32

Дидо

преди 10 месеца

Днес се прибрах от едно малко градче на южното ни черноморие.Водата е кристална,чадър 5лв,шезлонг 5лв.Вечеря в ресторант за двама 60лв със салатите и мастиките.Посещавам хотели и кръчми само на местни хора защото се стараят и не са като арендаторите.Не правя реклама на нашето море,просто гръцкото ми идва далеч.

31

МЕнистАра

преди 10 месеца

Който не ходи на нашето море е русофил! А също и ако говори че е мръсно или недай-боже скъпо! Черно море - едно демократично море. Доказателство: нашите политици не ходят там.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Абе хич нему вярвам нали е от коалицията "лъжата си я нямаме за нищо" начело с Кирчо Буци и Шиши

29

Обективен

преди 10 месеца

Слушах го по ТВ тоя *** - руските медии насаждали страх от замърсяване на Черно море,за да провалят туристическия сезон в България. Глупaв смeшник , хората преди да тръгнат на море,четат руската преса. Прoстотии .

28

Келеши

преди 10 месеца

Колкото повече приказват как всичко е прекрасно, толкова по-зле става положението. По-добре да замълчат, хотелиерите и ресторантьорите да посвият малко цените и хората ще се върнат на морето. В момента всичко е абсурдно - режими на водата, двойни цени спрямо Гърция в кръчмите, в хотелите ни цена като в Палма де Майорка и Миконос, смукане на пари за чадъри, за шезлонги, за паркинг и въобще за всичко. Няма как да стане работата така. Успех на бг-туризма, утре заминавам за 2 седмици в Гърция.

27

Общ работник

преди 10 месеца

Принципно няма смисъл да се обяснява и спори с ретарди....но....въпреки това си набийте в канчетата следната грозна истина: БЪЛГАРИТЕ(И НЕ САМО ТЕ) НЕ ИСКАТ ДА СТЪПЯТ НА ЧЕРНОМОРИЕТО, ЗАЩОТО НЕ ПОЛУЧАВАТ НИЩО ЗА ПАРИТЕ СИ!! Толкова е просто. Когато някой от ревящите в момента ресторантьоро-хотелиери започне да го осъзнава, може да кажем че това е едно добро начало. Дотогава...

26

Милен

преди 10 месеца

Разбирам, че доста хора предпочитат Гърция за море. Причините са различни за всеки, не на последно място на селяните от София им е по-близо. Само не разбирам защо се чувстват длъжни да плюят нашето море? Каква е тая гнусна особеност на българите да плюят своето и да хвалят чуждото? Я питайте някой грък дали има по-хубаво море от тяхното в цял свят?

25

Анонимен

преди 10 месеца

КАКВО МРЪСОТИЯТА ОТ КАХОВКА СТИГНАЛА ОТТАТЪК СУЕЦКИЯ КАНАЛ ЛИ??!!!...

24

Анонимен

преди 10 месеца

КАКВО МРЪСОТИЯТА ОТ КАХОВКА СТИГНАЛА ОТТАТЪК СЕЦКИЯ КАНАЛ ЛИ??!!!...

23

Анонимен

преди 10 месеца

Кой би първи камбаната за Каховка? Зеленият наркоман от Киев!

22

На тези

преди 10 месеца

Все някой друг им е виновен, затова, че са некадърни ... Русия и Путин са много удобни за тази цел.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Значи пак режим на тока.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя сам си противоречи. Било приключило но трябвало да се следи водата. Напротив едва сега започва. Каквото има да идва ще става бавно. Черно море е почти затворено и водата не се пречиства толкова както би било в някой голям океан защото течението не е особено голямо, това зависи от вливащите се реки. Но дори реките не могат да избутат всичко към Босфора. Правилното поведение в случая е да се наблюдава а не да се отрича всеки ден. Така като се отрича се увеличават съмненията.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Това е все едно да се из-пикаеш в единия край на басейна и да обясняваш как в останалата част водата е чиста.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Мда добре, верваме ви. Вие никога не лъжете.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Филолог -- еколог !?!?

16

Алекс

преди 10 месеца

Разбира се,че приключи.На Кулата има задръстване.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Казва тоя, дето ходи на море в Гърция. Хи хи хи

14

Анонимен

преди 10 месеца

Щом е приключил, министърът и цялото правителство да отиватна "чистото" море и две седмици да се киснат в гьола като всеки турист. Така ще докажат, че е безопасно. Ако откажат, работата намирисва.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Абе Попов- ти немска преса не четеш ли?! Видял ли си поне една статия в Германия, че у нас всичко е наред с морската вода и последствията от войната? Поне една успокоителна статия от нашите съюзници! Чел си чушки! И съответно къде са немците по морето?! Така ли ни помага съюзник, като сме затруднени! Знаят, че няма проблеми у нас с войната, но нищо не пишат!! А вие в министерството една реклама пуснахте ли?! Глупости ви дай да говорите и да скимтите само!