9

Павлова

преди 9 месеца

Децата не са глупави а учителите, които им преподават. В повечето училища назначиха млади провинциални учителки, които не умеят да преподават и само мъчат децата. Такъв е и случая с 122 ОУ Лилиев. Там директорката държи да назначава млади учители без никакъв опит и изобщо не се интересува как преподават. А да не говорим и за безобразното и отношение към ли-старите учителки и учениците.

8

Ооо

преди 9 месеца

Защо е това отсяване като после всеки може да вземе висше? Навярно в университетите има повече бройки прием отколкото в гимназиите преди това

7

Памет...

преди 9 месеца

Абе тоз директор на 51 СУ "Елисавета Багряна" Асен Александров, след голото си селфи е станал голяма работа. Браво на родителите.

6

Анонимен

преди 9 месеца

До Кирокаква изненада - в математическо училище децата са добре подготвени по математика и имат 6 на изпита ? :D

5

Киро

преди 9 месеца

В математическата гимназия има скрито лансиране на своите ученици, които учат там от пети клас. Почти всички на матурата по математика имат 6.00.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Моля в класацията да пишете и процентът ромчета за всяко училище, за да са коректни данните!

3

Ел

преди 9 месеца

Да,пропастта е голяма и ще става още по дълбока ,почти непреодолима!Освен селекцията в 5-ти клас ,към нея се прибавят и факторите социално-класовото разделение на обществото -децата на богатите ще учат в престижни и скъпи частни училища,двустепенната структура на средното образование/втората цедка след 5-ти клас/,която за втори път отпраща децата на маргиналните работнически и селски слоеве в професионални училища с дуално обучение,ниското качество на обучение в редица известни райони на страна

2

Анонимен

преди 9 месеца

Даскалете и те се изхитриха, пускат ги там, 3,4, казал някой нещо -5, направил някой нещо повече -6. Това са сламени оценки!

1

Анонимен

преди 9 месеца

Кви ша стават тия математици - бармани и продавачки ? :)))