198

Da

преди 10 месеца

След 1 годин ще видим какъв *** ще се вее там. То лесно е да си купиш кола ,ама после кой ще се грижи з мея. Та така и с пилона. И ще почнат да потъват едни огромни средства съизмерими с размера на едно желязо,голямо колкото патриотизма на онези които го забодоха там. Господа,патриотизъм не се измерва с метри и сантиметри,или го имаш или не.

197

Днес

преди 10 месеца

Мирило за патриотизъм е най високия пилон,а утре най големия...член... С защо не и най добрия танцьор на кьочек, чалга изпразнител, най големия слагач на Путин и най ....

196

Уникално!

преди 10 месеца

Уникално е знамето! Браво!

195

Анонимен

преди 10 месеца

Отидете да ги видите сега как са се нальонкали с 55 градусов домашняк и само грухат патриотично

194

Анонимен

преди 10 месеца

*** срещу знамето,защото искат от Просто Продай Държавата България да ни продадат на някой...иначе няма логика.

193

Анонимен

преди 10 месеца

А надупената cгaн от демократи е вперила жадно в пилона очи...Цъкат с език и се надяват да ги клати,но той само там си стърчи,ли стърчи...Затова жално пиукат срещу знаметои отиват да плачат на ЛГБТ върху рамото.

192

Анонимен

преди 10 месеца

До 149 Darko:Tи защо лъжеш?Хората от собствения си джиб са дали,не е с държавни пари.

191

Анонимен

преди 10 месеца

Площта на знамето е 1100 квадратни метра.)))Ама ,как така българия е 111 000кв.км.,защо смалихте територията ни.РОДООСТЪПНИЦИ.

190

Пройчо Прокурора

преди 10 месеца

Знам колко струваме българите като общност- не твърде много, и тази работа не се поправя с пилони, знамена и чевермета. Въпрос на светоусещане- подобни пилонни изпълнения предизвикват у мен презрителна гримаса, без изобщо да се замислям. Капачкаджиите са в правото си да са във възторг...

189

Гадос

преди 10 месеца

Цяла България събира капачки за да се купи медицинска апаратура за детски отделения, а фурашката накара обезкостени държавни дружества да плащат на една съмнителна фирма от близкото обкръжение

188

партиец

преди 10 месеца

Търновския овчар ви заби пилоня другарю резидент от масква хахахахаха. На зеления чорап така му мина живота все покрай байряци и трапези. Да живей турския пилон, международното положение и шкембе чорбата. :)))

187

хохохо

преди 10 месеца

сетил се ***, че има Родина. Късно е чадо играй си казачоците)!

186

Анонимен

преди 10 месеца

А гея дpacка ли дpacка...ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

185

Анонимен

преди 10 месеца

Да ви п...м на "гордостта". Кебапчета, гюбеци и евтин алкохол. Да не говорим, че по най- долния начин бяхте захвърлили на земята флага при освещаването му и покрай него хора по къси панталони и джапанки. Никакво уважение към Българския флаг. Пишман "патриоти"

184

порасна ми

преди 10 месеца

патриотизмът с цели 110 метра... И като му друснем и един кючек, съвсем ще ми дойде сърце на място. М::мка им на тия таджикистанци, как можаха техния на 130 метра да го вирнат! Мъка ми е шъ*знайте, международно ми е мъка!

183

.

преди 10 месеца

На гол тумбак, чифте пищови.

182

Мнимия овчар

преди 10 месеца

използва връзките си със зеления чорап, за да сложи ТУРСКИ пилон на най-българското място - Родопите. Новите патриоти са такива, бетон, кебапчета и чалга. :)))))

181

Анонимен

преди 10 месеца

С тая грандоманска простотия минахме и макетата даже. И след точно 2 месеца като почне есента и дъждовете ще имаме най-големият ***. Зимата ще стане на най-голямата ледена висулка. А другата пролет ще имаме най-големият ръждив кол. Защото има едно нещо дето се нарича "поддръжка", "сервиз" и т.н. А те няма да поддържат грандоманията си. Отидоха. Хапнаха по едно мазно кюфте в хлебче с разредена наливна бира и чао. Родолюбието е нещо, което носиш в сърцето си.

180

До 189

преди 10 месеца

най дебелото дилдо в света е единствено и само твое бе тpaHзиcтор

179

Гражданка

преди 10 месеца

Споделям напълно мнението на Георги Господинов по темата, разгледана много обстойно във "Времеубежище"...