6

Aноним

преди 11 месеца

Какво ли има общо това със плащачите на данъци .Почти нищо .Държавата е фирма ,която се управлява за и от фирма джий . Тези , фирмаджий са особенно жестоки със всички извън тяхната фирма държавата .Стойност се дава само на тези , които имали от някъде пари. Така е във всички постоянно бедни държави .Грозотия във всичко и жестокост .Дързост и грозота .Децата-бъдещето със оценката средно слаб 2 на матурата по български език ,показаха,че тази грозна фирма не е за тях .

5

Анонимен

преди 11 месеца

*** си Саше . 240 са .

4

Анонимен

преди 11 месеца

защо имаме 400 депутати като само 50% гласуват? има такива които никога не са стъпвали в парламента и само точат държавата, смучат като пиавици народа. В БГ трябва да има неповече от 100. 600 са в Германия а тя има 85 млн население, БГ с 6 млн има 400 хратунковци. пфффффффф

3

Зеле с ориз и гъби

преди 11 месеца

Манол певеца на Руски песни там ли беше и дали е гласувал, събрали сме се тука кандидат Антлантици нещо като фенове и ни и тересува.. живо?

2

Анонимен

преди 11 месеца

В момента в който бюджета бъде приет са вкарва и регламента където можеш да откажеш плащане, където и да е било, ако не ти дадат касов бон.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Тази война показа на Европа какво е положението в България. Лошо Седларов! Яко комунизъм, яко мафия, яко корупция, яко простотия, яко немотия!