125

Анонимен

преди 11 месеца

До 111 Анонимен Добре сме в ЕС, развиваме се, заведенията са пълни, народа прави тапи на границита като пътува за чужбина, дръпнахме и минахме Дания, Швеция, Унгария, Полша, Румъния, те се натискат за еврозоната, но никой не ги иска а нас ни канят да влезем. . . . . . . . . . . . . И КАТО СЕ СЪБУДИ БЕЛЬОТО ОАКАНО! ДАВАЙ, ДАВАЙ ТРЯБВАТ НИ МНОГО КАТО ТЕБЕ МОЗЪЧНО АМПУТИРАНИ!

124

Анонимен

преди 11 месеца

До До 122 Е какво ще правиш в ЕС като там няма работа за месните камо ли за бг. Който иска да пътува може и с виза и така се спират престъпници.

123

Анонимен

преди 11 месеца

Що столкова бързат явно целат нещо друго да ограбат населенето с ерозона. Забраниха и референдума.

122

До 122

преди 11 месеца

Абря, пак се изказа неподготвен! значи кат пишеш нещо първо требе да знаеш какво точно пишеш! после да видиш дал знаеш за какво точно искаш да пишеш и после кат напишеш, некоя глупост, както ти си направил в случая, па земи се прочети и моеш и да се коригираш накрая! всеки Българин може, само с личната си карта, да пътува където и да е в ЕС! Но никой Българин НЕ може да пътува с личната си карта в рашистан!!!

121

Гущера Димитър :

преди 11 месеца

Не е демократично да има референдум!

120

Българин

преди 11 месеца

Еми мене еврото много ме кефи, защо да не минеме към еврото, аз искам да живея като европеец, а не като руснак.

119

до 119

преди 11 месеца

Еми и аз не виждам проблема! що да не минем към еврото! щото на тебе ти се смята ли!? Къв е проблема! смятай си!

118

Анонимен

преди 11 месеца

Бай Ганио банкер

117

Анонимен

преди 11 месеца

Не виждам проблема! Има бирд! Лева е вързан към марката , а тя към еврото - къде е проблема? Но за някои сънародници от 80%-те без математически способности е сигурно ужас да пресмяташ с някакъв фактор почти кръгло две! Не може такива да диктуват какво трябва да е, когато е друго!

116

Анонимен

преди 11 месеца

БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРОЗОНАТА НИКОГА.

115

Анонимен

преди 11 месеца

Тази чутовна глупост може да хрумне само на психодесните на които интелекта им се равнява на едноклетъчен организъм!

114

Анонимен

преди 11 месеца

До Фед Красивия...Ти....швейцарският франк или британската лира с българският лев ....който...умря през далечната 1995 год.ли ще сравняваш...

113

ИмашПодкаИмашБизнес

преди 11 месеца

Тук един *** се жалваше че щяли да я закрият държавата до 230 та па незнам си какво.Вижте сега тя държава в която някакъв човек се натравяне от диня заради някакви пестициди и никой те си мърда пръста да каже за какво точно става дума от къде е купена кой е шефа та фирмата глобен арестуван ли е вече кои институции са правили проби и са се разписали за пари че стоката е добра за продавате.Си заслужава да бъде закрита освен ако не се оправи по някакъв начин.Например с помоща на Европа!

112

Анонимен

преди 11 месеца

Левове, евро, все тая, българина си е по рождение объркан, затова сме на това дередже

111

тулуп

преди 11 месеца

на прага на световна война ще сменяме валута....хахахахахахххахахах

110

Фед Красивия

преди 11 месеца

Аве ***,дето сте свикнали да пътувате и да ви дразни лева.Ората вид аваха примери с няколко държави ама пропуснаха най-големите банкери-Швейцария.Те що си не дадоха франка.Ще слагам аз евро,че оня инфлуенсър с 3 гледания в тубата работи с карта ,клатят го банките и му е досаднмо да сменя със свещения български лев.Ай, у лево!!!

109

Анонимен

преди 11 месеца

Добре сме в ЕС, развиваме се, заведенията са пълни, народа прави тапи на границита като пътува за чужбина, дръпнахме и минахме Дания, Швеция, Унгария, Полша, Румъния, те се натискат за еврозоната, но никой не ги иска а нас ни канят да влезем.

108

шмatka

преди 11 месеца

трай коньо за зелена трева!До 2025 г ни ес ни мес ни България ще я има!

107

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 107...тролейбус...Румъния повече от нас се напъва да влезне в Шенген и Еврозоната...

106

Анонимен

преди 11 месеца

Според просто Кирчо и Кокорчо, ако спрат парите за пътища и ще има за всичко. Две години по-ксъно нито имаме пътища, нито има пари дори за най-елементарното нещо като заплати и въпросния наглец е пак финансов министър, няма такава територия!