94

Магарев

преди 9 месеца

Предател, със земя да се задавиш....

93

В.

преди 10 месеца

Имам пред вид, че би могъл да си изкарва добре прехраната и по-почтено!

92

Филмът Бай Дрън

преди 10 месеца

Че да ни пази от военен преврат, или какво Магарев?

91

Избирател Пп

преди 10 месеца

Прав си суета е да служиш на някого с собственно мнение по добре на всеки който дава пари

90

В.

преди 10 месеца

Професор Тагарев е служил на сваления с Майдан президент на Украйна. (Който даже може да го е произвел професор). После на този, който го е свалил, после на следващия! Суетата е смъртен грях. Но истината е, че ако Янукович не беше избягал, а беше загинал геройски, така както е ползвал златните бидета, историята щеше да бъде друга!

89

Олимпий Панов

преди 10 месеца

Българския Шолц!

88

Снимка на

преди 10 месеца

национален предател загърбил Българското знаме и се е хванал за палците наведен и готов да задоволи всички желания на господаря от Козяк... Отврат!

87

Хаха ха

преди 10 месеца

И аз подкрепям зеленски като избирателите на - пп , само на клавиатурата докато мама ми готвиДаже и боя мятам заедно с яйца дето е купила мама на промоция за-4,50 в кауфланд , ако бях ги купил аз нямаше да ги мятам де признавам , боята пьк остана от ремонта на хола

86

Отвратен

преди 10 месеца

Тия които ще спирате Русия, отидете вие, не пращайте зорлем украинци. Много от тях умират без да желаят да воюват. Но вие като кървави геймъри , ги пращатате на заколение, като публиката от Колезеума. Защото това било правилното за тях видиш ли. И защо вие решавате??? Вие богове ли сте?

85

ОСТАВКА

преди 10 месеца

Тагарев предател. Ще останеш в историята като враг на България и народа.

84

88

преди 10 месеца

В БГ няма пливърженици на Зеленски, има против агресията на диктатора Путин и манията за империя на пияните ватенки

83

Хаха ха

преди 10 месеца

Бих предложил скромно като служил - др тагарев да призове всички - подръжници на зеленски да бьдат обучени за мобилизацияВиждам , имат желание да громят путинЗеленски има нужда от тях

82

Мачкай тагарев

преди 10 месеца

Тагарев рече . Хиляда българи се бият в Украйна . Нека да ги направим десет хиляди наши тигри и да размажем руските ***. Да сложим на местата им разни копейкини.

81

MNENIE

преди 10 месеца

Малко математика - 5 000 американци по 20 000 долара месечна издръжка на човек = над 2 милиарда лева годишно . Явно трябва да работим повече за да издържаме чужда армия.

80

Хаха ха

преди 10 месеца

Другарете подръжници на - пп от младото поколение знаят ли как се изпьлнява командата газИли - за бой , трябва техният идол да ги обучи правили ли са заход през река тунджа с пьлно бойно снаряжение

79

Хаха ха

преди 10 месеца

Нещо се умалчаха поддръжниците на - пп що така Другаре каде сте -дайте рапорт

78

Право в целта

преди 10 месеца

Незнам каква майка ги е раждала тези морални уро*и, облечени във власт... Продали са и майка си и баща си в името на мамона.

77

Малко за другарете

преди 10 месеца

Помните ли - песента служилите с мен - не от другарете а от обикновенните наборници Исправи се гора от стомана , насочете се бойни дулаВ зенитно ракетните дивизиони и танковите батареи

76

Анонимен

преди 10 месеца

Да пращаш оръжия, които да убиват хора от страната, която те е освободила от 5 вековен османски гнет и ти е дала държава. Няма такова падение и такова предателство. Горко ти, Българио!

75

Малко за другарете

преди 10 месеца

Очи чорнае и молдованка бяха големи хитове на времетоЩе я попеете ли избиратели на денков и тагаренков