125

джо

преди 10 месеца

Нашия учен съединител пак е неподгдтвен, напънаха се нашите натегачи и зцапаха шортите. От папата по католици станахме....

124

Анонимен

преди 10 месеца

Това е така.А гледах под масата-Путин и там го нямаше.А обикновено там се крие... Прав...

123

НЕ

преди 10 месеца

се притеснявайте, до 5000 души ще бъдат запълнени от турски аскер.А вие виждали ли сте турска армия? Ако не сте- отидете на някоя граница с Турция постой те малко- непременно ще видите как от горите ви наблюдават без да забележите. Въоръжени до зъби.

122

Уууууххххууууу

преди 10 месеца

Този сладур прилича на нидерландски Член на ЛГБТИ!

121

Анонимен

преди 10 месеца

Дянков, на път си да надминеш с бясна скорост Плевнелиев по всенародна почит и любов! Нека някой ти подскаже, че не си премиер на украйна а на България и е крайно време да се захванеш с проблемите на българските граждани а не на украинските!!!!

120

Анонимен

преди 10 месеца

Обаче Радев успя да разплаче пеленачето Зеленски и предизвика възхищението на англосаксите, които само не му изръкопляскаха, ако имаше как по форумите. Също и украинците дори приветстваха. Ама като не знаете езици, откъде ще знаете, че отзивите по света за Радев бяха само положителни.

119

Анонимен

преди 10 месеца

Е, по-противен премиер досега не бяхме имали. Опряхме дъното и вече пробиваме надолу. Кат се е захванал с тоя Зеленски, сякаш България не съществува. Урежда ни със Зеленски.

118

Историята

преди 10 месеца

Новият Боган Филов. Същата сцена, същата съдба гоочаква.

117

Смислов

преди 10 месеца

А какво мисли пРезидентина по този въпрос? Зеленски го навря в еди-къде-си и го направи за пране пред целия Свят. Имиджът на Н.В. Зеленочорапов се срина изведнъж.

116

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 119 Това е параван за крадене. Представи си че си политик и имаш златно находище, но не можеш да го добиваш сам с аверите си защото ще е твърде очевидно. Затова се създава или урежда чужда компания която уж не е на някой българин. От този добив държавата взима необичайно малко пари. Това подсказва че се държи от българи които прибират пари от златото. Никой политик няма да даде толкова злато на чужденец без да взима нищо.

115

Анонимен

преди 10 месеца

" В управлението на канадската фирма Дънди прешъс, която краде златото на България, е назначена щерката на Боко Тиквата, от където тази глезена накадърница *** тлъсти заплати без да работи. В момента тази канадска фирма е сдобрила Боко Тиквата и Киро Простото по канадска линия и общи мафиотски интереси.България е продадена."

114

ДОКОГАА

преди 10 месеца

Това украинско правителство ли е?Освен за украйна, за нищо друго не говорят и не са загрижени, украйна ли им плаща заплатите или харчат парите на данъкоплатеца?нито дума за хорицата, пострадали от наводнения,от все по-обедняващия народ с продължаващата инфлация,спекулация,сринато здравеопазване и образование,сриване на икономиката, на средния и дребния бизнес и какво ли още не НЕОТЛОЖНО В ТОЗИ РАЗГРАДЕН ДВОР.Служебните правителства поне симулираха някаква загриженост за български народ,тези-НЕ

113

Анонимен

преди 10 месеца

Ами вземи си го на масата нарежи мезетата както се чувсват украинците у нас изкъпи го и тн

112

Анонимен

преди 10 месеца

Чудех се на кого ми прилича да прилича ми на Плевнелииев добре че ме посетихте Как не случихме на политици всичките са продажници Цар Калоян и останалите се изумяват в другия свят

111

Анонимен

преди 10 месеца

На Денков държавата му е батак тръгнал да оправя Украйна Маймун

110

Мда

преди 10 месеца

Плевнелиев поне изглеждаше по мьжественно малко от тоя - чехлю

109

Идеалист

преди 10 месеца

Този е явен фашист и може да се сравни с проф. Богдан Филиов, само идеологията не е нацизъм, а е джендъризъм. Нищо не разбира от политика, няма самостоятелно мислене, чудно какви изводи е направил в дисертациите си или е плагиатствал. Не е добре с централната нервна система!

108

Идеалист

преди 10 месеца

Този е явен фашист и може да се сравни с проф. Богдан Филиов само, идвологията не е нацизъм а джендъризъм. Нишо не разбира от политика, няма самостоятелно мислене, чудно какви изводи е направил в дисертациите си или е плагиатствал. Не добре с с централната нервна система!

107

11

преди 10 месеца

Мижитурка и мухъллл като плевнелиев.. Толкова е смотааан че не знае че е парапет и паравн за хиените и нищо не зависи от него..

106

Анонимен

преди 10 месеца

Денков военен ли е ско не е кой го съветва ако е Киро мерси траволта да се изявява оред ученичките А явно ние все още се учим след националните катастрофи и още една таз на Денков