Някой се опита да запълни с накъсва статия която е нещо накъсва такова но нищо сериозно просто разсъждения на неграмотен и незнаещ списвам.
До Анонимен 3Според мен искат да кажат, че трябва да се закусва обезателно, за да не се усилва апетитът по-късно през деня, с което се засилва инсулиновата резистентност. Напоследък се развива теорията, че трябва да се закусва обилно, за да не се яде толкова през деня. Аз обаче нямам голямо желание за обилна закуска, колкото и да се мъча. Прочетох, че това може да се дължи на обилно хранене вечер. Все пак не мога да си представя да се натъпча сутринта, когато ставам от сън и тръгвам за работа.
Много ми е интересно какво се има предвид под натурално кисело мляко? Нима това, което продават в Кауфланд не е натурално? За мен това е откритие.
Гладуването повишавало инсулина? Точно обратното. Когато човек гладува инсулина спада и тялото започва да произвежда кетони. От там идва и името на кето диетата и затова там се ядат по-малко въглехидрати за да не се произвежда прекалено много инсулин. Тази статия е обърната с главата надолу.
По-''умна'' реклама за мляко не бях чел.И точно към диабетиците ли се опитвате да я завоалирате?!
МЛЯКОТО И МЛЕЧНИТЕ ПРОДУКТИ СА НАЙ-ВРЕДНИ ЗА ДИАБЕТИЦИТЕ...ЛАКТОЗАТА /МЛЕЧНАТА ЗАХАР/ СЛЕД 7 г. ВЪЗРАСТ ПРИ ХОРАТА СЕ УСВОЯВА ТРУДНО...НАМАЛЯВА ИЛИ ПРЕКРАТЯВА ПРОИЗВЕЖДАНЕТО НА ЛАКТАЗАТА НЕОБХОДИМА ЗА ТОЗИ ПРОЦЕС..
Какво да закусвате, ако страдате от диабет?