90

имаш ти...

преди 10 месеца

бял прах по носа

89

Анонимен

преди 10 месеца

Този слуга на запада не го интесуват колко загиват на на фронта.Спазва инструкциите на ЦРУ .Тези пари които НАТО хвърли за оръжия ги бяха вложили за повишаване благосъстоянието на народа , руснаците сами щяха да се върнат в Украйна.Но целта и е Русия .

88

Зеле е лу на тик тик

преди 10 месеца

Говори глупости. По голяма сигурност. Руснаците всеки ден избиват по 7-800 бандеролки. Русия ще го срине. Жалко за православните момчета,насила мобилизирани от Зеле!

87

Анонимен

преди 10 месеца

80 - Обикаля щото го е страх да стои на едно място. "ЛАНЦЕТ" дебне.

86

Анонимен

преди 10 месеца

И ТОЯ УБИЕЦ НА УКРАИНЦИ СИ ВЯРВА, А УКРАИНЦИТЕ НАМАЛЯВАТ

85

Анонимен

преди 10 месеца

НЕ ЗНАМ ЗА СИГУРНОСТ, НО ТОЯ ГО ИМА СНИМАН ВЪВ ВИЛНЮС КАК СТЪРЧИ САМ НА МЕТРИ ОТ ДРУГИТЕ. А ТЕ НА ГРУПИ СИ РАЗГОВАРЯТ. СТАТИЯТА Е НА "СВОБОДНО СЛОВО". 11.07.2023 г. ВИЛНЮС, ЛИТВА. СТЪРЧИ КАТО ПЪН САМ, УВИСНАЛ БУЗИ.

84

жорето

преди 10 месеца

Нищо, че твоята е мръсничка, ще я изпера с вода за 5 лв/кубика

83

Анонимен

преди 10 месеца

Зельо, дай една фанелка и на мен, в тоя пек ми се ще да сменя моята

82

До 75-ти Човече,

преди 10 месеца

кое от това, което предрече Путин преди 15 години, не се случи? Модерно е да се плюе по Путин, както преди време беше за Ердоган, Ал Ассад, Кадафи и т.н. Обаче, Путин е по-хитър, от колкото го представят медиите, в противен случай нямаше да е толкова дълго във властта. Разберете, този човек е юрист по образование, а не джудист. Със сигурност не е ангел, но не е дявол. Политиката му е по-скоро умерена, въпреки всички ястреби около него.

81

Анонимен

преди 10 месеца

До 77 Я отиди в Укропия да усещи нацификацията милитаризацията и после (ако можеш) си ела пак тука - сам ще поискаш ДЕнацификация и ДЕмилитаризация

80

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя пак се обажда от паралелната Вселена

79

Анонимен

преди 10 месеца

До 77. Щом Украйна е фрашкана с оръжие, защо нейният президент обикаля света и иска още и още?

78

Анонимен

преди 10 месеца

Колко сте независими, ще разберете когато спрат да ви дават оръжие.

77

А така

преди 10 месеца

Този човек Путин е директно за карлуково каква основа за сигурност , държавата ти е във война умират хора и доста голям брой невинни и , всяка вечер летят ракети над градовете . Ти болен ли си г-н Путин ?! Америка ви отваря вратата за НАТО защото не иска конфликт и да жертва американска кръв за тях тя е важна , за руската явно не им дреме.И ти говориш за основа на сигурност Бедило за този 1,50 лъжец!

76

До 64

преди 10 месеца

КВА ДЕНАЦИФИКАЦИЯ бре....Украйна е по сплотена от всякога...........КВА ДЕМИЛИТАРИЗАЦИЯ бре....Украйна е ФРАШКАНА с оръжие

75

Психопат

преди 10 месеца

Този човек Зеленски е директно за карлуково каква основа за сигурност , държавата ти е във война умират хора и доста голям брой невинни и , всяка вечер летят ракети над градовете . Ти болен ли си г-н Зеленски ?! Америка ви тръшна вратата за НАТО защото не иска конфликт и да жертва американска кръв за тях тя е важна , украйнската явно не им дремеИ ти говориш за основа на сигурност Бедило за този 1,50 лъжец!

74

Като цирка

преди 10 месеца

приключи, ще бъде доста забавно да се гледат изказванията на Путин със задна дата. Вероятно ютюб ще се напълни с монтажи, какво е казал и какво е станало. Все някой ще се заиграе и да спретне статистика на сбъднали се прогнози от путиновци. Голям смях ще е. Жалко обаче, че пак ще е за наша сметка, защото пак не виждаме на къде духа вятъра и кои ще са силните в утрешния ден. Не умеем да си подбираме съюзниците и туй то.

73

Анонимен

преди 10 месеца

Независими сте, така е. Нищо не зависи от вас.

72

Единак

преди 10 месеца

първо си поделете Русия ....после влизайте в нато с остатъка от Русия ...ако и това ви се разреши !Мечката е грохнала ...вижте Абхазия ...Осетия ...Курилите ...няма да има Русия...няма я ..

71

Мислител

преди 10 месеца

Единствената роля, която е отредена на Украйна е да спре Русия. В този ред на мисли, за САЩ няма значение колко руснаци ще бъдат убити, целта е отслабване на Русия. А целта, оправдава средствата, а когато не загиват американци е доста по приемлива. А този на снимката е герой спрямо собствената си страна и народ, защото ги пази от пълчищата питинови. Спечели изборите като обеща да спре войната в Донбас, а подхвана окупатора.