154

Цитаторе а кажи

преди 9 месеца

КАК изглеждат броевете на цитираните от теб вестници? Дакй линк към сканираните копия - да ти повярваме че не си измисляш! :)

153

Христо Ботев

преди 9 месеца

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

152

...

преди 9 месеца

епа в най скоро време и на тази путин ще и падне тимберицата! и готиното е, че нейните си хора ще я самоубият! Тогава продажната п.кинофилия тука кой ще и плаща не е ясно!?

151

Анонимен

преди 9 месеца

Лельо ***, като четеш нещо в руските вестници, чети го до край. Има независими медии. Бунтовниците предадоха оръжието на руснаците, повечето от тях са вече цивилни. Малко останаха в руската армия. Пригожин се готви да отпътува за Африка и там да си командва частната армия, охраняаваща компаниите, добиващи скъпоценни камъни.Ако дотогава на го очушкат руснаците. Ген.Суровикин по официални данни си гледа почивката, по неофициални данни - питайте КГБ.

150

Анонимен

преди 9 месеца

,уеу, Президентът Путин държеше запада за топ.ките, а сега? Сега ще приемем Турция в Еесовската Зона и Ердоган ще държи запада за топ.ките.

149

Анонимен

преди 9 месеца

До ,уеу,Дефинирай думата свобода за теб. Ясно е че Европейците не живеят свободно, или визираш богатите които живеят свободно.

148

Анонимен

преди 9 месеца

МАМИАШВИЛИ- ...ПРЕЗИДЕНТ НА РУСКАТА БОРБА КЪМ ПУТИН- ДА ОТИДЕМ НА ОЛИМПИАДА 2024Г С ТАНКОВЕТЕ В ПАРИЖ...СЛЕД КАТО ОЛИМПИЙСКИЯТ КОМИТЕТ БЛОКИРА УЧАСТИЕТО НА РУСИЯ В ОЛИМПИЯДАТА- СЪВСЕМ В ДУХА НА РАШКИТЕ...А СЛЕД ТОВА ЩЕ ПИТАМЕ ЮМРУКОВ КАКЪВ Е ПАРИЖ..ОТГОВОРЪТ ГО ЗНАЕМ НАЛИ.

147

hehe

преди 9 месеца

"свалени от изтребители "Вагнер"?!??!Ко каза, ко??!?!?!

146

Анонимен

преди 9 месеца

"Иска ми се да знаех, почти плаче Стив Росенберг, но кой да му каже?" --- Аз мога да му кажа, но ще искам хонорара му.

145

Анонимен

преди 9 месеца

Къде са Вагнер? Къде е Пригожин? Какви са плановете им? Какво са се разбрали с Президента Путин? Иска ми се да знаех, почти плаче Стив Росенберг, но кой да му каже.

144

Костя

преди 9 месеца

Друзя,преплетоха ни се опорките и втора седмица не знаем за кого да викаме.За Путин или за Пригожин?Трябва референдум!

143

Анонимен

преди 9 месеца

Руснаците са много странни хора, те не мислят логично! Непредвидими са, страшно лъжат! Не трябва въобще някой да има работа с тях!

142

,уеу,

преди 9 месеца

Те в Индия живеят още в кашони със кобрите,с доставките Путин държеше запада за топ.ките, а сега вече ги държа за к.ур..аХаххаха Индия....хахахаххахха. В русия сега няма къде батерии за дистанционно да си вземеш....зле е положението всеки ден се чувам с приятели. Никой не иска Путин, но ги страх ....всички искат свобода и да живеят добре, а не да ходят на почивка н северна Корея и Сърбия, а да и твоята Индия.

141

Бай Дрън

преди 9 месеца

Мратора, стига си си давал плюсове и минуси, а ако не си ти, изгони го тоя. Срамно е в сайт като вашия, да се търпят подобни агресивни типове!

140

Анонимен

преди 9 месеца

Ясно е, че двамата са престъпници, но джуджето не смее да го ликвидира защото явно Готвача го държи с нещо крайно, компрометиращо.

139

Анонимен

преди 9 месеца

утре сборн пункт на всички амераиканофили пред паметника на американските летци дето сринаха софия - да го целунат и заминават за украйна - стига сте цапали форумите с драсканиците си

138

Бай Дрън

преди 9 месеца

Напротив, по странен начин Путин вузроди Русия като индусиална и високотехнологична държава. Скоро гледах кадри от техни заводи...честно казано, в България може са о да си мечтаем. И тук има такива заводи да, но те са на западни игщрачи, плащащи почти минимална заплата. За разлика от Русия, където всичко е на местно ниво. Затова Русия ще се възражда, а ние ще затъваме ли затъваме с тия западни и турски "инвестиции". Ще зятъваме като нация, което е най-жалкото, докато се превърнем в територия.

137

Анонимен

преди 9 месеца

някой като попита какво се случва в българия веднага му лепват русофил - а тия евроатлантически *** само русия ги интересува- ами ходете при путин бре каво търсите в страна която не ви интересува и кте я направили индиански резерват

136

Анонимен

преди 9 месеца

Индия и Китай, които купуват нефт не са африкански или ескимоски племена. Япония си е удвоила доставките на въглеводороди от Русия. Те също не са от Африка или Аляска.

135

ЯА

преди 9 месеца

Ще умират още много много генерали и още поне 500 хил руски *** ще отидат при Кабзон и 236 хил. ***. Путин съсипа Русия, всички бяха зависими от нейните доставки.Сега продава нефт на африканските племена и на ескимосите!ХАХАХАХАХ, всички русофили да отиват в *** наречен Русия, но седят тук и си разделят кашкавала като в Павликени. Мишки....