 месеца

Разбира се, господин Христо пропусна да ни спомене основния план. Този за приемане на рублата като основна валута. Средно- и кратко- срочните ефекти от нея биха били великолепни - ръст в доходите /подобен на съветския/, евтиния и т.н. Само дето как ще вървят схемите не разбирам. Щото в последните двадесет години, не малка част от евпопейските пари по схеми стигаха до Майчица Русия. Като минем на рубли обаче, как ще я бъде?

3

Нане

преди 9 месеца

Не.... Вие еврото няма да приемете изобщо, щото преди това, ще ви строшиме ръчичките... ===))

2

Референдум

преди 9 месеца

Важното е какво иска олупа Радев, а не българския народ.

1

Факт

преди 9 месеца

Възраждане пък къде се бута със свой кандидат? Тия са някакви кресливи, само за руски оръжия приказват. Нито разбират от икономика, нито уважават парите, нито пък имат някаква подкрепа или пък шанс засвоя кандидатура в парламента. Защо изобщо се бутат да се излагат?