21

Анонимен

преди 11 месеца

Колкото повече коментари чета толкова повече заобичвам кучетата. Хората са най опасните зверове.

20

Анонимен

преди 11 месеца

Колко загриженост за кучетата?, А затова че не можеш да излезеш и се разходим в Благоевград, за да могат кучетата да се разхождат свободно кой ще даде отговор. Ако трябваше да избирам бих предпочел да съм куче. Кучетата имат права и закон , хората не.

19

Другарят Сталин

преди 11 месеца

Има куче, има проблем, няма куче - няма проблем!

18

Анонимен

преди 11 месеца

РЕШЕНИЕТО :свински черен дроб напоен с антифриз

17

Анонимен

преди 11 месеца

Ами приберете ги тия животни в приюти, за да не ги тормозят някакви луди. После приберете и лудите? Всичко пуснато навънка, психопати, песове... после ама станало престъпление. А не бе! Ще се гушкат всички под дъгата. То и педо*или бродят навън, пуснете си безпризорно децата и ревете после, че станала случката. Много милеем за кучинцата ама в нас да си ги вземе, абсурд! Другите са виновни!

16

Шоп

преди 11 месеца

До Шоп: Коренция - нещо съм задрфемал : 7/11= 63% е броя на rпynцитe.

15

Шоп

преди 11 месеца

До Реалист: 4 плюса / 7 минуса = 57% от населението са без акъл. Затова в страната животът е дразнещ и стандартът невисок.

14

От хората

преди 11 месеца

Ще има ли милост за хората,болни,с ниски пенсии,до кога децата ще събират капачки.Господа,срам.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Така наречената "появи информация" представляваше клип (барабар с физиономиите им), как са хванали общинарите с личен автомобил да извеждат от града здраво упоени кучета, като автомобила беше без решетки, кучетата бяха метнати в багажника на комбито, без клетки (само за това ако ме спре кат ще ме съсипе), а пък тез са от "близките" на кмета от ИТН (Бивш ГЕРБ-ер).Не че е добре кучетата да се разхождат в града, ама не се прави така.

12

До 11

преди 11 месеца

Ама всички 6ай 7аньовци ли сте така?

11

Реалист

преди 11 месеца

Тая магария с хрантутенето на noмияpитe е едно законно - но неморално - грабене на народни пари. Тия трябва да се евтанизират, а не да пълнят улиците и да хапят хората.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Дайте имената на тия *** дето тормозят кучетата. Иначе съм 1001% съгласен с мненията долу. Виновен е 6ай 7аньо който си купува куче без да има намерението да го гледа. Скотщина! Както вика Вазов "Елате ни вижте".

9

до Не трий..

преди 11 месеца

Проблемъ не у Песо, а у Ганчу! Взел нашенецъ куче, гледал го една седмица и като му мине меракъ го хвърля на улицата... Общината съ бара за оная работъ и съ прай, че проблмъ не същетвува дорде не стане некоя беля..., а решението е простичко, на Запад съ го решили и немат проблем и даже ни показват как ама Ганчу си знай свойто!

8

мхм

преди 11 месеца

Мили съграждани,усащате ли как нещата лека полека си идват на мястото:Ако преди 10 години бе подаден сигнал за тормоз над животно отговора беше смях и ирония и след години обществен натиск и сигнали нещата взеха да се променят.Това важи за всичко - Сигнализирайте и упражнявайте граждански натиск!

7

НЕ ТРИЙ БЕ ПЕС

преди 11 месеца

3, 'Днескъ кучета, утре хора' -- ама в бг песо има повече права от человека

6

Анонимен

преди 11 месеца

Псайхо болна ку.чкарска държава. Всеки в клетка 40 кв.м. гледа някой див питбул, ротвайлер, дого, мастиф. За да може сутрин да се почувства значим и да ги е страх от него. Поне да гледаха коне, кози, овце, кокошки поне щеше да има някаква полза. Пак см.ърди ама има добавена стойност.

5

анонимен

преди 11 месеца

Ами , то тия от Благоевград и околията , особено от Кочериново са с намалени умствени способности по принцип !

4

Анонимен

преди 11 месеца

С какво кучетата са заслужили специално отношение. А другите животни по кланици и ферми които се отглеждат за месо не са ли подложени на жестокост. Но там никой не ги закача.

3

ъц

преди 11 месеца

Днескъ кучета, утре хора..., ей така, се почва.

2

Анонимен

преди 11 месеца

А защо Благоевград не си прибере бездомните кучета в приют и не ги кастрира?