11

Георги Илиев Митев

преди 9 месеца

Алчни , арогантни , винаги и навсякъде привилегировани още от старото социалистическо и тоталитарно минало на другаря Тодор Живков . Това са българските професионални шофьори .

10

Анонимен

преди 9 месеца

Тировете плащат, вярвайте ми! Хиляди левове на месец, винетките годишните преди тол системата х 1500% отгоре. Много пари се плащат, истина е, но къде отиват и за какво? 95% трябва да са за пътища, останалите 5% за администрация и поддръжка, че и тези май са им много.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Иначе нямало инфлация, и сме можели да влезем в евро-зоната......

8

Никакви компромиси

преди 9 месеца

Яко къртене на тая мафия, да минават през гърция като мислят че там е по евтино, на магистрала Тракия е камион до камион, 50 тона минавха за 6 -7 лв.?? от Калотина до Капитан Андреево, после се чудите защо магистралата е смазана и в коловози

7

Анонимен

преди 9 месеца

Транспортният бранш в знак на протест срещу високите цени на тол таксите, заплашват да си демонтират ритуално на площада устройствата за манипулация на тахографската система,а софтуерно манипулираните тахографи да ги разбият с чук. Щели да спрат да плащат и такса спокойствие.

6

УУУУ

преди 9 месеца

Вдигайте им данъците на тия бе!Тука всеки ден разтоварват по 40 тона вместо да карат по 25 както е по закон!Само разбиват още повече разбитите пътища!И уволнение на ония дремещите безсмилено заплатаджии край пътищата които нищо не вършат а само вземат рекет да си затварят очите!Те парите от винетки отиват само за заплатите им!

5

Анонимен

преди 9 месеца

Банкянския крадец пак изкара апашите си. Пълначите на Чекмеджето.

4

българина

преди 9 месеца

тока тепърва ще скача брутално заради Белене и закриването на тецове, първото ви го причини БМБ , второто ппдб

3

Един от промяната

преди 9 месеца

Искам да благодаря на всички които ни подкрепиха по площадите за да осьществим промянатаКогато започнахме мнозина ни упрекваха , че сме поредните лаладжииНо ето днес промяната е факт - всеки бьлгарин я усеща в цените на електроенергия , вода , храниБлагодаря ви отново без вас нямаше да успеем

2

ГМО Правителство

преди 9 месеца

Ще попитаме едно посолстВО ? И ще Ви дадем отговор в законния срок /12 месеца/

1

Къде са парите ли?

преди 9 месеца

Ми сигурно в нечии "чекмеджета"