8

Yakoshiba Cicibara

преди 9 месеца

До Miusuka Madete - ех, младоо..!

7

Miusuka Madete

преди 9 месеца

До До 7 - а ако знаеш кви ги върши с трима яки японци, малииии..!

6

VladTepes

преди 9 месеца

До Анонимен 4Гърция не може да привлече елитни туристи пианисти с отлична алкохолна подготовка. Съмнявам се тази Камила да може да изпие поне литър концентрат наведнъж.

5

Nasakoto Yakata

преди 9 месеца

До Sigoturi Nakura - по скоро Санторини!

4

ДЕЗинформация

преди 9 месеца

НОВИНА: Камила Кабело на почивка в Гърция и позира по бански. Коя е тази камила идея си нямам. А вчера между другото се навършиха 159 години от рождението на Петър Дънов. Ама не видях някъде по родните новинарски сайтове да споменат датата. Вадното е, че Камила Кабело е на почивка в Гърция.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Каква Гърция , нали морето ни е чисто , що не почива в България - какво им е оправданието на хотелиерите сега ? Защото и 1 известно име да могат да привлекат ще е милион пъти по-добра реклама от колкото и изследвания на водата да направят. Истината обаче е че хора с изисквания няма как да се поблазнят от качеството на услугите по нашето черноморие .И дори не говоря за претенции тук но определно ниво на качество всеки очаква !

2

Анонимен

преди 9 месеца

За първи път виждам жена по бански!

1

Анонимен

преди 9 месеца

Тя беше резервирала на слънчака, щото много обичала фекална вода и други мърсотии в морето от бившите комунистически сателити на Русия, но явно е размислила и се е насочила към Гърция.