30

Ицо

преди 9 месеца

на Elka черната дупка е побесняла от игнориране.

29

В.

преди 9 месеца

Изменя пространствените измерения!

28

Анонимен

преди 9 месеца

Ако гравитацията се усеща по-слабо, не следва ли нивото на водата там да е издигнато?

27

ГРАВИТАЦИОННА ДУПКА!

преди 9 месеца

След като на мястото има магма с по-ниска плътност, водното равнище би трябвало да е по-високо! ИМА някаква неточност в публикацията.

26

Първо !

преди 9 месеца

Земята е кръгла ,после елипса ,после не съвсем кръгла ,приличала на картоФ.... като капка вода по време на полет ! Астронафтите си траят . Има нещо и тука !

25

В.

преди 9 месеца

Тези магмени струи не повишават ли температурата при повърхността?

24

Анонимен

преди 9 месеца

До ??? . Там карат по инерция и пестят нафта.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Гравиатационна не означава че е и физическа. Поредната смесица от научни изследвания и мракобесие за деградация на населението.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Не случайно в Индия се разказва една история за един човек отишъл до луната и взел много злато, но когато се върнал били минали 48 години и никой не си спомнял за него

21

Плоскоземец

преди 9 месеца

Земята е плоска и нема гравитация. Всичко това са измишльотини за да объркват главите на трудещите се и да ги разсейват от текущите им проблеми. Анатема!

20

Анонимен

преди 9 месеца

А пък аз ще чакам компетентното мнение на учЕните от БАН. Нищо чудно те да твърдят нещо съвсем, ама съвсем друго.

19

Черна Дупка

преди 9 месеца

Купете си турски чай, насипен в пакет от 0.5 кг. Черен, зелен по вашия вкус. Спожете една две чаени лъжички чай в голяма висока чаша и залейте с вряла вода. Разбъркаите добре и почакайте 10 секунди. Найлеките частички от чая се събират в центъра на чашата. Чая пуска пяна. Оберете пяната докато течноста се върти. Повторете нокато пяната изчезне! И помислете за черната дупка.

18

Доц. Дамян Илиев

преди 9 месеца

Всички тези гравитационни феномени доказват едно-Земята не е кръгла, а всъщност пространството е изкривено.

17

Анонимен

преди 9 месеца

В океаните живеят разумни същества като делфини и извънземни далеч далеч преди хората. Когато хората са се появили и дялкали камъни,тези същества са летяли до луната и обратно в океаните.

16

Това не е физическа

преди 9 месеца

Ако гравитацията беше по- силна, водата щеше да изпъква нагоре въпреки, че не е физическа.

15

Бай Течо

преди 9 месеца

Статията е вярна, явлението съществува. Ама не е дупка, а низина ако го съпоставим със сушата. И гравитацията не е по слаба , а по силна, иначе щеше да е баир във водата. Заради центробежните сили. Гравитацията зависи от масата. Значи под водата има нещо много голямо плътно и тежко. Липсват фотони там. Затова така става.

14

до 12 ???

преди 9 месеца

Не знам от къде ги вадиш тези логики за стъпаловидно пропдане на водата?! Става дума за огромна площ 3 милиона квадратни километра, в която водното равнище е със над 100 метра по близко до центъра на земята. Физически земята е близка до сфера, но по различни причин гравитационното притегляне не е сферично и съответно тегли предметите към земята с различна сила.

13

do 10 100Метра

преди 9 месеца

Спред други изтоници е дори повече: 348 фута по-ниско водното равнище.

12

Мариан

преди 9 месеца

Това Марианската падина ряпа да яде в срсвнение с Индийската дупка.

11

???

преди 9 месеца

значи голяма глупост и невярност! значи според статията водата в индийския океан е със 103.6 м по ниско ниво отколкото в другите океани! Ся не знам как точно става това при скачени съдове!? Но кат се замисля значи корабите които плуват в световния океан изведнъж рязко падат в една 103.6м дупка и след това няма измъкване!!!!!! Значи това е ако се верва на статията! инак е ясно, че законите на физиката тука НЕ важат!