143

Георги Раковски 1861

преди 1 година

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."

142

Лудото Ленче

преди 1 година

....няма по-лъжливо нещо от украински източник !!!

141

Мда

преди 1 година

А за удара в Крематорск при който руснаците взривиха наведнъж 2ма украински генерали , около 50 офицера и чужди инструктори укрите отчетоха ..."ранена писателка" хаха

140

Анонимен

преди 1 година

дано само всички да не измрен,. че натам вървят и ни бутат умните ни политици

139

До 164

преди 1 година

Пич,следим те от много време, ти си руски *** на заплата, престани да пишеш глупости и се хвани да аботиш истинска работа. Да не кацне у вас някоя британска ракета и те блъсне автобус докато чакаш метрото.Престани

138

1984 в Латвия

преди 1 година

Сега правителството в Рига изисква 20-те хиляди хора в страната, които имат руски паспорти главно пенсионери, предимно жени, да положат езиков изпит, тъй като лоялността на руските граждани буди безпокойство, каза Дмитрийс Трофимовс държавен секретар на вътрешното министерство. Който не положи изпита ще бъде експулсиран. Ако това е законно защо не се прилага и в Бългаприя спряма малцинствата а не е законно нали целесъобразно е за фашизацията. КАТО ПОЧНА СВО ХОП УКПИТЕ ЗАГОВОРИХА РУСКИ ХА

137

Анонимен

преди 1 година

Русия се бори за демократизира украйна доста повече от запада Ирак примерно. Как щехкоментирате новината че европейска Латвия въвежда дискриминационно законодателство малцинствата включително руснаците да учат латвийски ускорено и ако не изкарат изпита ще ги експулсират от страната? Тука има роми и турции които български не знаят пък никой не ги експулсира... Ей затова е войната И заради престъпленията срещу човечеството от Киев, недъвместими с правата на човека.

136

Войн

преди 1 година

Този дженераль има вид на бияч от някоя сибирска тюрма.

135

Трепач

преди 1 година

Не е бил на руска територия, а на украинска. Следователно, са го отстреляли логично. Много хубава статия - кратка, ясна, точна и подсказваща накъде вървят блядоликите иззрродди.

134

Анонимен

преди 1 година

Стара новина защо се съобщава чак сега. ...

133

Анонимен

преди 1 година

До Директно в Ада Касапина на натоски вълци е герой. Щом го търсат значи е работил добре.

132

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ ЩЕ ОТГОВОРИ С МОЩЕН ПАРАД НА ФИЛИП КИРКОРОВ

131

Анонимен

преди 1 година

Колко елегантен човек е на снимката, от физиономията му лъха на безбрежна и непреходна руска духовност и интелигентност.

130

Директно в Ада

преди 1 година

На Този *** що православни дечица лежат на съвестта му!?!?!?

129

Anus shepti

преди 1 година

МОСКВИЧИТЕ СА СИ ПОД ЗЕМЯТА.ТАМ СНАЙПЕР НЕ ГИ ЛОВИ НО ЩЕ СИ ПЛАТЯТ.САС ЛИХВИТЕ.

128

Анонимен

преди 1 година

Преди това нали е светнал 100 укра. 1 за 100 е добре.

127

Жалко

преди 1 година

Не доживя процесът в Нюрнберг!

126

Рендету

преди 1 година

Ами не се крият зад войниците си, напротив, воюват заедно с тях, за разлика от укропитеците (в интерес на истината, американските генерали също са на бойното поле по време на война и също загиват).

125

Анонимен

преди 1 година

Отишъли този Генерал и онзи Капитан на подводницата от вчера на концерт на Кобзона.Единия попитал другия-Защо сме толкова далече?Другият отговаря-някой е изкупил двеста и тридесет хиляди билета преди нас!

124

Руско позорище

преди 1 година

Затворникът Пригожин за два дни превзе милионния град Ростов,арестува целия военен щаб на Югоизточния военен окръг и свали 6-7 въртолета и самолета на Космическите Сили,убивайки руските пилоти.Цяла крепостна Русия му пляска,даже в Ростов го посрещнаха като освободител с хляб,сол и цветя.Путин се разбяга с цялата си банда по всички посоки на Света.После бившият готвач си събра гавазите и замина за Беларус,а Путин продължава да му пляска.