54

ВЛАСТ НА НАРОДА

преди 10 месеца

По КОНСТИТУЦИЯ: "цялата държавна власт произтича от народа". Референдум и хората да си кажат искат или не. Лъжите си ги запази за кампанията. Хората не са слепи, глухи или под похлупак - знаем много добре какво става. Не само от Хърватия преди няколко месеца (колкото и да го извъртате). Нарушихте Конституцията и законите, и това не ви е за пръв път. Почне ли да гори, и тия "глашатаи" на пропагандата на мъчителите на народа няма да се измъкнат!

53

Анонимен

преди 10 месеца

Ти няма да загубиш, разбира се! Но 95 % от народа ще загуби!

52

Анонимен

преди 10 месеца

Как няма да загубим , професоре: губим ЛЕВА, БЪЛГАРСКИЯТ ЛЕВ, а българите във Възрожденска и следосвобожденска България са казвали 'лев' на ЛЪВА. Сега и тази монета,напомняща ни, че навремето, а не сега,последните 33 години, нашите пра-прадеди още от 681 година до 1396 г.,а от 1877 г. до 1945 г. по време на ПЕТ ВОЙНИ са се били като лъвове за свободата на България. А от 1989 г. досега сме си давали безропотно *** на който си поиска...

51

Анонимен

преди 10 месеца

Шашави хорааааа еееййййййй! До след година света може да е наопаки след като онзи зелен скакалец и батьо му не щат да се разберат....те за еврото се загрижили! Вземете сезагрижете за МИРЪТ!

50

Анонимен

преди 10 месеца

Че ще се губи, ще се губи, въпросът е след премахване на валутния борд как най бедната държава ще връща заемите, които ще се вземат и колко ще обеднява още

49

Анонимен

преди 10 месеца

До дедо Ташунко За тия които имат много евро е добре. Но са малко. А за останалите само много беднотия и мизерия е еврозоната. То се вижда и от борда досега 20 г. нали е в евро кой спчели и кой губи. Цените скачат даже и без да може да се печат лев, а при еврозона може да се печати евро и тогава азбучно правило че инфлацията ще е още по-голяма. Който е богат в евро не страда но останалите теглат.

48

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 27К'ъв борд бе к'ви пет лева. Я се освести. В еврозоната няма борд или някакъв финансов лост който да те защитава. при смяната ще оцелее само този който има много пари. Голямата част от хората ще загубят. За някои ще е фатално. Ама кой ти мисли по този начин? Никой естествено. Сега целите са други.

47

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 27какъв борд бе ***...? В еврозоната няма борд. там няма нещо което да ти помага да оцеляваш. да не говорим за държавата. Ей хора, събирайте си мозъка просто бъдете наясно че това което имате в момента при смяната на валутата ще го изгубите. само на тези с достатъчно дебели пачки ще им остане нещо но и то ще е най - много на половината от това което е сега. Всичко започва отначало. Но как да започне за хората които ще загубят всичко,а?

46

Христо Христов

преди 10 месеца

Още един некадърен безродник чакащ да му дадат европейска МРЗ...

45

дедо Ташунко

преди 10 месеца

До проф. Валери Димитров:От въвеждането на еврото печелят само търговците и банкерите. Обикновените хора губят. Живея в Германия от доста десетилетия и видях какво стана с цените след 01.02.2002, когато въведоха еврото. Това което струваше една марка за кратко време започна да струва 1 евро. Вижте какво става с цените в Хърватска и престанете да лъжете повече обикновените българи!

44

Нашите

преди 10 месеца

Кой ти мисли за народа!!!!Това правителство не е на българите!!!!!

43

Анонимен

преди 10 месеца

Брадата предател, изброй поименно кои сте тия, които няма да загубите. Безродник!

42

Българин

преди 10 месеца

Искаме рферендум!Народът не иска евро, диваци !!!!!

41

проф. Валери

преди 10 месеца

прос' си беше и прос' ш'си останеш. платен прос'.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Ако си с големи заплати и дебели банкови сметки напираш за еврото, защото губиш имоти и много пари ако България излезе от валутния аборт и лева се обесцени. Хората с малки доходи или без пари не губят нищо. Самия борт или еврозона приема еврото, но така България губи независимост защото почва да тегли заеми само в евро и попада в евро робство и не може да излезне защото трябва да купува евро за да плаща заемите и местните имоти и активи се обесценява че трябва бърза продажба виж 1997

39

ЕС,

преди 10 месеца

бавно, но с постоянни темпове върви към разпад...Французите са за FREXIT...Еврото като валута е без никакво покритие...Златото масово се изкупува и складира, с определена цел...Германия е в дългове...и междувременно разни лица с титли, се опитват да ни успиват с глупости и лъжи...

38

Анонимен

преди 10 месеца

Интересно,защо много по-богати от нас държави не искат еврото,а ние така се натискаме?При това никой не ни е определил срок за това.

37

Анонимен

преди 10 месеца

В еврозоната само след увеличение на пенсии и заплати.Иначе ни чака глад и мизерия.

36

Анонимен

преди 10 месеца

Единствената изгода е че хампарцумян ще взима доматите по ефтино и повече и ще продава може би малко по ефтино обаче като ти вдигнат таксите за обслужване на кредита и тем подобни ще излезе че плащаш по скъпо

35

Анонимен

преди 10 месеца

Не бе,направо ще забогатеем.Пенсионера с 500 лв.пенсия ще получава 250 евро,а този с мин.зачлаъа 390 евро.Да са ви честити.