77

Анонимен

преди 9 месеца

САЩ,Англия,целият ГЕРМАНСКИ свят са ГЪРЦИЯ и наследници на ГЪРЦИЯ.............................................Българи и Руснаци са турският Чингиз Хан на Ал Кайда варвари и диваци с шут в дирника извън Европа

76

Тон

преди 9 месеца

Всички тези зомбираните от режима в ЕС много,много ще съжаляват!

75

Д-р Пол

преди 9 месеца

А тука един само за крави пише.Какъв е? Сигурно е ВОЛ...? Да внимава . Има обратни...

74

Не става така

преди 9 месеца

Учете се от Ердоган. Той знае как да се пазари в евроатлантиците. Спря Швеция за НАТО и САЩ клекнаха да му доставят самолети. А нашите политици, вместо да се пазарят (а и от нас се очаква подкрепа) се молят и се надяват. За повече от това нямат кураж. И затова няма да мине. Руте вече се отказа от премиерството в Нидерландия и му е през оная работа дали България ще влезе в Шенген или не. А трябваше и ние да спрем Финландия или Швеция за НАТО (причини щяха да се намерят) и щяхме влезем в Шенген.

73

Стига глупости

преди 9 месеца

До До СВИНАР: Ще има да чакат в Хага до второ пришествие. А САЩ и сателитите им вече свършват боеприпасите в складовете. Частните фирми за оръжие не искат да инвестират милиони за нови мощности без сигурност за дългогодишни поръчки.

72

Червена диария

преди 9 месеца

От Брюксел Ще Ви купят колело ама друг път.........айде на бегом да се похвалите

71

Анонимен

преди 9 месеца

България ако я приемат в Шенген, цялата полиция и съдебна система ще се занимават само с мигранти и с нищо друго. А който се радва, че няма да чака за Гърция - ами вижте им мотивите - колко въглероден двуокис се отделя. Следващото ще е да ви накарат да ходите в Гърция само с влака.

70

До СВИНАР

преди 9 месеца

И ВСЕ ПАК ПУТИН ГО ЧАКА ТРИБУНАЛА В ХАГА....

69

Досра ми се

преди 9 месеца

Като цяло е добра новина, но нали Българската безплодна омраза към всичко ще оплюе и НАТО и Шенген... Та по-добре не ги пускайте тия новини. Като ни приемат в Шенген пуснете я тогава новина, че да мога да пусна един среден пръст на ония що мислят, че имат национална принадлежност.

68

Кравар - до 68

преди 9 месеца

Чувал съм - за това БГ 45 г беше задунайска губернийка . Затова искам Ченген , Евро , на запад , и никога вече нищо общо със сибирската империя !

67

тулуп

преди 9 месеца

най-хубавата новина за тази година е това, защото с приемането на на тези две страни ЕС ще се разпадне още по-скоро

66

До кравар

преди 9 месеца

Чувал ли си за Ялтенската конференция. Хич и не се коси, те Русия и САЩ все някога ще се споразумеят. Гледай да не останеш в руската част, че твоя живот за САЩ е нищо.

65

Ха ха

преди 9 месеца

До Извинете... Въобще не ти трябва да ходиш в САЩ..... освен ако не си третополов или от мурггавото малцинство. Беше то добре да се ходи там , но вече стана като черно-каффяв ккатуун .Или живееш като *** в пълна миизерия на недостигащи за нищо социални помощи.... или бачкаш като роб за да си позволиш що годе нормален живот. Живях там 17 г. . Дрогата е по-разпространена от хляба а оръжие може да си купи всеки вез значение колко луд е. В Европа е много по добре...

64

Кравар

преди 9 месеца

Шенген , после Евраците - и чао на сибирската империйка за винаги !

63

Извинете

преди 9 месеца

Извинете, мога ли да попитам, отвориха ли границите за САЩ, можем ли вече свободно да пътуваме и да работим в САЩ? Или?

62

7-мото небе

преди 9 месеца

БРИКС...... Мечтата на комунистите в България начело с Нинова, Радев и Костадинов.

61

Анонимен

преди 9 месеца

А българите защо още не могат да пътуват свободно в ЕС както западно европейците? Българите нещо за втора категория хора ли ги броят?

60

Анонимен

преди 9 месеца

Ако ми плащаха колкото ми е квалификацията трябваше да взимам милиони, та по-кротко на мой-гръб фирмата си взе офис за 50 милиона евро който явно сега вече е сигурно 100 милиона.

59

Пунтьо

преди 9 месеца

Като не Ти харесва 1500 лв,границите са отворени ...но не Ти стиска..или просто Това Ти е цената за Ниска Ти производтелност и слаба квалификация.

58

Кунтьо

преди 9 месеца

бал сън ви декларациите и шенгените средната заплата в България остава под критичния минимум 1500лв на месец!