178

Xaxa

преди 9 месеца

Този "изкуствен интелект" е толкова "интелект", колкото аз съм трамвай. Интелект означава да може да разсъждава и мисли, а не някакъв *** бот да рови в база данни и да дава отговори. Напоследък много се рекламира този уж ИИ, а както вече всички знаем нещо, което се пропагандира от глобслистките така наречени "медии" като тази кофа за смет "днес.бг" е 100%-ва измама и лъжа

177

Форумният Експерт

преди 9 месеца

И кое му е страшното? Просто му рязваш кабела като не слуша и му спираш мисловната дейност. Сега, тия дето се возят на теслите трябва да са по-внимателни но ИИ гледа да не убива себе си, така че там са по-скоро нещастни случаите.

176

Незнайко

преди 9 месеца

Поради липсата на Естествен, (виж процентите на В*зраждане) Изкуственият Интелект е единственият шанс за Родината... Лошото е, че за да се разбере това се изисква... интелект!

175

Анонимен

преди 9 месеца

Преди време, гледах един репортаж от САЩ (в youtube), където водещите събираха подписи в петиция, с която да се забрани опасния препарат диводороден оксид (H2O, или чиста вода). И за най-голям майтап и забавление на гледащите клипа, имаше немалко народ които подписаха петицията! Някои се колебаеха, други имаха нужда от малко убеждение че било правилно, и много малко бяха тия които се изхилиха (умните) и им казаха на снимащите клипа да се разкарат.Та и у нас така.

174

Лошо

преди 9 месеца

Неграмотни коментират интелект.

173

Анонимен

преди 9 месеца

Не бе баце, "антивацърите" са най-интелигентните хора на планетата. Загряха измамата, преди още да са я пуснали в употреба. Тя беше очевидна, но плоскоглавите тивизомбирани дори до ден днешен не са загрели. И "антивацърите" просто не се инжектираха с вредни експерименти срещу лека настинка, която се преболедува за два-три дена. Понеже мислят и се информират. За разлика от зомбираните, които сега се страхувкат от "ИИ". Понеже звучи страшно като им кажат от телевизора.

172

До Анонимен

преди 9 месеца

Не бе бате, това сте ония 20% антиваксери. Тея, дето оцеляхте от ковида. Толкова сте "умни", че даже сте вдлъбнати.

171

До Анонимен

преди 9 месеца

Не знаят какво е машинно обучение. На мои колеги ИТ-та втора линия им обяснявах какво е ИИ и как работи, след 20 минути обяснение те изведнъж казаха "а-а-а-а, ама то това ли било, *** то е по-тъпо от един човек и явно зависи как са го обучили". И това са ИТ-а, с дълъг стаж, просто ИИ не им е професия. А тука хванали разбирачите от улицата да се изказват.....

170

Анонимен

преди 9 месеца

Това са ония 20% дето се "ваксинираха" доброволно срещу настинка с вредни експериментални псевдоваксини. Тия същите 20% ще ядат щурци, за да "спасяват климата". Каквото им кажат от телевизора - вярват, вярват, вярват...

169

До ИТтата обраха над

преди 9 месеца

Аз съм ИТ, тебе няма да ми е жал изобщо да те обера, ама ти и за чистач явно не ставаш и няма какво да ти се вземе. Поне акъл да имаше, а то и той ти липсва. Слушай си чалгата и нагъвай евтините кюфтета с лютеница, за толкова все пари ще намериш.

168

Анонимен

преди 9 месеца

Нека да позная - това е оная 1/4 дето събра подписка срещу еврото и иска да бъдем вечни васали на Русия. Компетентни по всякакви въпроси, като се почне от футбол и се стигне до политика, а като ги попиташ какво са направили за България през живота си ти обясняват как държавата им е длъжна. И сега да издразня останалите - аз съм ИТ и знам какво е изкуствен интелект и как работи. Оказа се, че последните няколко месеца обяснявам на колеги какво точно е това и как работи.А вие си мислете за другите.

167

Анонимен

преди 9 месеца

Колкото повече безработни, толкова по-голяма престъпност...

166

Анонимен

преди 9 месеца

Нека работи вместо хората, те вероятно преди години са искали и забрана за интернет и мобилните телефони, но света се развива и върви напред, кой иска,кой не, технологиите си напредват. Те и много не искат Ел коли,но и те навлизат. Много работа върши тва нещо и хората ще имат повече време да си живеят. За тез, които не се приспособят, кофти.

165

ИТтата обраха надора

преди 9 месеца

програмистите обраха народа - един нормален човек взима средно 1,5х.лева ,докато един програмист средно 7хил лева. И всичко това на гърна на народа. Сега искат да опоскат още ,като внедрят където могат Изкуствен Интелект и да вземат на когото могат работата. Без данъци за програмисти тая държава няма да се оправи.

164

Квартална шмъркалка

преди 9 месеца

Спокойно, ИИ няма да бере ягоди в Англия...

163

Сарказъм Радомирски

преди 9 месеца

Колко може да е опасен "Изкуственият интелект"? Колкото са опасни хората, които ще оправдават собствените си действия с негови "решения".

162

Филмът,

преди 9 месеца

"Аз, роботът" и "Четвъртият закон на роботиката", са много показателни, че на човечеството не е необходим ИИ. Същността на прогреса е в Духовността, а не в безкрайните войни и масовите технологии /които, в по-голямата си част са ненужни/.

161

Анонимен

преди 9 месеца

Всеки, който иска да живее нормално, да има работа, трябва да е против ИИ, защото ако го има, той ще заеме работните места на хората и те ще са безполезни и ненужни.

160

Анонимен

преди 9 месеца

Изукствения интелект е опасен за цялото човечество.

159

кк

преди 9 месеца

Викам на колега използвай ИИ по бързо е. Той: " Аааа страхм ме е от роботи" ...