8

Реалист

преди 10 месеца

Тази грозна Горчица,докопала се временно до този престижен пост,не признава решението на Конституционния съд,който връщайки Цв. Цветанов на поста си,я изритва да си търси някъде работа.Що за наглост и идиотско отношение на една самозабравила се посредствена чиновница.

7

Иковомист

преди 10 месеца

Така като тях работят и тези от БНБ. Мислятси, че от КФН са същите финансистикато тях. Заемите на България са важни, а тях ти взеха тези от партията им на мутрите, като този от СИК, който още си търси членската книжка от БКП. Както и приятелия си отПравец. Там има паметник, лидерът им може да отидзе да го охранява или да му поднесе цветя. Така са нещата в България. Колкото и да не ми се иска, това е положението с политиците и техните лидери.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Председател СП-важно държавно учреждение от 140 г. стриктно си изпълнява задълженията за финансово-икономически надзор за развитие на стопанските сектори с одит и в фирмите представляващи ги с всички видове участия с инвестиции от държавно,общинско,акционерно,дружества по видове отговорности,задгранични,че от известно време включено като едно от трите учреждения важни за икономическото развитие на страната по направление приходи,разходи,отчет,в що е сгрешил,че не може да се изкаже как е работил.

5

:)

преди 10 месеца

Този КС е точно лукова глава. Никой за нищо не го зачита. Освен, ако не му върши работа. Решението на КС означава, че не е трябвало да го махат изобщо, така че трябва веднага да бъде възстановен и после, ако изберат друг по законен ред, може да бъде сменен. Неистовите усилия да го държат далеч от СП говорят достатъчно добре за неговата работа :) Ако някой трябва да прави партия, това е нашият човек.

4

Хахаха

преди 10 месеца

Тогава защо има решение на съда? Има решение и се изпълнява.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Лице което не испълни съдебно решение лежи 10 г.

2

ротация

преди 10 месеца

КС отменя НС така че Цветков трябва да е президен докато НС не го уовлни пак. И после пак КС ще отмени НС и т.н. и т.н

1

гербави далавери

преди 10 месеца

Цветков беше публикувал гербавите далавери за милиарди - най вече за платени ,но неосъществени реминти на язовири. Сега гербавите искат да му запушат устата в разрез с конституцията.