6

Анонимен

преди 10 месеца

Някой се опита да запълни с накъсва статия която е нещо накъсва такова но нищо сериозно просто разсъждения на неграмотен и незнаещ списвам.

5

Zeta

преди 10 месеца

До Анонимен 3Според мен искат да кажат, че трябва да се закусва обезателно, за да не се усилва апетитът по-късно през деня, с което се засилва инсулиновата резистентност. Напоследък се развива теорията, че трябва да се закусва обилно, за да не се яде толкова през деня. Аз обаче нямам голямо желание за обилна закуска, колкото и да се мъча. Прочетох, че това може да се дължи на обилно хранене вечер. Все пак не мога да си представя да се натъпча сутринта, когато ставам от сън и тръгвам за работа.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Много ми е интересно какво се има предвид под натурално кисело мляко? Нима това, което продават в Кауфланд не е натурално? За мен това е откритие.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Гладуването повишавало инсулина? Точно обратното. Когато човек гладува инсулина спада и тялото започва да произвежда кетони. От там идва и името на кето диетата и затова там се ядат по-малко въглехидрати за да не се произвежда прекалено много инсулин. Тази статия е обърната с главата надолу.

2

Анонимен

преди 10 месеца

По-''умна'' реклама за мляко не бях чел.И точно към диабетиците ли се опитвате да я завоалирате?!

1

Анонимен

преди 10 месеца

МЛЯКОТО И МЛЕЧНИТЕ ПРОДУКТИ СА НАЙ-ВРЕДНИ ЗА ДИАБЕТИЦИТЕ...ЛАКТОЗАТА /МЛЕЧНАТА ЗАХАР/ СЛЕД 7 г. ВЪЗРАСТ ПРИ ХОРАТА СЕ УСВОЯВА ТРУДНО...НАМАЛЯВА ИЛИ ПРЕКРАТЯВА ПРОИЗВЕЖДАНЕТО НА ЛАКТАЗАТА НЕОБХОДИМА ЗА ТОЗИ ПРОЦЕС..