92

пропаганда класик

преди 10 месеца

1. Не искаме да воюваме, ние се защитаваме. 2. За военния конфликт е виновна другата страна. 3. Лидера на нашия противник е самото зло. 4. Ние защитаваме общи ценности а не само нашите собствени. 5. Врага умишлено извършва злодеяния, ние понякога правим само грешки.6. Врага използва забранени оръжия. 7. Ние практически сме без загуби, врага е напълно изтощен. 8. Учените и културните личности са зад нас. 9. Делото ни е свещенно. 10. Всички които оспорват нашата пропаганда са предатели.

91

Анонимен

преди 10 месеца

В края на дните си, Джуджан до последно ще мисли - КЪДЕ МИ БЕШЕ АКЪЛА И СБЪРКАХ,ЧЕ СИ РАЗВАЛИХ ХУБАВИЯ РАХАТЛЪК?

90

Нищо ново

преди 10 месеца

Латерната на русофобската пропаганда трябва да се върти непрекъснато.

89

Не е ли ясно?

преди 10 месеца

До Дон Кикот: Ако имаш предвид дядо Байдън си напълно прав

88

Анонимен

преди 10 месеца

Къде са източниците на тази новина? Журналистиката се превърна в жълт вестник, за съжаление - бълват се какви ли не небивалици който повярвал повярвал.

87

Дон Кикот

преди 10 месеца

Отдавна е загубил връзка с главния мозък.

86

Анонимен

преди 10 месеца

Днес БГ копира глупости и като няма какво да напише тиражира небивалици. Ще пътува путин с влак. Трала ла, дъра -бъра, срало куче на къра.Нищо не пишете за отказа на Ердоган да валидира така нареченото членство на новият кандидат член на НАТО с което ни проглушихте ушите?

85

Анонимен

преди 10 месеца

До Хюго Капет - "Четете ли, след като превеждате машинно?" Тази "авторка" - никога :))) Copy / Past и каквото излезе от Google преводача .....

84

Анонимен

преди 10 месеца

Има и едно чекмедже с турбовибратори висококачествена китайска изработка.

83

Бусхаха

преди 10 месеца

Поредната статия неграмотен виц,доказващ пълната безпомощност на капитулиралия вече запад или това което остана него.Банкрут и *** който го гледаме онлайн.

82

Хюго Капет

преди 10 месеца

"самия Циркон"; "тежести и съпротивително оборудване"; "През вратата, по-надолу в колата" - четете ли, след като превеждате машинно?

81

123

преди 10 месеца

Много хубава статия. С нетърпение очаквам следващата от подписалата я списувателка-как демократичните и отворени американски президенти пътуват с икономична класа на Делта аирлайнс, имат абонамент в кварталния фитнес където се потят редом до отрудените лелки. А Зеленский сниман как обикаля с колело пазара да купи най-свежите марули от сергия

80

Bg

преди 10 месеца

Айде насрана пропаганда !! А бай-дън постоянно пада понеже неговите лгбт активисти постоянно му завират буритоси отзад и халката му е толкова алтава че не може да ходи !!!

79

Анонимен

преди 10 месеца

Ха-ха. Будалкат ви като за световно. Всеки "лидер" се е хванал с някаква лъжа или истина, прикрита с опашата лъжа. Имиджът трябва да се поддържа. Дворци, самолети, тайни бункери ... Подводница - оказа се, че не е безопасно. Хи-хи. Никой не се е сетил за влак, нали?

78

Тренира Хуйло

преди 10 месеца

Да става културист

77

Анонимен

преди 10 месеца

В Краснолиманското направление тече активно настъпление на ВС на РФ - навлязоха в Торское. Действат руска авиация и безпилотни самолети-камикадзе, унищожени са няколко пункта на дислокация на зомбитата на киевската хунта, два склада с боеприпаси и артилерийски установки. Най-вероятно зомбинацитата ще прехвърлят нови резерви тук и ще се опитат да контраатакуват в близко бъдеще.

76

Анонимен

преди 10 месеца

В направление Артемовск не става по-спокойно за руските части. От терена се съобщава, че зомбинацитата настъпват едновременно от няколко посоки. Части на ВС на РФ близо до Клешчеевка държат отбраната в покрайнините на селото, но зомбираната по натовски стандалт биомаса успя да заеме позиции от северозапад. ВС на РФ преминаха в контраатака южно от Клещеевка, използвайки резерви.

75

Анонимен

преди 10 месеца

В направление Авдиевка зомбинацитата се опитват да атакуват локално близо до Водяни, Опитно и Красногоровка, отклонявайки ВС на РФ от Орловка, където руските войски се опитват да контролират пътя за доставки.

74

Анонимен

преди 10 месеца

В южно-донецкото направление ВС на РФ отблъснаха атаките на зомбитата на киевската хунта към Приютное и западно от Старомайорски, настъплението беше спряно, но боевете продължават. Зомбинацитата са прехвърлили резерви на север от Приютное, малко на юг от Грушева балка - те се окопават в горски пояс, руската артилерия ги удря. Зомбитата на киевският наркокартел са натрупали значителни сили в този район и може да нанесат нов удар в тази посока.

73

Анонимен

преди 10 месеца

В запорожското направление атаките на зомбинацитата станаха по-сериозни от тези, които се водят през последните седмици. На линията Работино-Новоданиловка Леопард и Брадли отново участваха в опит да пробият фронта на Запорожие. Боевете не спират, руската артилерия работи плътно. Руснаците не просто задържат позиции, те контраатакуват и зомбираната по натовски стандарти биомаса при отстъпление попада в минни полета под огъня на руската артилерия и авиация.