8

кмета на Царево Гошу

преди 9 месеца

Ще изрина всички къмпинги около Царево и ще напълня брегът с Бетон - всички разрешителни -или през мойте фирми или булдозерите ще дойдат -Трябва да се *** яко .От къмпингиране нямам файда -Само в Бетона и строежите му е майката -разрешителни и проектчета -колкото по нередовни толкова по платени Гуша след гуша .Народа е наивен .Малко предизборно писане , насъскване и омразата към кампингарите е изградена !!!

7

алооуу

преди 10 месеца

До Акъл море,глава кофа::не четеш ли?Незаконни свърталища.ПРеотдават ги един на друг.Печелят луди незаконни пари.Люпилня на нови алкохолици и наркомани.Какви тоалетни?Нормалните почиват в хотели.

6

Акъл море,глава кофа

преди 10 месеца

За тези бунгала има ли осигурени бани, тоалетни и електричество? Отговарят ли на изискванията за къмпинг? Ако отговорът на всички тези въпроси е "Да", тогава защо не ги премахнат след изтичането на сезона? Собственикът е нарушил закон, като ги е изградил без разрешение, на терени, на които не бива да има къмпинги (поне така разбрах от текста). Но ако в останалите отношения тези бунгала отговарят на нормите, защо през това лято да не донесат печалба, върху която държавата да си вземе данъка?

5

Анонимен

преди 10 месеца

Арапя замина ,а ми какво ще кажете за Нестинарка , там до някъде края на 90-те още си беше истинско

4

Анонимен

преди 10 месеца

А хотел оазис в Сл брягдо Несебър Директно Върху дюните е законен ??? Ааааа там не смеят да бутат Нали ? А хотела/стена в Алепу бутнаха ли ? - Не ! щото е на геПаджийката. бутат бараките на бедняците барабар с Децата им вътре

3

срамота

преди 10 месеца

А незаконните строежи на кмета на Царево Гошу Лапачев от ГЕП /горски по професия!/ около Арапя, вече са въведени в експлоатация.Нищо не може да спре герберския грабеж в Царево.Вече 12 години Лапачев си пълни ненаситната гуша.Само нагъл и алчен крадец като Гошу може да изгони младо семейство с три деца от едно бунгало посред лятото.Сигурно не можеше да изчака до 1 септември?ГЕП-кражби ,корупция и алчност до небесата.

2

До Коко

преди 10 месеца

Дааа беше хубав залив, преди 7-8 години бях за последно, водата беше толкова мизерна, че ме беше гнус и не влязох. Прахоляк, навсякъде безраборно кръчми и бунгала.... по-зле от гето.

1

Koko

преди 10 месеца

Беше ми любимо местенце Арапя края на 90-те. Предупреждаваха ме - и въпреки това отидох да го видя преди 2 години - направи плаках.