44

Анонимен

преди 10 месеца

Г-н Радев, какъв Шенген те бие в главата? Тая сутрин съобщиха, че Академика-премиер е разрешил увеличаване 4 пъти на американските войници в България.Това означава към 10 хил. рейнджъри.България при нужда фронтова държава ли ще става? Академика физикохимик и мин.Тагарев правят ли си сметка какво означава това? Да вземат депутатите да махнат този кабинет преди да са обявили война на Русия и шефът на посолството на САЩ да ни стане генерал-губернатор! При този състав на НС и на МС това ни чака

43

М'глата

преди 10 месеца

До 32.Може и да не искаш,и аз не искам,ама Посолството напиня,брат!

42

Анонимен

преди 10 месеца

Тя си е пречка и сега.

41

Анонимен

преди 10 месеца

До Кой ни пречи Сички искат доста $ а не ЕС или НАТО. Корупция и ниски заплати са заради това че няма $ няма и полицаи кой да варди на границата. Шенген и еврозона няма да ни дадат $ а цените скчат още повече. В ЕС и НАТО всеки се прави че е по-богат от другия само и не дават $.

40

Кой ни пречи

преди 10 месеца

Нидерландия, РСМ, марсианците и северния вятър...Ние с нашата корупция,прогнилата съдебна система, ненаказуемостта на политици,полицаи,магистрати...Пълната липса на върховенство на закона...И най вече простия мат,тяло който избира .тикви,прасета, копейки и калинки..да го управляват. Всеки народ си заслужава съдбата.

39

Ами проsт народ

преди 10 месеца

сме хич да не се заблуждаваме и да потърсим причините в себе си, стига сме гледали в чуждите "дворове" ! 34 години избираме само комунисти в "нови премени" и после се чудим кой ни ограбва !

38

Посолството

преди 10 месеца

Наивници. Шенген като влизити в ЕС и ви паднат визите за САЩ

37

Boko

преди 10 месеца

Емчо, "голямо откритие" правиш! Ние, които не сме Евро-цирка, си го знаем това което говориш. Напънете се малко за доброто на БГ, а не само да дебелеете в ложите на Евро-плямпалнята!

36

От 37-ми

преди 10 месеца

Извинявам се на 36-ти, който е в момента, отнасяше се за 36-ти - ИЗТРИТ !

35

Спиров

преди 10 месеца

Дебелия, дето беше поискал 1млн евро подкуп за кораба...

34

До 29 анонимен

преди 10 месеца

А ти след няколко десетилетия ще СЪЩЕСТВУВАШ ли като народ ? Я разгледай съотношението нидерландци : мюсюлмани и българи : мюсюлмани и тогава умувай ! В Нидерландия има ли мюсюлманска партия в Парламента ?

33

Анонимен

преди 10 месеца

Понеже Нидерландия е много богата иска една България в еврозоната за да им плаща трилионите борчове. После не се чудете защо те са богати, а ние бедни заради такива сделкис влизането в еврозоната без дори да се питат хората искат ли не искат ли.

32

Анонимен

преди 10 месеца

На кривия ОНУЙ космите му пречат.

31

Анонимен

преди 10 месеца

"Транссексуална жена стана "Мис Нидерландия" Не благодаря не искам да имам нищо общо с Холандия.

30

"Пррост народ -

преди 10 месеца

слаба държава", някой "умник" многознайко сеща ли се тук защо България е най-бедна в ЕС ? Я колко "умника" тук дават мнение и съветват Нидерландия какво да прави, а някой сеща ли се за нивото на стандарт в Нидерландия и дали то се дължи на същата прросстотия като българската ? Завист, омраза и САМОНАДЦЕНЯВАНЕ други качества имате ли ?

29

Мда

преди 10 месеца

Кпй ще ни пусне в шенген тая дьвка се дьрче вече -20 гАко влезнем нашите робовладелци остават без матрял мигновенно

28

Анонимен

преди 10 месеца

До "Пррост народ - Страшно умн са наркоманите дио няколко десетилетия ще станат северно Мароко буахахаха.

27

"Пррост народ -

преди 10 месеца

слаба държава", някой "умник" многознайко сеща ли се тук защо България е най-бедна в ЕС ? Я колко "умника" тук дават мнение и съветват Нидерландия какво да прави, а някой сеща ли се за нивото на стандарт в Нидерландия и дали то се дължи на същата прросстотия като българската ? Завист, омраза и самонастаняване други качества имате ли ?

26

Анонимен

преди 10 месеца

Не е нидерландия пречка, ами е такива крадци като Радев и Радев.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Влезнем ли в Шенген, ще се напълним с мигранти. Не ни трябва.