17

444

преди 9 месеца

Всичко може да се оправи в тази държава, но няма никакво желание за това у властимащите - без значение колко се напъват преди избори и колко се хвалят какво ще направят, след като ги изберем. Родителите на тия малки пОми***ри да чукат камъни в някоя кариера, да им дойде акъла.

16

Безотговорност

преди 9 месеца

Точната дума е "безотговорност" на родителите, които носят отговорност за децата си и техните постъпки до навършване на пълнолетието им!

15

aa

преди 9 месеца

какво значи древната българска дума Хлапета, че нещо съм я забравил. Да не би да значи деца или нещо друго

14

Анонимен

преди 9 месеца

С БЯСНА СКОРОСТ СЕ ИЗПАРЯВА АКЪЛА ОЛИГСКИ ...

13

Иванов

преди 9 месеца

Що не си гледа работата въпросната жена?

12

Я па я..!

преди 9 месеца

Тия джетове имат ли регистрация , собствениците плащат ли данъци , имат ли книжки ?

11

До Анонимен 2

преди 9 месеца

Не знам дали си чул историята на сляпата репортерка с ромски произход, мисля, че се казваше Кремена. Тя е изгубила зрението си вследствие на това, че като дете е получила силен удар в главата с топка, ритната от някакво момче. За съжаление, от моето детство помня няколко такива случая в училищния двор - едри момчета в 7-8 клас не само ритат като бесни, но и се целят в главите на много по-малки деца. Не знам къде блееше учителят ни по физическо Младенов, който е баща на известен баскетболист.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Преди няколко години по нашето Черноморие имаше трагедия с джет - бясно каращ тийнейджър беше причинил смъртта на момиче. От написаното по-горе си правя извод, че онези, които отговарят за безопасността на този плаж просто не са си гледали работата, а наемателят на плажа увърта.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Родителите на тези деца са виновни заради това, че са им предоставили средство (в случая това е джет), чрез което могат да извършат убийство. Всеки родител е длъжен да може да прецени какво е в състояние да извърши детето му.

8

Да съдят родителите

преди 9 месеца

Има прецедент, въз основа на който могат да осъдят ефективно родителите на тези деца. През декември 1974 г. шизофреник гимназист е извършил серия убийства в едно от общежитията в Студентския град. По-възрастните хора от моето семейство са познавали неговите родители. От тях знам, че след онази трагедия бащата на това момче е получил присъда, която е излежал ефективно. Осъдили го заради това, че е имал в дома си колекция от ножове, а също и пистолет и те са били достъпни за децата му.

7

Анонимен

преди 9 месеца

сигурно и като шофьори утре ще са такива хулигани убийци!с родители ***.анари- толкова!

6

Крумови закони

преди 9 месеца

Бащите на дечурлигата в пандиза за 5 години ефективно и джетовете да се конфискуват в полза на държавата

5

До 2

преди 9 месеца

"Не се е случило кой знае какво. Вероятно родителите на децата са им платили тая глупост. Те са дали съгласие и така са преценили. Защо се бъркат в чужди семейства? От такива още имам гадни спомени когато като деца ритахме топка." ------- А, така ли? Те и родителите на тези, дато напоследък ги гледаме на 10 г. зад волана, са преценили, че децата им могат да карат кола и даже ги поставят в скута си, за да стигнат волана. Осъзнаваш ли разликата между ритането на топка и карането на джет и кола???

4

В.

преди 9 месеца

Джета трали дъното до 3-4 метра дълбочина! Всичко заминава. Както крос мотор разорава планината!

3

Баче Кики

преди 9 месеца

КАТ да се самосезира и да вкара моторна лодка с дежурни и тринога

2

Анонимен

преди 9 месеца

Не се е случило кой знае какво. Но си е безотговорно. При такава скорост ако паднеш и все едно се удряш в бетон. Който не е правил глупости като дете - просто не е имал детство. Друго ми прави впечатление. От цял плаж една свидетелка се занимава. Вероятно родителите на децата са им платили тая глупост. Те са дали съгласие и така са преценили. Защо се бъркат в чужди семейства? На почивка ли отива тая свидетелка или да дава морал? От такива още имам гадни спомени когато като деца ритахме топка.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Sследващо заглавие: "Хлапете се пребили с джетове край Бургас"