14

Анонимен

преди 10 месеца

Не разбрахте ли вече, че за тях сме просто пазар и евтина работна ръка.

13

Анонимен

преди 10 месеца

В ЕВРОПА НЕ ПРЕМАТ РОБИ И АБОРИГЕНИ

12

Анонимен

преди 10 месеца

какво сте изпълнили беееееее, нищо! Брадатите минават разградената граница, този бил изпълнил условията. хахахахахаха. Никой не иска роби в Шенген.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Какви хора представляват България, нямам думи.

10

ввв

преди 10 месеца

какво си изпълнил па ти бе, брат Галев издирван от интерпол минава границата как му е кеф, може всъщност и да не я минава, то никой не знае какво е станало, да не са луди да ни пускат в Шенген? То тук ще бъде като ЮАР за ЕС, кой къде се крие, ще може спокойно от тук да ходи къде иска или пък съответно да си живее при нас.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Чакаме от германския Бундестаг резолюция за подкрепа за Шенген, както подкрепиха македонците! Но кой ще се съобразява и защо? с нашите жалки типове, кой го е грежа за такива изтривалки като нашите политици? Поне холандците честно ни отварят очите с какви сме се събрали!

8

Анонимен

преди 10 месеца

Аз ако съм на холандците и насреща имам такива, като нашите, мазни навеждачи и да ми мъркат под носа си нещо и да скимтят жално- никога няма да си мръдна пръста! Нашите *** не могат да формулират не позиция, ами желание дори- те са там да заемат сладки постове, а държавата, че имала проблем някакъв- изобщо не ги е еня. Румънците са мъжкари и ако този път не ни вземат те ще реагират и може и посолството си да затворят във Виена- нищо общо с нашите блюдолизци.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Ми те холандците ни мразят по-принцип, иначе си прав, че ни приеха в ЕС да ги пазим от турците, стратегическа територия сме :))

6

?

преди 10 месеца

Всеки девн в БГ намираме по един БУС с мигранти. Ту намираме, ту сами катастрофират. Ако пътищата бяха ОК половината нямаше да ги намерим щото нямаше да катастрофират. Тоест лошите пътища частично пазят ЕС от мингрантите през БГ. Обаче 5000 буса не катастрофират на ден а само един. Проста статистика. А останалите минават. Явно е че нашата граница е отворена порта за мигранти към ЕС. Е няма как да сме в Шанген и да няма паспортен контрол след като си влязал в БГ. Няма как..

5

Ванга

преди 10 месеца

Шенген ке видите през на Макрон кривия. И преди съм го казвала - казвам го и сега.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Учете се от чичо ви Ердоган. Как се търгува едно за друго. Швеция в НАТО, но или в ЕС или Ф-16. А вие марионетки се съгласявате с всичко, което ви поиска ЕС, без да защитите България. Визи за САЩ, но ЕС не е предприело реципрочни мерки към САЩ. Нидерландия ни спира за Шенген, но вие защо не се опънете поне малко за някакво решение на ЕС? Мижи турки жал ки, васалчета краварски. Оплачете се на арменският поп.

3

За щастие ние не

преди 10 месеца

познаваме държава "Нидерландия", но до колкото ми е известно поддържаме дипломатически отношения с Холандия.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Пречка са корумпета като ошопарения гербаджия Радев!

1

:D

преди 10 месеца

С на Далавери Смърдальонов оградата ли ще влизаме в Шенген?