101

Яжте курешки

преди 10 месеца

Ние не сме ви повече роби.

100

Васил

преди 11 месеца

Да взимат хахлите но те неискат да роботят а получават без работа пари

99

Митев

преди 11 месеца

И забележете искат да ни вземат младите до 35 години,няма да кажа нищо,но вече си го помислих.....

98

Дядо Стефчо

преди 11 месеца

Да ама ние нямаме никаква нужда да ходим там. Така че да се оправят самички.

97

Анонимен

преди 11 месеца

В България как е? За кои и за кой? се работи?

96

Крайният

преди 11 месеца

Половината Англия е на помощи. И това не е пресилено. Млади, стари, нормални и не толкова, всичко е на помощи.Цели фамилии.Поради това ще им трябват роби.

95

Генадиев

преди 11 месеца

Имат нужда от слугинаж, гнидите мръсни.

94

Мен

преди 11 месеца

Горките Британци, дано се оправят

93

Лондон

преди 11 месеца

Ами нали дават визи на Шри Ланка, Филипините, Пакистан. Що не работят тия??? Дойдат в Англия и веднага бежанци се пишат. И лежат на помощи.

92

Роко

преди 11 месеца

Расказвали ли са ми хора които едно време са работили през соца по строежите в ссср.Нищо различно от разказите за англия

91

Който балу

преди 11 месеца

НА АНГЛИЧАНЧЕТАТА НЕ ИМ СЕ РАБОТИ! СПЕШНО РОБИ ОТ БЪЛГАРИЯ 52255

90

Роко

преди 11 месеца

Някой кара ли ви насила да ходите в англия бе хитрец.При соца е било такъв рай че накрая изгърмя за да дойдат назначените капиталисти предимно от червения цвят.Що не направихме лустрация за да се отървем от руско влияние и нашата щяха да тръгнат в положителна посока.Що сме на последно место от бившия лагер бе абдали.Все някой друг ни е виновен

89

Големия памперс

преди 11 месеца

Комсомолчето Васко Велев и неговите мутро-комунистически и ченгеджийски клонинги ще са още по-доволни - още мързеливи и непроизводителни българи ще ходят да тормозят западните работодатели.

88

Па съм я бе

преди 11 месеца

Умря тая.всички сме в чужбина.

87

Анонимен

преди 11 месеца

Ами още когато франсето Фараж започна да реве как българи и румънци взимали работата на горките англичани, беше ясно че Брекзит ще катастрофира жестоко. Неквалифицираният персонал и мед.свстри, учители не са работи, които англичаните изобщо искат да вършат.И докозателството е на лице. Няма шофьори, няма берачи, няма служители няма мед сестри за възрастните, детегледачки за децата и т.н. и сега търсят.

86

🐞&#1

преди 11 месеца

Направо реве за българи

85

Александър

преди 11 месеца

Статуса ми е от 07.12.2020!

84

Александър

преди 11 месеца

А този, който ми говори за краж би, нека види назначенията и в техния парламент! А доколкото чух, в парламента им и шмъркат!

83

Александър

преди 11 месеца

Работих там и бях съкратен от мръсен поляк! Оставиха мързели вите рикши и украинките/част от тях не говорещи английски/! Им ам статус до 2025, но не мисля да се връщам заради поляците! От февруари чакам пенсията от " работното" НОИ и още я няма! От Англия писмото дойде, а тук ни що! Вероятно Тагаркин я изпрати с понтоните на Украйна?! Смърт на всички, мислещи тъз терито рия за държава!

82

ДЯДО КОЛЕДА

преди 11 месеца

Лично посетих Великобритания.. Супер. Подставени на власт вкл бюрократи НЕ КРАДАТ>Много скромно управление..Полубожествен климат. НЯМА ГИ МЪГЛИТЕ .Спокойно ..Изградили са отлични ферми. НАЙ хубавото което видях са Ябълкови и крушови градини КЛИМАТИЧНИ РЕГУЛАТОРИ.. Подават данни на природата за оцеляване на всяко дърво.ВИдяхме и БЪлгарския ТРИ ЛЪВ ГЕРБ вкл на погребението на НЕЙНО ВЕЛИЧЕСТВО.