11

Анонимен

преди 9 месеца

Заповед на съда не се изпълнява. Законен референдум не се насрочва. Беззаконието вече е тотално и това не е държава а джунгла.

10

Вижте доклада на ЕС

преди 9 месеца

В новия доклад на ЕС отпреди няколко дни новото за България е само годината. Сглобката "власт срещу пране" не се интересува от доклади. Това е и обяснението защо решение на Съда, при това на Конституционния, се неглижира абсолютно. Шарлатаните са по-велики от всичко, ние сме измамените въшки. Христо Иванов проведе редица консултации по конституционни въпроси с юриста Делян Пеевски, така че нещата се очаква да станат още по-нагласени и трагични.

9

абе

преди 9 месеца

е що до сега не е разкрил тези разкрития , защо ли ?!

8

Киро и Зелена

преди 9 месеца

Какво става в тая държава бе хора .. държава без правораздаване?!

7

Читател

преди 9 месеца

Една разюздана руса *** си помисли, че Сметната палата е нейна собственост и продължава със запарения си ***, да седи на шефския стол. Тази явно е слънчасала, след като пренебрегва решението на Конституционния съвет!

6

канибал

преди 9 месеца

браво на него. какви неща са пипнали миналага година в столична община............добър екип са одитороте

5

Където и да разровиш

преди 9 месеца

в управленските и контролни структури на държавата,ще останеш отвратен от царуващото беззаконие,корупция,лъжа и измама.Липсва контрол на всичко нива и всеки прави каквото си иска(или искат покровителите му).Висшият ешелон у нас е превърнал държавата във фирма за лична употреба и средство за обогатяване.Как ще бъде прекратено това?Няма как,на всеки"контролен орган"трябва да бъде назначен контрольор,а на него друг такъв,четвърти на предишните и то не остана за крадене.А съд няма.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Другаркато Горица ще фаща гората

3

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 9 месеца

БОЙКОЛАНДИЯ СЕ РАЗПАДА.

2

Анонимен

преди 9 месеца

САМОУПРАВСТВОТО НА СМЕТНАТА ПАЛАТА. САМОНАЗНАЧИЛАТА СЕ *** ЩЕ БЪДЕ ИЗРИТАНА.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Заради слуая "ФК Левски" ще има проблеми. Все от някъде трябва да започне разплитането.