59

Анонимен

преди 9 месеца

Все финансови титани в коментарите! Представете си бедняк и милиардер отиват да си купят сладолед, но той струвал по 500лв! Познайте кой ще яде сладолед и кой ще гледа как се ближе сладолед! Та така и с референдума - който разбрал, разбрал!

58

Искаме референдум

преди 9 месеца

В таз катастрофална криза и инфлация нечута заявявам с оптимизъм - мразя всякаква валута! Нека хищните хиени трупат долари и йени, мене ми доставя кеф само българския лев.

57

malgiorno a tutti

преди 9 месеца

На тея айде да не казвам кое в кое на кого с подфърганье и скубанье под мишниците, що не вземат да им превалутират всичките влогове от EUR към MNK, ама само със смяна на кода на валутата и преизчисляване. Примерно имал индивида X един много, ама много къс депозит от EUR150000 и хоп! - вече има еквивалента на 150000 монголски тугрици в EUR или BGN, по избор :)

56

Darko

преди 9 месеца

*** хахахахахаха. Костя свършиха ли копейките бе мен? За това ли е цялата работа? Цончо как е новия апартамент бе? 450 000лв е, откъде синът ти на 17 има такива пари? Има много въпроси към тия пишман патриоти. Костаки мутрофанова ли ти каза така да говориш *** yшaHKA такава :)

55

До 22

преди 9 месеца

Ти ако се имаш за овца, отивай в кошарата и не се обаждай! Остави на нас гражданите сами да си решаваме съдбата. Ако не знаеш, народа е суверенът. Провери го в Конституцията чл. 1, ал. 2А явно по чл. 44 ал. 2 трябва да се забранят всички организации, които пречат на референдума да се случи.

54

анонимен

преди 9 месеца

Да се оплачат на арменския поп, ... или пък на руския.

53

Анонимен

преди 9 месеца

Да почват да събират подписи за рефереднум за АЕЦ Белене!

52

Браво!

преди 9 месеца

Референдуми трябва да има! Не искат тези, които налагат тоталитарни режими, както и сегашната тройна коалиция.

51

Анонимен

преди 9 месеца

Не може да се четат правата на българските граждани като дявола евангелието и от десет кладенци да се вади вода, за да се докаже, че видите ли българите нямат право на референдум и мнение, а имат само задължения!

50

Анонимен

преди 9 месеца

За Българския лев ! Който иска да си купува каквато си иска валута за лично имам сметки в четери валути и най голямата ми е в левове

49

Анонимен

преди 9 месеца

Възраждане" да вземат да пуснат жалба и в Евросъда в Люксембург за правата на човека, че в България едва ли нещо ще постигнат с тези предателско, продажни завери от зависими и купени гьоонсурати по всички нива на управлението и правосъдието (?!?). За нарушение на правата за изразяване на мнение на над .... хил. български граждани

48

Жеко

преди 9 месеца

До повтарям:защо да е луда идеята на Костадинов ?Тя не е само негова таз идея!

47

Майора

преди 9 месеца

Защо ще сезират КС след като нещата са ясни- референдум се прави преди ратификация на договора за членство на страната в ЕС , а това е направено 2007 г.? Така че въпросът е решен!

46

Анонимен

преди 9 месеца

Готови ли сте като ни набутате без наше желание в еврозоната,после започнем да плащаме чужди заеми и затънем в поредната криза и мизерия да ви пcyвамe до 9-то коляно,защото сте ненормални и позволявате на някакви от вън да ни окрадат?А,евромарсианци?Готови ли сте?Ами пригответе се!

45

Анонимен

преди 9 месеца

Лайковете на този сайт се манипулират.Не може да се кликне на + или -.Но явно някой с програмка тука може да клика и да плюе срещу лева и Възраждане.

44

Анонимен

преди 9 месеца

До повтарям: - Защо "потаряш" на псимен текст. Самата идя на писаното е, че като се напише остава и може д асе прочете отново. Явно не си особено по-умен от копейките, с които се харкаш.

43

Анонимен

преди 9 месеца

43 - Нека бъдем честни 99% от т.нар. народ (аз обичам да ги наричам безполезна, но пречеща биомаса), са перкалено глупави, за да гласуват.

42

повтарям:

преди 9 месеца

2 638 024 е броя на действителните бюлетини от последните парламентарни избори. За да е валиден този референдум на Къстадин, трябва да събере отново същия или по-голям брой гласували. А това няма как да стане. И за да успее да прокара лудата си идея, трябва да има 1 319 012 + 1 гласа "ЗА"... Това пък изобщо не може да се случи. Къстадин го знае, но въпреки всичко държи да изхарчи една маса народни пари за обречената му идея!

41

СIA

преди 9 месеца

Този наред с няколко мутри от ком партията Е особено отвратителна, и противна личност. В унисон с това са и долните му анти държавни тези, действия и говорене.Колкото по бързо го тикнат в панделата Толкова по добре . В момента е още на свобода Най вече поради това че службите на радев са още непокътнати. И го пазят от разследване на финансирането и връзките му. Скоро обаче това ще се промени

40

Анонимен

преди 9 месеца

Фашизмът отново в действие.И ще завърши по същия начин както преди близо 80 години.С Народен съд.