25

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 22 - Днес, в един квартален "Плод-зеленчук" в идеалния център на София платих 14.00 лв за 4 едри домата и около половин килограм череши. Доматите тежат много, защото ги берат полуузрели и трябва да престоят няколко дена, за да доузреят.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Има ли тук някой, който да не знае, че доходите у нас не са достатъчно високи? Този байно министър на икономиката ли трябваше да стане, за да разбере това?

23

Анонимен

преди 10 месеца

От октомври Франция започва да плаща от 7/25 евро за ремонт на дрехи и обувки защото се изхвърлят дрехи, които могат да се ремонтират. А тук казват че ако повишат малко заплати и пенсии ще настъпи огромна инфлация.

22

Анонимен

преди 10 месеца

20 лв за 1 пъпеш и 2 домата от квартална сергия с брезент в краен квартал на Варна,без касова бележка на ул.Младежка срещу банка ДСК.

21

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен: В Германия като не работиш оставаш беден като църковна мишка.

20

Анонимен

преди 10 месеца

До от бузлуджа: Едва ли! За Импексова е важно само министерското кресло!Тя е само на приказки и лъжи,не прави нищо за нас.Докато беше министър да е повишила заплатите?Говореше,че цените на олиото са спекула и че трябват много внезапни проверки.Имали сме олио колкото да залее цала Бг.Е,и като стана министър да направи нещо по въпроса???Целта й е да се затвори в министерския кабинет и да бъде по-далече от нас,моментално забравила за поредните й лъжи към нас! Да я вземе ББ и ще се укроти...

19

и тоя

преди 10 месеца

изпълзя и се сети за доходите

18

Анонимен

преди 10 месеца

България като бивш комунистически сателит е като разграден двор. 33 години агентите на ДС са заети с крадене и усвояване на милиарди. Народа кучета го яли, държавата е абдикирала от задълженията си. Корупцията е проникнала до най- малките места, защото простотията и немотията са в неограничени количества. Пътят е само един и той е надолу, но този път ще бъде доста по-болезнено от 1990 година. А изгледи за оправяне няма и да има.

17

Анонимен

преди 10 месеца

ОТВОРИ KAUFLAND.de И ВИЖ ЦЕНИТЕ НА МНОГО ПРОДУКТИ СА ПО НИСКИ ОТ НАШИТЕ ИЛИ ОКОЛО НАШИТЕ...

16

Анонимен

преди 10 месеца

Това колко са високи доходите е много относително понятие. В Германия като си платиш данъците и оставаш беден като църковна мишка. Да не говорим колко струват комуналните услуги и глоби, глоби, глоби.... Тук и 1000 лв могат да ти стигнат, ако не си прекалено разточителен.

15

селянин

преди 10 месеца

в община Благоевград кат влезе човек в некоя стая е бюро до бюро веке и по коридорите слагат та се питам що работат тези ора

14

от бузлуджа

преди 10 месеца

назначете импексова за финансов министър и тя ше вдигне доходите до незнайни висоти :)

13

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя ни подготвя за поредното увеличение на депутатските заплати

12

Анонимен

преди 10 месеца

Цените е ясно че са раздути защото определени хора контролират вноса. Ако се вдигнат доходите интереса за внос ще стане голям и тогава ще се нормализира пазара. Дипломата дето я има и се изказва тоя да си я .. . .!

11

Анонимен

преди 10 месеца

ПО ВРЕМЕТО НА ЮМРУК РЕЗИЛНИКОВ- ИНФЛАЦИЯ ОТ МАЙ 2021Г ДО ФЕВРУАРИ 2022Г- 12%-БЕЗ ДА ИМА ВОЙНА, СПРАВКА НСИ- КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ- СЛЕД РУСОФИЛИТЕ Е ВИНАГИ МОР, А СЕГА РЕЗИЛА ГОВОРИ ДА ВРЪЩА БЪЛГАРИТЕ ОТ ЕВРОПА- Я ДА ВИДИМ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА В ГЕРМАНИЯ ОТ ОКТОМВРИ 2022Г- 4000ЛВ БЕЗ МНОГО МАЛКО, А ТУК МЪДРИ ФИНАНСИСИТИ ОБЕСНЯВАТ КАК УВЕЛИЧАВАНЕТО НА ДОХОДИТЕ ЩЕ УВЕЛИЧИ ИНФЛАЦИЯТА- КАК МОГАТ ГЕРМАНЦИТЕ ДА СКОЧАТ ОТ 1600ЕВРО НА 1985ЕВРО ЗА ЕДНА ГОДИНА А ТУК ЛАЗИМ КАТО КОСТЕНУРКИ.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Ако работите за фирма в която шефа взема лоши решия едно след друго водещи до загуби то няма как да са високи доходите ви. И накрая шефа даже ви държи отговорен за това че няма бизнес резултати а вие не му управлявате бизнеса.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Време е да съкратите масово в държавната администрация разни калинки и кухи длъжности. След което тези при да ги дадете на останалите, системата е порочна и това е единствения начин да се поправи. Изключително много са раздути щатовете, някой хора трябва да отидат в частния сектор колкото и да не им се иска !

8

Анонимен

преди 10 месеца

Това заяви човека взимащ между 15 и 20 хиляди месечно официално и ползващ куп привилегии пратени от същите тези с Ники доходи, за които няма закон за актуализация на заплатата четири пъти годишно.

7

И ТЕЗИ СА ВИСОКИ...

преди 10 месеца

КАКВА РАБОТА СВЪРШИХТЕ, ТА ИСКАТЕ ДОХОДИ..? ВСЕКИ ДА ПОГЛЕДНЕ - КАКВО Е НАПРАВИЛ, ПРОИЗВЕЛ ВЧЕРА...?..ТЕ ПАРИТЕ НЕ РАСТАТ ПО КЛОНИТЕ НА ДЪРВЕТАТА..

6

toti

преди 10 месеца

АКО ЦЕНИТЕ СА ЕВРОПЕЙСКИ ,А ЗАПЛАТИ АФРИКАНСКИ,ТОВА ЗНАЧИ СМЕ НАЙ ГОЛЕМИТЕ МАЙМУНИ И ТАКА ЩЕ СИ ПОСКАЧАМЕ ОЩЕ СТОЛЕТИЯ НА КЛОНА И ЧАКАМЕ ДА НИ ЗАМЕРЯТ С БАНАНИ!!! аКО ВЛЕЗЕМ С ЕВРОТО НАЙ ПРАВИЛНО ЩЕ БЪДЕ И ЗАПЛАТИТЕ ДА СЕ ПОЛУЧАВАТ ОТ ЛЕВ В ЕВРО ЗА ДА ИМА РАВЕНСТВО С ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕНИ .НЕ МОЖЕ ЕВРОПЕЕЦА ДА ИДВА ТУК И С ЕДНА ЗАПЛАТА /2000Е/ДА СИ КАРА КАТО БЕЙ НА ЧЕРНОМОРИЕТО ,А НИЕ ДА ГЛЕДАМЕ КАТО ПРОСЯЦИ!!1