16

До Иванчо и Министър

преди 11 месеца

Г-н Министър, проверете всички жалби до контролния съвет на ИУ-Варна и отговорите до жалбоподателите. Ще бъде полезно да се запознаете с иновативните практики в управлението.

15

Иванчо

преди 11 месеца

В Икономически университет - Варна само ректорът има право да предлага на Общото събрание на факултета кандидат за декан. Не е разрешено някой друг да издига кандидатури или сам да си я издига. После се гласува само кандидатурата предложена от ректора. Така има ред, дисциплина и винаги се избират "правилните" хора.

14

SofComNadzor

преди 11 месеца

Значи това е "професорчето" който докато беше шеф на Правителствена болницав София, въртеше далаверите с присаждане на органи на богати клиенти от Запад.Доставяни му от мафията, занимаваща се с тази долнопробна и отвратителна контрабанда.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Този не беше ли ползвателя на луксозния апартамент пт 500 кв м в болницата дето никой не знаеше за него. Честен човек е сигурно

12

Анонимен

преди 11 месеца

Къде в тая статия ,че в сред елитните университети ?? Май сред корумпираните

11

да, да

преди 11 месеца

До МЛАДЕЖПо правилник..има право.. прочети този на СУ

10

Анонимен

преди 11 месеца

Как ги избират? По килограми или по угодническо поведение?

9

hm

преди 11 месеца

..попитайте Доц Узунова, Доц Асенова и Доц Горнев дали имат право да заемат тези постове.. пази боже сляпо да прогледа!

8

Анонимен

преди 11 месеца

Спасов е Остап Бендер в действие.

7

Токмаков

преди 11 месеца

Време е да спрем тези крадливи ***. Така ще има пари за пенсии и заплати на работещите бедни. Време е всички да бъдат избирани с конкурс. А не по критерий кой колкото повече краде. Да дръпнем шалтера да се самоназначават. Отърване няма от тези разбойници.

6

1234

преди 11 месеца

Голямо драпане за постове. Тези тримата "жалващи се" са абсолютни некадърници с мерак да бъдат началници на нещо, било то и селска баня. Правилно е направил Спасов.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Спасов освен, че смърка кокаин е един убиец на деца, защото заедно с Бойко Борисов закриха Фонда за лечение на деца. По 100 хиляди лева си докарваше това прасе на операция, а след това започна търговия с органи. Има късмет, че в България няма смъртно наказание и че Борисов е по-голям убиец и от него. Един ден че си отиде от този свят и ще намери възмедие

4

МЛАДЕЖ

преди 11 месеца

До колкото знам правилата в СУ,той не може да бъде избран за декан.Трябва в 4-год.период да не навършваш 65 г.Деканът се избира за 4 г.,а не за две.Това само показва как се спазват правилата,а искат от младите хора да спазват законите.Е,какъв пример дава Медицинския ф-т?Че който е силен, той успява.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Те и затова ГЕРБ трябва да бъде изчегъртан.

2

Анонимен

преди 11 месеца

Важното е да се отчита редовно в Чекмеджето.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Това геребераста с тайния апартамент на покрива на Болница ЛОЗЕНЕЦ ли беше ?