12

Анонимен

преди 9 месеца

Професор по мерене на температурата - *** с фес на главата ходи по българската земя и мери температурата! Както в медицината. Професорът в понеделни мери в един хотел температурата на една дама във Видин, после в Русе, Варна, Бургас, Стаа Загора, Пловдив и накрая идва в София и там го чакат кокетките с микрофоните и го питат каква е перспективата на температурата по казината за следващата седмица?

11

Ганчо Мамуля

преди 9 месеца

Махнете го този празнодумец.Дайте някоя с минижуп...

10

анонимен

преди 9 месеца

НЕ ГО ЗНАЯ НА КОЛКО ГОДИНИ Е НО МИ СЕ ВИЖДА, ЧЕ И ТОЙ ПОПАДА В КАТЕГОРИЯТА НА БАБИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ.

9

Go away

преди 9 месеца

"...Той допълни, че в събота ще има захлаждане от 2-3 градуса, но това леко захлаждане няма да се усети навсякъде в страната...."А къде ще се усети? Стига алабализми!

8

Анонимен

преди 10 месеца

Нормални температури за юли и август, лято е. Най после топло и слънце.:))

7

Анонимен

преди 10 месеца

Нищо ново под слънцето.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Проблемът с жегите са бетонните човечарници, наречени градове. Там асфалт и бетон се нагряват и температурата може да мине 50 градуса. Ако човек живее цивилизовано сред природата, тази тенпература е даже приятна.

5

анонимен

преди 10 месеца

До Теле зрител Няма такъв, на когото да не е намерена. Виждаш какви премиери и министри, намерили им на тях, те намират на всички.

4

анонимен

преди 10 месеца

Какво да ни плаши. В политиката и в света са стигнали до 55+.

3

Теле зрител

преди 10 месеца

На тоя професор и на него му намериха сладка служба да прай маймунджилъци путиливизора!Поне да познаваше нещо!Тия безсмислени работи дето ги приказва за добри пари всеки може да ги види в интернет!

2

ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМАТА

преди 10 месеца

Няма такова нещо като "ГЛОБАЛНА ТЕМПЕРАТУыРА" Това е като "асимптоматичен ковид"- измишльотина, която не може да се провери или докаже, и служи за плашене и заблуждение и налагане на ненужни и зловредни "мерки" и контрол.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Това го знаем още от миналата седмица. Какво го цитирите ПРОФЕСОР РАЧЕВ все едно казва нещо ново... :D Важно е да ни се натрисат някакви имена само.