146

Искам да ви кажа...

преди 9 месеца

...ако сте забравили, че ПП ДБ имат тоя рейтинг обединени, ДБ ок. 8-9% въпреки няколко годишните напъни+ протестите. ПП са ясни. Хубавото е, че има кабинет и парламент.

145

До ГЕРБ и ПП ДБ

преди 9 месеца

Президентът Румен Радев остава най-одобрявания политик.Президентът Румен Радев остава най-одобрявания политик.Президентът Румен Радев остава най-одобрявания политик.Какво говорите слабоумни про европейски клакьори.Митов,Тъпарев,Борисов,Петков,Атанасов и т.н,,,, Вие сте предатели на България.

144

Анонимен

преди 9 месеца

поредните алабализми,не е възможно да има толкова промити мозъчета да гласуват за недоразуменията и национални предатели киро асен и ристо лодкаря

143

Анонимен

преди 9 месеца

до 148 , как мое да има кауни които да не гласуват за Възраждане

142

хаджи Ахил

преди 9 месеца

А бе радвайте се,че България все още я има!!!

141

Алекс

преди 9 месеца

21,8 % за ПП/ДБ-манипулация и измама.Самият Про100 Киро си го каза:10% и до вратата на тоалетната.

140

Анонимен

преди 9 месеца

Как мое да има кауни, дето да гласуват за Възраждане

139

Анонимен

преди 9 месеца

Бг агенциите са гнезда на корумпирани псевдо социолози .С едно две изключение до една да ги забранят няма да е грешка.Радев поради каква причина продължава да е първи в класациите им? Всички десни избиратели на герб ПП ДБ са отвратени от него Турските избиратели на дпс също Тези които все още биха го избрали са избирателите на трите руски партии бсп копейкин итн а тези партии са едва 25/26% всички заедно Няма никаква логика радев да е първи по рейтинг Явно още някой плаща за неговия имидж

138

Анонимен

преди 9 месеца

Надут е копейкин При толкова издънки няма логика да се задържа на 14 % Паднал е с 3/4 % А чалгаря няма да влезе Другите са горе долу верни. Една безпристрастна агенция веднага ще го установи бг галъп и почти всички останали бг агенции Работят по поръчка срещу заплащане.

137

абсолютно точно

преди 9 месеца

РЕЗУЛТАТИТЕ НЕ СА ВЕРНИ

136

Анонимен

преди 9 месеца

След Ала-бала схемите какъв йдиот трябва да си,за да гласуваш за тези джендери ПП.

135

Анонимен

преди 9 месеца

Доверие в парламента 15 % , биха гласували за управляващите 3 партии 62 %. Това не го разбирам. Сигурно съм ***.

134

Анонимен

преди 9 месеца

Според мен политик с най-висок рейтинг трябваше да бъде премиерът Денков- най-вече защото и научната му титла се римува - Академик-политик. Но с касетъчните бомби показа че така. Може би, понеже министрите в кабинета са неизвестни и невзрачни. а Тагарев се държи като министър на Зеленски. Ако ПП-ДБ и ГЕРБ продължават със смислената си политика, Възраждането при едни избори ще е пак там. Ама лидер й е Костя Копейкин..

133

А ТАКА

преди 9 месеца

Другарите пак в пета глуха....

132

Хаха

преди 9 месеца

ПП-ДБ ще са 7%

131

Анонимен

преди 9 месеца

До 134. Възраждане са проект на едно друго, вражеско посолство. А ти пишеш глупости.

130

Анонимен

преди 9 месеца

На интелекта на Бойко и морала на Киро ли?

129

Анонимен

преди 9 месеца

До Васил 123. Да, прав си, Възраждане са реална опозиция на интелекта и морала.

128

Анонимен

преди 9 месеца

ПП и ДБ ако се явят самостоятелно, няма да влязат в парламента, а ако се явят заедно, ще съберат максимум 7-8%! От Галъп явно са си купили дипломите от OLX-а, че пишат безумици!

127

Анонимен

преди 9 месеца

Според мен политик с най-висок рейтинг трябваше да бъде премиерът Денков- най-вече защото и научната му титла се римува - Академик-политик. Но с касетъчните бомби така се оля, че трябва да направи крачка настрана. Може би, понеже министрите в кабинета са неизвестни и невзрачни. а Тагарев се държи като министър на Зеленски, Радев все още държи първото място. Ако ПП-ДБ и ГЕРБ продължават с несмислената си политика, Възраждането при едни избори ще дръпне още напред. Ама лидер й е Костя Копейкин...