25

1212

преди 9 месеца

Няма шанс, тоя Руте оня ден подаде оставка, мечтайте си за шанс.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Дреме ми и за Шенген, и за Рюте, и за технийот мАж, спечелил кункурса Мисс Хопандия тази година

23

Анонимен

преди 9 месеца

Велислава прилича на жител на квартала с червените фенери. Като местна може и да помогне с ЧЛЕНството

22

Анонимен

преди 9 месеца

Съвсем заприлича работата като със завода на Фолцваген - всички пророци обясняваха че въобще няма никакъв начин да не е у нас и накрая амнезираха и си намериха друго за врачуване

21

Анонимен

преди 9 месеца

Щом поредната врачка прогнозира чрез гадаене и фъргане на боб съм спокоен за Шенгеня

20

Батьо ви

преди 9 месеца

Пратете Христо Стоичков да преговаря с Марк Рюте (насаме на четири очи) и смятам, че последният ще вземе много бързо правилното решение!

19

Чакайте аванта!

преди 9 месеца

Мутрите като са се събрали и надрусали, защо да дадат 20 лева на уличницата, като могат да си я търкалят безплатно? Пък, ако нещо мрънка, ще вземе и по някой шут в главата!

18

Не се прави така

преди 9 месеца

Учете се от Ердоган. Той знае как да се пазари в евроатлантиците. Спря Швеция за НАТО и САЩ клекнаха да му доставят самолети. А нашите политици, вместо да се пазарят (а и от нас се очаква подкрепа) се молят и се надяват. За повече от това нямат кураж. И затова няма да мине. Руте вече се отказа от премиерството в Нидерландия и му е през оная работа дали България ще влезе в Шенген или не. А трябваше и ние да спрем Финландия или Швеция за НАТО (причини щяха да се намерят) и щяхме да си получим свое

17

До 13 Извинете но

преди 9 месеца

Чукча писател, на читател... Рюте ще е начело на служебното правителство, докато минат изборите, най-вероятно през ноември. Ама кой ли ти чете, дай да пишем коментари.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Дано да е така. Обаче по-големия шанс е да не вземе решение. И ще се оправдае че е в оставка и предстоят избори. Да не забравяме че за Румъния холандския парламент гласува решение за приемане. Това означава че и без правителство те имат зелена светлина. За България няма такова гласуване. Аз мисля че е малко вероятно да получим ОК от Рюте. За мое голямо съжаление.

15

До 12

преди 9 месеца

Точно така функционира империята на САЩ! Те така колонизират, не чрез война и анексиране ..

14

Анонимен

преди 9 месеца

Стига глупости и баламосване! Като е за Украина и Македония или Истанбулската конвенция- няма политическа несигурност и всичко е ок и става на секундата! И с премиери и без премиери, всичко се гласува моментално! А като опре до Шенген за нас и румънците и хоп... обикновени подлости или европейски ценности, както е удобно.

13

Извинете но

преди 9 месеца

Рюте си подаде оставката! Заради миграционната политикаКак ще взема решение като вече не е даже в поритиката??

12

Схема

преди 9 месеца

Вече знам как се превзема светът. С печатница, мастило и хартия. Печаташ подкупваш върхът - и казваш какво да правят само. Но трябва да воюваш да се пазари с твоята хартия, ако някой се светне надигне да се пазарува със злато...става на "Кадафи"! И си гледаш кефа, размножаваш се, да му мислят тез които нямат връзка с печатницата! Дето работят за хартията която ти печаташ, и си определил цена за трудът им , в БГ евтино в Швейцария... скъпо.

11

негласуващ

преди 9 месеца

Така е!Каквото нареди Посолство,Началника,Рюте,Мрюте,Урсулата или друг някакъв пластмасов брюкселец!От нашите избранници нищо не зависи!Тука е само една буферна зона между Ориента и Запада!За това и по ""избори"не ходя!

10

Анонимен

преди 9 месеца

Приземяване, приземяване, приземяване. Жалко за България. Голям кеф им дава на западняците евтината работна ръка от България. Ще съжаляват. Рано или късно.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Нидерландия и Белгия ще са винаги против Нас в Шенген. Ако ни приемат и техните пристанища ще затворят. Най-бързия път на стока от Китай за Германия е през пристанищата в Гърция и България. Ердоган каза ДА на Швеция в НАТО и започна пак процедурите за членство в ЕС, нека и Ние кажем ДА на реакторите за Украйна, но при Шенген. Да ама Нашите нямат то---ки , а Ердоган си знае интереса.

8

Писна ми!

преди 9 месеца

До къде ни докараха. Да чакаме някакъв си Рюте да вземе решение за съдбините на България. На другия му казват, че ще изпращат войски в България, той козирува и вика "йес сър". Трети чака всяка стъпка да му я одобрят от посолството. Откакто съществува България, никога не сме били никога такъв васал. Не е зле да си сменим името на Фондация България за Украйна.

7

Хемус

преди 9 месеца

Тази булка да вземе да практикува малко секс,че от много четене в британските университети е издухала гарнитурата!И тази е откритие на психопата Славуца

6

Моля, моля!

преди 9 месеца

Бойко Борисов има по-дълъг стаж от Марк Руте :D И сега пак участва в управлението.