290

Банкеръ

преди 9 месеца

На братята Ингилизи им е ясно,че в североисточния атлантик дежурят бог знае колко атомни руски подводници.Само при мисълта,че някоя от тях може да изплува в Темза и капитана и да се изпикае на мостика ги подмокря.Скоро вероятно и това ще стане.

289

Курдо Коленков

преди 9 месеца

Зеленски се опитва да си вкара автогол. Докато не приключи войната, независимо как, и се сключи догвор в Русия за взаимно признаване на гараници (независимо от къде ще минават) - няма как да има преговори за членство, а без преговори - каква дата ? Освен чисто военните критерии - има и чисто политически, които без консенсус в украинският парламент - няма как да минат. А в момента няма действащ парламент в Украйна.

288

...

преди 9 месеца

Хейде гледайте хохлите как трепят мирни жители пак хохли. Даже се мъчат да скрият колата.https://ria.ru/20230714/diversanty-1884169301.html

287

Анонимен

преди 9 месеца

И КАК ЗЕЛЕ НЯМА ДА Е БЕСЕН ОТ КАПАНА В КОЙТО ГО ВКАРАХТЕ - ДА СТАВАТ УКРАИНЦИТЕ ПУШЕЧНО МЕСО!!...

286

Анонимен

преди 9 месеца

Полека-полека подготвяте общественото мнение за отказ от Зеленичкия. Няма изненади относно съдбата на всички западни марионетки.

285

Радев

преди 9 месеца

Брей брей нашите русофили тук все търсят под вола теле,и не виждат че расюйчкта им потъва все по надолу ,нека дда продължава Фасо мори войничета си и техниката да и горят тогава ще я чукнат когато отслабне още ,и чак същите ще я бутнат които помогнаха тогава пък на СССР е втората световна война ,но птичите мозъци туй няма да се досетят

284

красив

преди 9 месеца

Питам се защо й е на Украйна атомна електроцентрала по време на война.Тя ток ли ще произвежда или ще защитава народа си.Или от сега мисли за успешна търговия-от свое име ,но за чужда сметка.Кой каза на Зеленски или по-скоро кой му нареди да поиска нашите съоръжения-български предатели, чужди командири-военолюбци, САЩ, НАТО или други.Защо превръщат България в просяшка тояга?А ние защо сме такива безумци като народ, че губим икономическата си власт в енергетиката, поне на Балканите?

283

Анонимен

преди 9 месеца

Великобритания загуби всичките си колонии, ще загуби и Украйна.

282

Lina

преди 9 месеца

зеленский дойде, каза - " нямате никакъв шанс срещу Русия, ще ви взема 50 г руски оръжия, заради това"

281

Анонимен

преди 9 месеца

точно,сякаш сме им длъжни

280

Хахо

преди 9 месеца

Украинците са свикнали по този начин да живея те никога не са благодарни както знаете какво направиха българите за тях живеят в хотелите като царе а бедните българи страдатТе още по време на Съветския съюз са били така като галената република всичко за тях и никаква благодарност

279

М'глата

преди 9 месеца

До 307.Не пиши за неща,които са доста далеч от умствените ти способности.Какво ще направи Рис на една огромна империя,,?

278

Анонимен

преди 9 месеца

На братята ингилизи май взе да им писва. Така е когато започнеш да прекаляваш и да се прескундиш. Същото важи и за американците Вярно е че Зеления е като досадна муха от която не можеш да се отървеш с неговите претенции и глезотии Явно предателите не искат да се продадат евтино. Но ако кажеш истината обикновено си патиш. Така ще стане и с Уолъс. и със Съливан.

277

Анонимен

преди 9 месеца

Бен Уолас да не знае много защото той дава оръжие Сторм Шедоу първо със скопен радиус на действие 250 км вместо 560 км и второ не разрешава на Украйна да ползва Сторм Шадоу в Крим което е голямо удобство за Русия. След това Бен му удря едни сръдни че украинците не били благодарни.

276

Анонимен

преди 9 месеца

Съливан си е чиста проба русофилче. Всички съветници на Байдън говорят че Украйна трябва да победи, само Съливан заема позицията че Украйна не трябва да загуби, което означава всичко да си остане както е до сега с резултат 0:0 без изгонване на руския окупатор от Украйна което идеално пасва на губещата Русия.

275

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна се отнася към съюзниците като към касичка.

274

Анонимен

преди 9 месеца

прави са ! много са нагли укрите ...

273

Кравар Евроатлантик

преди 9 месеца

Великобритания уж е един от гарантите за Украйна според договорът за ядреното оръжие, което беше останало там след разпада на СССР. Да не се ослушват като прасенца втръстика а да пращат Чаланджарите.

272

Анонимен

преди 9 месеца

Англичаните да се благодарят че са по далече. И на тях Русия им спретна само един Брекзит. . Иначе ако бяха по близо като Украйна можеха и други работи да им спретнат. Проблема е за Найджъл Фарадж че няма да може да си вземе всички пари от Русия сега.Но обещаването не е като даването.

271

Анонимен

преди 9 месеца

Видя се наглосаксонците какви са им "приятели".. Време е за МИР.