428

Ники

преди 9 месеца

Мирчев и ти с тях

427

Анонимен

преди 9 месеца

ОТ УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ ЛИ Е ТОЗИ МИРЧЕВ, ЧЕ ОТ СНИМКАТА НЕ ИЗГЛЕЖДА ТАКА??! МИ ДА СИ СЛОЖИ ТАБЕЛКА "УМЕН И КРАСИВ"!!!

426

Тоя

преди 9 месеца

Псевдо IT защо не се занимава с неща, които провинциалната му кратуна, незнайно защо наречена жълтопаветна, разбира.

425

Кегата

преди 9 месеца

Сега на власт сме наркоманите. Никой не може да ни барне. Друсаме и си бъркаме на воля. При стария строй, щяхме да копаме цял ден. Сега е по добре.

424

Обедини се народ

преди 9 месеца

Що не дадем и МВР

423

до краваря

преди 9 месеца

получаваш .. хартиени самолетчета .Нищо не получаваме ,само подаръци правим,спираме блокове на аец,тецове,всичко ни е "старо","събира само прах","не ни трябва",всичко *** на скраб но пък ни потупват по рамото от посолствоТО

422

Кегата

преди 9 месеца

Браво! Трябва да се помага, иначе тук ще има не едно, ами десет нови Беленета и пак ще управляват разни трактористи! БСП - да се закрие и в затовора!

421

Кравар Евроатлантик

преди 9 месеца

Големите патриоти - стига ривали. България печели - даваме си старата техника и получаваме модерна такава. Могат да риват само русофилите.

420

Анонимен

преди 9 месеца

Прави се на умен без да е.Кой ще ни спаси от тези.

419

Анонимен

преди 9 месеца

Мирчев е умствено и морално непълноценен.

418

Анонимен

преди 9 месеца

Как така на фашисти нашите машини ще предоставяш бе? Те да не са на баща ти, че ще се разпореждаш с тях? Льольо,днес те има, а утре те няма. България обаче е една. Ха да направим референдум, за да видим какво ще каже НАРОДЪТ. И в едно също може и въпросче за или против еврото и тая вече отявлено фашистка организация НАТО.

417

Анонимен

преди 9 месеца

Все още не съм разбрал позицията ви относно декларацията на полския сейм вчера

416

Анонимен

преди 9 месеца

Мирчев твоя рейтинг какъв е ?

415

Американска помощ

преди 9 месеца

Искате да кажете, че ще си купим тяхна стара техника и ще я чакаме години наред, а може би тя ще е на чертежи. Глу_паци.

414

Анонимен

преди 9 месеца

Това ли са ни заповядали от Козяк?

413

По скоро е военна

преди 9 месеца

Управляващите, че са прости - прости са, но не биха си жертвали силите с които се защитават от нас, народа.

412

С какво право?

преди 9 месеца

С какво право предлагаш да се подарява нещо, което не е твое? Тази техника - кавато и да е - е БЪЛГАРСКА - на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - Българите сме я купували, а не майкопродажниците с паспорт, като теб! Когато си купиш нещо и някой ти го вземе и се разпорежда БЕЗ ДА ТЕ ПИТА и БЕЗ ТВОЕ ИЗРИЧНО СЪГЛАСИЕ, как се нарича? КРАЖБА! Долу ръцете от всичко Българско! Като искате да помагате на чужда страна - отивайте сами! Кой иска на Украйна, кой-на Русия, кой на САЩ-МАРШ! Тук е САМО БЪЛГАРИЯ! ОТАВКА!

411

Анонимен

преди 9 месеца

Руското е надеждно и просто, тези електрически сувалки дето ги пуснаха, освен да ти докарат рак от магнитното поле, за друго не стават.

410

ХАРИЗВАНЕ

преди 9 месеца

И от какви са тези 100 бронирани машини? - ДА, Съветским от времето на "мрачния" комунизъм. И колко струват? - колкото няколко медицински хеликоптера, за каквито от 20 години пари все не се намират. И чии са - ДЪРЖАВНИ. Чуждото лесно се харизва, нали Мирчев, а попупването по рамото за награда е голяма ЛИЧНА ПРИВИЛЕГИЯ. Мирчев, ми ти ще не вземеш да си продадеш апартамента и парите да го дадеш за войната в Украйна? А? ЖЕРТВАЙ нещо, дай ЛИЧЕН ПРИМЕР.

409

Българин ди 413:

преди 9 месеца

"Те са с отпаднала необходимост, част от тях са технически неизправни"Аз пък МОГА ДА ЧЕТА БЪЛГАРСКИ С ПОЛОВИНАТА СИ МОЗЪЧНА КЛЕТКА, ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС, КОЙТО ЯВНО НЯМАТЕ И ТОЛКОВА И НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НАПИСАНОТО! Казвам какво пише в САМАТА СТАТИЯ - ЧАСТ ОТ ТЯХ, ВЕРОЯТНО ПОВЕЧЕТО, СА ТЕХНИЧЕСКИ НЕИЗПРАВНИ! Пък вие, ако искате си вземете и РУСКИНЯ ЗА СЪПРУГА! ТОВА СИ Е ЛИЧНО ВАШ ПРОБЛЕМ, КОЙТО МЕН ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!