119

gogo

преди 10 месеца

хахаха ... ***, само проф.Витанов може да прави такива прогнози ;)

118

Реалист

преди 10 месеца

Дали ще продължи сглопката между Киро и Бойко,ще поживеем,ще видим.Сигурно е едно,ПП и Киро,отиват към ямата,това "пътуване" е безвъзвратно.Още е в ушите на българите,как промяната ще натика Борисов в затвора.Това щяло да бъде приоритет в действията на ПП.Хората забавят, но не забравят.

117

Анонимен

преди 10 месеца

Сглобиха се срещу Народа ! Сглобиха се ,по заповед на сащ ес и шмес ! Сглобиха се и с дпс ,за да могат да Крадът ! Продават оръжие,продават ток ,продават и предават България ! - ОСТАВКА БЕ !

116

Анонимен

преди 10 месеца

Това правителство го сглоби посолството и ще издържи, докато му служи вярно и изпълнява всяка поръчка стриктно. Дотук се справят сравнително още от първия ден мислят за украйна и боеприпаси. Ето, и зеленски поканиха. Всичко върви по мед и масло.

115

ББ

преди 10 месеца

ЕС е ли това с каквато цел бе създаден от Бащите?ЕС е ...Мафия убиваща Народите си!!!Каня ви на гости г-ожо фон дер Лаен...г-н Байдън...г-н Макрон...идете при плащащ ви заплатите...пройзвеждащ храната ви,да видите в какво ги превръщате...в нечовешки...Вие от алчност и страх родихте с парите на Свовбодният Свят...чудовището пУтин...вие финансирате мафиотски обслужващи ги...вие сте виновни...вие управляващите ни прОдадохте Свободният Свят!!!Не признавам зАконите ви!Бог ми е дал Свободата!алчни ..

114

ББ

преди 10 месеца

Споко бре...по делата е казано в Библията!България по-богата ли е?Децата ви в домовете ли са или бягат като при бОрисов...детето "аз" на юнкер-меркел-вебер!САЩ и вас ви водят против...Народи...кардинална грешка...водят ви кгб!!!надявам се путин да изтрещ и да сложи край на...офшорните на обслужващите го и предаващи!!!

113

Морално флуидни

преди 10 месеца

Няма по-безпринципни и морално флуидни от евроатлантиците - променят си ценностната система спрямо моментната ситуация. Допреди месеци кряскаха по площадите срещу Бойко и мафията, а днес се коалират с нея.

112

ля ля

преди 10 месеца

изиграха ни пак! а ние си стоим вкъщи и чатим! всички вече са заедно за заграбването на държавата ни пренебрегвайки историята и народа ни!

111

Мутрата си отива!

преди 10 месеца

А той Зоран чака да си помисли дивият каратист,че всичко е минало и.....

110

българина

преди 10 месеца

сглобката е американски гьонсуратлък и компромати за всички от сърце, ще държи докато ЦРУ каже..... няма да е скоро разглобката....

109

Анонимен

преди 10 месеца

Сглобката е за пълната победа на световната комунистическа революция за туй им трябват либерали всякакви навсякъде като за съюзници да се скрепат за заблуда на масите народни,които бързо ще се скрият зад завесата щото са от тях спуснати за демокрация,а на народните маси ще им сменят нациите,ако се хванат на номерата им,за тях народа е за заиграване с народни чуства в нацииите образувани,а нациите е върховно от национ определено с които могат да крадат заедно по време на кризи и излизане от тях.

108

Анонимен

преди 10 месеца

сглобката е насадена нелигитомно от вън, тия изобщо не им е зор за България, зор им е да угодят на нелигитимните желания на запада...и на украйна

107

Анонимен

преди 10 месеца

Трябва да внимава да не скъса менискус -бацето, че ЕГН-то му вече е на пенсия. Със здраве да си я взима 21 години, пенсията.

106

Анонимен

преди 10 месеца

Докато е бай Дън сглобка ще има!Иначе тояга!После не се знае....Той често се спъва по стълбите де....Може да падне и от високо...

105

Анонимен

преди 10 месеца

Интересите на "З"глобката зависи от пари, много пари от ЕС.

104

Ром"с

преди 10 месеца

Да ще издържи разбира се ,защото сглобката е направена от американски нитове от "посолството" на ул Козяк ,та как смее сглобка да не издържи))

103

Анонимен

преди 10 месеца

Ще издържи, защото интереса клати феса. И не ги интересува кой за кого е гласувал, щом могат всички да се облажат от властта.

102

гост

преди 10 месеца

Няма никаква сглопка . Излъгаха народа , че пп дб ще премахнат герб и Бойко в затвора . Всъщност пп дб са герб . Няма промяна . Процентите на изборите са предварително нарисувани от политолозите и крайния резултат е същия . Ала , бала и готово . Измама , увеличават процентите на герб , дб пп , дпс и намаляват на ВЪЗРАЖДАНЕ и другите партии и ето ви заповедта от консулството от козяк да се сглобят . Предателите не искат референдум , който е висш форум на демокрацията . Диктатура , факт

101

Аноним

преди 10 месеца

ЗА Еврото За Шенген ЗА Правителството Успех държавници

100

Анонимен

преди 10 месеца

Ще видим! 1 вото появяване на Мутрата беше,след Масови протести! Падането му,ще е по същият начин!!-:)