21

Анонимен

преди 11 месеца

Само си я направихте тежка!!!???!!! Набутаха ви кандидат с тежести. Може да е гений, но е от ДС.

20

Алекс

преди 11 месеца

В София битка за кмет изобщо няма да има.С ДС кандидат ПП/ДБ вече загубиха служебно.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Лош избор за кандидат, не искам ГЕРБ, ама не знам дали бих гласувал за кандидата на ППДБ.

18

Анонимен

преди 11 месеца

В София от години има доста кметове от ДБ, както и общински съветници. До момента не виждаме някаква промяна за по-добро от тяхна страна, даже и с елементарни неща, като контрол на извършваните ремонти в техните райони. Намърдаха се на трапезата и лапат заедно с ГЕРБ, а общинските им съветници единодушно подкрепят всичко предложени от Данчето.

17

komitata

преди 11 месеца

Ще е тежк азащото им а милиарден бюджет коят партия прилапа кмета налва милиони-безброни ремонти н а ремонтите ,обществени поръчки фандък ауспя да се закрепи и ако н ебяха малцинствата н апоследнит еизбори изгаряше

16

КМЕТ ОТ ДС...??

преди 11 месеца

НИКОГА........ МАГНИТСКИ 4 НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛИ...... УЖ ЧИСТИМ ДАНС И НСО ОТ СВЪРЗАНИ С РУСИЯ, А КМЕТ НА СОФИЯ ЩЕ ПРАВИМ ТОВА ЧЕНГЕ ОТ ПП..??....

15

ПИТАНЕ

преди 11 месеца

Хайде кметовете от ДБ да се раберат кой пост е по-важен.Слатинският кмет на срещата ни убеждаваше,че е по-важен шефът на общинския съвет,отколкото квета и затова предложили Терзиев за квет.Сега Трайчо друго говори.Ние,избирателите не сме толкова *** за колкото ни мислят кандидатите.Намерете си добър пиар,защото ставате смешни.Махнете си опорките,които чухме на срещата в кв. Слатина.Оказа се (според този кмет),че от него нищо не зависело.Дори не си направи труда да ни убеждава.

14

Fena

преди 11 месеца

Един от най-големите мишоци. Папа кюфтетата с ГЕРБ, сега се вживява, че е голям демократ. Трайчо вкара далаверите в енергетиката с внесения от него"ЗАКОН за ВЕИ" през 2011г. И досега никой нормален енергетик не може да обясни защо аджеба от слънцестърчалките тока е по 700 лева за мегават, а от вятърни генератори - по 180?

13

Анонимен

преди 11 месеца

КОЙ предложи за кандидат кмет на София? През каква процедура за номинации или вътрешни избори е преминал? Имало ли е и други номинации? ---- Предложиха го Кирчо и Кокорчо от Питахме в посолството. Основното му предимство е, че си плаща предизборната кампания сам, а може и да е бутнал бонус на ръководството. Кирчо и Кокорчо са бизнесмени от Харвард, все пак :)

12

Анонимен

преди 11 месеца

Кой е тоя цайс Трайчо :)))

11

Анонимен

преди 11 месеца

В София Крадът най-много ,тук е с Милиарди ,не си играят на милиончета ,затова е "битката" , а градът тъне в мизерия и разруха ,Няма Детска болница ,която струва само 85 милиона - Ми Краде им се Бе -Всичко им се Краде -до стотинка Бе !

10

aa1820

преди 11 месеца

Тежка ще е битката, с такъв безличен кандидат. Вярно е, че децата не отговарят за родителите си, но като се обявяваш за успешен бизнесмен, кажи и с какви пари и подкрепа си започнал. Успешен бизнесмен си ако почнеш от нула, а не от върха на номенклатурата.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Така де половин България е в София и София Област . Тук са и най много от европейските програми. Енергетика, Земеделие, Околна среда, дори и Басейнова Дирекция е тук с двама трима п а р аз. иТи на служба, половин МВР, много и какви ли още институции за крадливи. Правосъдие...

8

ДУБАЙСКИ НОЩИ

преди 11 месеца

ТРУНЧО ПОКАНИ ДЖУУУКЛАТА ОТГОРЕ ДА ТИ СПРЕТНЕ ЕДНА СВИИИРКА ДА ТИ МИНЕ!...

7

баба мара

преди 11 месеца

крад-ци-те са много няма да стигне за всички за това е борбата кои да се докопана нито един не вярвам и не гласувам от застрояването нямаме светлина и въздухза кого да гласувам

6

Анонимен

преди 11 месеца

Щом ше е тежка, да излизат опълченците!

5

герП губи София

преди 11 месеца

Жълтите павета, граф Игнатиев.. Провал след провал е последният мандат на Фънди

4

Анонимен

преди 11 месеца

КОЙ предложи за кандидат кмет на София? През каква процедура за номинации или вътрешни избори е преминал? Имало ли е и други номинации? Мисля, че прозрачността и демократичността в тези процеси са важни особено от партии прокламиращи се, като носители на демократичните ценности, даже и да загърбим тежката комунистическа и ДС рода и обвързаности на водачите им.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Излъгаха избирателите ,погазиха си всички принципи и накрая се цунаха и седнаха да си делят парата . Нищо хубаво НАС не ни чака , тези се оправят и без нас както винаги .

2

Ученика

преди 11 месеца

КЕРП са се окопали с верни службаши в София града голяма, които папкат бюджетни парички и задълже гласуват за ГЕРБЕРСКА республика. Без съкращение на администрейшъна в Софията нема да падне техната крепост...