15

Германия

преди 9 месеца

Сега, след като пандемията от корона беше разкрита в по-голямата си част като превишаване на правомощията на правителствата довела мащабната измама с ваксини, министърът на здравеопазването на Германия Карл Лаутербах, социалист от SPD, вече се е пренасочил към нова история за сплашване със смъртните случаи от летните горещини и дезинформира с 300 000 измислени смъртни случая от жега. Решението е старото: ограничения и контрол.https://notrickszone.cOm/2023/07/09/federal-health-minister-karl-lauterbach-accused-of-making-up-tens-of-thousands-of-heat-deaths/

14

Нов локдаун?

преди 9 месеца

Израел предприема първата мярка за климатично блокиране. Туризмът е забранен за един ден в израелските национални паркове. Туристическите пътеки са затворени заради горещините.https://twitter/eh_den/status/1679255105466429443Климатично блокиране в Израел. В сряда Израелската служба за природата и парковете обяви, че ще затвори много туристически маршрути в страната за няколко дни. От правна гледна точка несъществуват правомощия за това, но "екстремните метеорологични условия" очевидно суспендират това право.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Нещо не писаха,че в САЩ е имало неотдавна или още има по гореща вълна от таз в Европа,която била на + 50 градуса стабилно през цялото време,та тя по кое име е назована.

12

Tенгри кан

преди 9 месеца

Ооох, какво беше това лято, секи ден вали, няма ли вече да спре... Рев на майните от Филибелата по време на дъждовния сезон;))) Е, майни, а, сега, ежте го!;))) Ама не ми идвайте нагоре по планината, ми там долу, на чеверме, а са пържити! Щот то и аз знам тъй: "примък-отмък". В живота нема само мед, най-често се е ххуй!;)))

11

жега е

преди 9 месеца

направо пържен въздух...

10

Анонимен

преди 9 месеца

На горещите вълни през юли им викаме лято.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Церберът още е известен под името Тагарев

8

Анонимен

преди 9 месеца

Много ясно е че ще продължат през тоя уикенд, в-са е дали ще продължат и във времето на другия уикенд?!

7

До 6-ти

преди 9 месеца

Зелени сме само когато ни е изгодно. Пардон, само когато е изгодно за господарите ни.

6

Анонимен

преди 9 месеца

"зелените в Германия" днеска затвориха летищата в Хамбург и Дюселдорф,загрижили се за климата,а касетъчните бомби за Украйна са много екологични.

5

Семеен

преди 9 месеца

Жегата си е много добре, жената е къде по-страшен Цербер.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Нелчето пак се престарала.

3

Анонимен

преди 9 месеца

А у нас цербер ни налегна от парламента.Изпраха го,изгладиха го и пак може да си безчинства на воля.Ай честито!

2

пришълецът

преди 9 месеца

Под името искендер:)))

1

Анонимен

преди 9 месеца

Това е невиждано в южна Европа да има гореща вълна по средата на юли месец.