115

Анонимен

преди 1 година

Бре пустата Европа каква грижа за военни доставки. Щото всичката й Мара втасала.

114

ББ

преди 1 година

ЕС е завладян...от сателитни на кгб,държат бизнеси,служби...с едно кимване на путин и Ес се разпада...те работят с мафиоти ограбващи Народите си...да вървиш против Народи е...тотална грешка!ЕС наолага рестрикций...глад...отказ от Правосъдие,от Образование...от медицинско...финансира мафиоти през схеми държащи Народите в ИЕ...роби...децата им бягат от домовете им...робуващи в руски фирми в...ЕС!каня г-жа фон дер Лаен на гости!!!Нов Свят,Нови Обществени Договори,Народите ни не признават фашистки

113

toti

преди 1 година

ВСичките тези приказки за засилване воената индустри ни ГОВОРЯТ САМО ЕДНО -ГОТВЕТЕ СЕ ЗА -та СВЕТОВНА !!!

112

Христо Христов

преди 1 година

До 102 "Германия е достатъчно да преобразува автомобилните заводи в оръжейни и ще се залее с военна техника." - хахаха... приказките на баба ти са по-достоверни. С какво се друсаш?!

111

Христо Христов

преди 1 година

Браво! ЕС ще се върне към годините, когато всеки пети е *** и се дават 10% за въоръжаване. Но европеидните про'с'таци друго и не заслужават.

110

сиромах

преди 1 година

Гледайки една телевизия за животните,все едно,че гледам настоящата политика на Запада към Русия!Виждайки как лъвица,тигър или леопард улови някое животно за храна и хиената водач започва да привиква останалите си съдружници за да прогонят противника и му завоюват плячката!Ей това е и реалния живот сега,като водачът САЩ привиква все повече и и повече себеподобни хиени за да свършат мръсната работа и после да напълни търбухът!

109

Анонимен

преди 1 година

До Контра Разузнавач: На НАТО само устата им е голяма

108

Анонимен

преди 1 година

Ама що пак всичко смо от Европа? Нали "целия свят" подкрепяше укрите? Значи, оказва се, че и янките НЕ МОГАТ да доставят нужното! Тогава къде са тръгнАли да се джанкат с Русия?! )))

107

Анонимен

преди 1 година

отан иска да увеличи числеността на силите с висока степен на готовност да се разгърнат за по-малко от 30 дни до 300 000 души, което е седемкратно увеличение. отан иска да ги разположи в санитарния кордон от Финския залив до Босфора, в страните от Триморието, в България. Честито!

106

Анонимен

преди 1 година

Украйна винаги ще бъде пограничната бразди на Русия и Русия трябва да е в НАТО, за да може и Украйна да бъде приетА.жалко за братята/сестрите украинци и руснаци ползвани от запада за личните им цели Украйна няма как да спечели, а само може да изгуби , както и Русия - двама се карат , трети печели

105

Анонимен

преди 1 година

учудващо военолюбиеи се оказаха мирните европейски лидери

104

Анонимен

преди 1 година

До И защо сме Ще ти поясня защо.Путин приема цифрова рубла август.Всичко се юрва да си тегли парите.Спират нета и чекистите обират стадото.

103

И защо сме

преди 1 година

длъжни с нещо на Покрайна?!?!?

102

Анонимен

преди 1 година

И защо изобщо трябва да ги снабдяваме? Да не би да са ни чукали буци на лозето? Моят дято е загинал във втората световна от фашистки куршум. Сега с моите данъци ще снабдявам аз убийците на дядо си. И на много още невинни старци жени и деца. Бандеровци нагли! Вярно, че руснаците са агресори в тази война, но все някой трябва да им види сметката на фашистите!

101

пуйката на Холмс

преди 1 година

Че бързо не могат да и доставят дори и да си дадат тези на своите армии.Та Бундесвера има едва триста леопарда,Испания и тя 300 танка.Рязко ще спадне и броят и на търсещите западни танкове по света.Няма как и да си поставят икономиките на военни релси заради Украйна.ВСВ СССР и САЩ са произвели по 50 000 танка - Т-34 и Шърман,но са били необходими по 4 унищожени за един Тигър,а сега ще е обратното след като западните поразяват от 4 км, Т-90А от 6,а "Черен орел" от 10 км с неговото 152 мм оръдие.

100

Контра Разузнавач

преди 1 година

На Русия и липсва само едно нещо -Вазелин!Защото НАТОвския е голем!

99

Бай Дрън

преди 1 година

Е как няма да имат нужда от боеприпаси, като вчера гледам украински канал, как стрелят от танк. Че той за минута нацели 10 пъти ед они също дърво, картечницата му запуши и спря да стреля. То така стреляйки по гаргите, Европа никога няма да може да им насмогне на снаряди и патрони.

98

Аха

преди 1 година

Няма оружие щот Коминтерна тъй е наредил!Питайте Радев да ви обясни що гърми складовете с бомби.Пишете що Афро французите бият тамошните милиционери и палят коли!Радев да прати плюшени мечета помощ на Макарон.

97

Не им се занимава 2

преди 1 година

Колкото повече се точи войната повече далавера за оръжейните босове. Ако утре се подпише примирие ще секне кладенеца.

96

Не им се занимава

преди 1 година

През втората световна САЩ от 0 танка произвеждат за 4 години 86 000 танка, 2 милиона камиона, 200 000 артилерии, 300 000 самолета. 1 самолет на час . Германия е достатъчно да преобразува автомобилните заводи в оръжейни и ще се залее с военна техника. Проблема е, че няма как да стане това без пряко нападение защото като няма какво да се ограби не е изгодно. А няма какво да се ограби защото как се напада ядрена държава за ограбване ? Всъщност най-изгодното за Европа е да се точи войната.