21

Разбирай

преди 9 месеца

Разбирай "Купуваме, да има да даваме на Украйна или който ни наредят - НО ние плащаме!" Все пак... едно е да ти купуват стоката, друго е да си я платиш сам и да я подариш, при положение, че ти самият нямаш и този, на когото подаряваш не ти е никакъв и няма логика да подаряваш каквото и да било! А да не говорим, че този,на който правиш прескъп подарък, не казва "Благодаря", не моли, а изисква и наглее! Мисля, че скоро ще има съд...

20

Отмъщението на САШО

преди 9 месеца

Бих понесъл поредното облъчване от Запорожката атомна централа (взривена от хохлите), тъй като съм преживял вече "гърмежа" на Чернобилската през 1986 година !Но ще бъда много радостен и щастлив, ако това послужи на Кремъл като повод за да започне ядрена война и да измете тази неоглобалистична и джендърска "***"от планетата . . .

19

Интересно

преди 9 месеца

Изгодни условия казват... Толкова изгодни условия колкото и за ненужните ваксини, които още плащаме на мъжа на фон Лайеен или още по-изгодни. Изгодни бяха условията когато Корнелия продаваш оръжия на Полша и се плащаха при продажбата. Сега е просто плащане на материала на оръжията, което си е доста пари, за да може Кирчо да си замине за Америка без проблеми и като канадски гражданин патриот (с комисьонни) като вече няма начин да удържи фалита и за да не извадят магнитчета за Боко от посолството.

18

Българин

преди 9 месеца

Трябва да помагаме *** Украйна.Иначе дървото ботоксово олигархче, милиардер *** утре ще се прицели точно в Бургас и ще я направи едно голямо село, като Краанодаеския край от който събира войници за пушечно месо.Окупатор и нацист.

17

баба мара

преди 9 месеца

при 40 процента изб активност не може да ни вкарвате в подобни съглашателствааз съм категорично против оставка и нови избори

16

Анонимен

преди 9 месеца

Издирваният от Международния наказателен съд в Хага за систематично отвличане на украински деца руски диктатор Путин продължава да съсипва Русия...

15

да

преди 9 месеца

а на вас една високоточна ракета и.....заминавате при бандеровците!

14

Анонимен

преди 9 месеца

Хи-хи-хи. Хем свобода на словото, хем някои от този тип новини, се публикуват все в някакъв късен час, за да се намали вероятността и броят на хората, които биха им обърнали внимание. Така хем няма как да ви обвинят че не са публикувани, хем рискът от дълго и ползотворно обсъждане намалява.

13

Анонимен

преди 9 месеца

И тук умишлено пропуснаха да споменат Украйна, която всъщност е в основата и причината за този проект/проблем

12

Украйна

преди 9 месеца

вече съществува като държава само юридически (de jure).............................но фактически (de facto) такава държава няма..............има само една територия,която се командва от ционистите, зачело със зеления наркоман Zelenski.............това е територия, която се използва за дестабилизация на Русия!!! Войната е НАТО срещу Русия! България е на страната на глобалистите и ционистите!Дали това е верния избор????...................Едва ли!!!

11

Анонимен

преди 9 месеца

Правителството ни е поело по пътя на Зеленски.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Каквото и да дават, няма да помогне на укрите, само дето ние страдаме.

9

Анонимен

преди 9 месеца

По-престъпна семейка от байдъновата няма. Байдън е идеологът на поне 3 войни. Като започнем от безогледните бомбардировки на Белград. Но то го има на кино как се фали. А колко деца загинаха в Белград, някой помни ли? Или само украинците са хора и трябва да ги съжаляваме.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Правителство на посолдтвоТО , не на народа.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Престъпник!

6

Ужас

преди 9 месеца

То затова беше сглобено това правителство от "посолството"

5

Вмри гад

преди 9 месеца

Проруските партии не са български бе ***. Те са точно това проруски. А Борисов управлява по корупционният модел на Путин при който си има свои хора и държи цялата власт. Ако беше толкова лесно да се изкорени първо щяха да си заминат проруските партии, но са прояли всичко. Ако трябва да се реже ракът няма да остане здраво и всичко е за хвърляне.

4

ясно

преди 9 месеца

"Умните и красивите" западни възпитаници от Харвард, канадските мошеници от ПП щяха да свалят и да изчегъркват старите мафиоти Б.Б., компания и ГЕРБ от власт,но седнаха на една маса да ядат, пият и да крадат с тех, и заедно със сателитните партии СДС и ДБ и антибългарската партия ДПС .,............те всички накуп продадоха и предадоха България ............един ден се надявам да ги видим в затворите!!!!

3

България

преди 9 месеца

харизва...............т.е. дава почти за без пари или за смешна сума два ядрени реактора на Украйна..............сега ще купуваме скъп ток от Турция и Румъния.............токът ще става все по-скъп и непосилен за 80 % от българите................беше извършено национално предателство от антибългарските партии - ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС.

2

Николай Денков

преди 9 месеца

е слаб учен и слаб премиер............той взе твърда антируска и пронатовска позиция и се надявам един ден да бъде съден за национално предателство.