37

Bormann

преди 10 месеца

Овцците са мирни защото нямат грам мозък. Програмирани са да пасат, да ги доят и в последствие да произвеждат деликатеси бухахаха

36

Я па ти..

преди 10 месеца

До Янка 24 Янке , не се бъзи-кай. Въпроса е много сериозен.

35

Така е ..

преди 10 месеца

До Анонимен 18 България е най доброто място за живеене в целия свят. Това е нашата Родина , нашата държава. Обичам я.

34

Пенсионер

преди 10 месеца

Отдавна се знае че Скандинавските страни са социализъм на базата на капиталистически производствено отношения. Но недейте да мислите че там всички са доволни.Да ти вземат до 70 % от печалбата ....Бизнеса не е доволен.На времето АББА избягаха от Швеция заради огромните данъци.Много пъти съм писал и пак ще кажа: Няма държава в света в която всички да са доволни.А що се отнася до Исландия там е най лошия климат. Не са за завиждане.

33

Беновска пипа

преди 10 месеца

В България хората всеки ден са като война. Стресът е изключително голям и затова хората не търсят допълнителни проблеми. Изключение правят, разбира се, управляващите, които са съгласни да вкарат България във вяска война, в която им заповядат, само за да се харесат на господарите си.

32

гост

преди 10 месеца

До Анонимен Абсолютно ! Спалнята ми е тъпкана с кюлчета златце , а чекмеджетата вече са претъпкани с пачки евра и долари та почнах да тъпча вече и хладилника.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Швейцария и Сингапур са сред най-най-милитаризираните държави в света. Изсмукват си от пръстите разни класацийки и винаги едни и същи Богопомазани държави са начело. Винаги Балканите са на опашката, понеже "учените" никога не са стъпвали тук, обаче са чували, че е много опасно!

30

Анонимен

преди 10 месеца

От както сме в НАТО и ЕС, не само, че сме една от най-сигурните държави, но и една от най-богатите и свободните в света. Има обаче още какво да се желае.

29

!!

преди 10 месеца

До 1ъ Да беше прочел - в статия изрично го пише на кое място е.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Я па тея - били сме мирна държава - що не казват че тук всеки ден се води война - война по пътищата и жертвите са много!

27

преди 10 месеца

Франция на кое място е ? Питам за един приятел.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Много ясно! Ние нямаме армия, е има някаква на документи! Разбира се че сме мирна държава, друга не можем и да бъдем!

25

Анонимен

преди 10 месеца

Хора не разбрахте ли че само нашия водач и учител Костадин Костадинов ще оправи България!Ако ни докара северно корейски стандарт го избирам веднага:))))))))))))))))

24

Анонимен

преди 10 месеца

Не искам кротост, искам справедливост. Всички войни са класови и са за пари и власт. Ако работническата класа от всички страни се обедини и започне борба за по-добър живот, само тогава можем да говорим за кротост и миролюбие, ако първо свалим тираните и престъпниците, които експлоатират нас, 99 процента от хората. Чак тогава ще кротнем!

23

Янка

преди 10 месеца

Хора не разбрахте ли че само нашия водач и учител Костадин Костадинов ще оправи България!

22

Анонимен

преди 10 месеца

Почти 2/3 от държавите по света са бедни, но са и неспокойни. В Африка и Латинска Америка са цъфнали и вързали икономически, но като добавка е и супер опасно. В Ангола и Бразилия не можеш да се разхождаш, както го правиш в България без да взимаш предохранителни мерки. Чел съм бразилци, че казват, че като излизат навън са постояно нащрек и някои искат да емигрират само заради престъпността, дори не заради стандарт и пари, готови са да живеят със същият стандарт, който са имали в Бразилия.

21

Анонимен

преди 10 месеца

О да така е ! В момента съм на морето и виждам как живеят Украинците! Днес една баба ,беше на плажа с 2 те си внучки! И по едно време дойдоха,2 *** мъже при тях.Бсща и син,на около 22 годишен! И що не са в Украйна тия 2 Мата на фронта? Вървя и гледам.Украински джипове.Скъпи и нови! Не видях Ни една " Дачия" или Опел с украински номера! Ами да,пак да го повторя.Спокойнс държава сме! Но Определено морето страда от Липса на туристи Българи! Явно сме спокойна ,но бедна държава уви!!!-:( Вие преценете

20

България в

преди 10 месеца

топ най-покорна държава ограбена от натовски, сащ, ек ппооддлоги

19

Анонимен

преди 10 месеца

до 11 Май не следиш, какво се случва във Франция напоследък и не само напоследък а от Шарли Ебдо насам най-паче.

18

Бай Чеп

преди 10 месеца

Казано е: Пази се от гнева на мирния (търпеливия)!