11

Анонимен

преди 9 месеца

Отломки от мадритската групировка,станали ненужни на никого,се показват от време на време от бърлогите си. Б.Цеков,защо по *** начин нападаш един млад,умен,успял българин като Терзиев,кандитатирал се за кмет на София.Защо и от къде идва тази злоба аланкоолу?Завист,злоба,мерска ненавист,това върлува в кратуната ти,което е вредно за здравето човешко.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Мики Маус Василев: Реформа на реформата на реформата.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Заради извратените желания на един лудд либертарианец, да прави спиращи дъха реформи за сметка на народа, на когото ще вземе последната глътка въздух, ще направи въздухът платен и ще сложи въздухомер на всеки българин, трябва да се жертваме с либертариански извратени реформи, каквито няма в Първия и Втория свят. Такива реформи и такава икономическа политика има в Третия свят - Африка, Индия, Южна Америка. Извратеното малко човече иска да бъде като Путин, но да убива българския народ.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Неговите реформи са за превръщането на България в Африканска държава.Иска концесии на магистралите, построени с европейски и държавни пари.Да продаде АЕЦ Козлодуй, НДК, Балкански поток,пристанищата,летищата. Африканските му либертариански реформи ще ни превърнат в още по-голяма Африканска държава.Ники Василев ще е полезен само като икономически съветник в Централна и Сахарска Африка.Там няма бюджет, няма данъци,училищата са частни и платени, болниците са частни и платени.Пестят много пари.

7

От твоето спиране

преди 9 месеца

На дъха още не можем да си поемем въздух. Айде няма нужда

6

Анонимен

преди 9 месеца

Какви реформи за 5 месеца,бе,злобно малко човече.

5

мхм

преди 9 месеца

Малкият Мук е приказно богат благодарение на реформите за собствения си джоб. Машалаа, Малък Мук :)))

4

Анонимен

преди 9 месеца

Любимата "професия" на българина - да намира маска..Всички от всичко разбират и са спец по всичко - и ей за тва сме на туй дередже и гроздето все кисело..

3

Анонимен

преди 9 месеца

Обещаха ни ПРОМЯНА, мостове и тунели! Питам, къде е ПРОМЯНАТА, мостовете и тунелите!?

2

Анонимен

преди 9 месеца

стига рева бе, славчо те сготви

1

Кви реформи ве

преди 9 месеца

Всичко отива за Украйна.