97

Анонимен

преди 10 месеца

Скоро ще летят Кинджали и на запад от Киев и Лвов

96

до 100, Не е уместно

преди 10 месеца

сравнението. Тия дето са чели история все още знаят, че Русия е помогнала на България да се освободи от османската империя. Обаче, както е тръгнало до 10 години и тук ще стане неприемливо развяването на руски флаг, а Русия ще бъде изтрита от българската история, както направиха в Украйна. Затова беше лесно да им се втълпят разни "езически" идеи да не използвам други прилагателни. Та и ние сме на път да забравим собствената си история и да извършим поредната глупост, която ще доведе до катастрофа

95

Щерю

преди 10 месеца

Немски плакат от 1935 г., гласи: - "Световна политика - Световна революция. Масонството е международна организация, предана на еврейството с политическа цел да установи еврейско господство чрез световна революция." - Какво се е променило близо век по- късно? - Нищо! Ционистите от Вашингтон и Лондон са станали дори още по- нагли! Еврейски ук ро фа шисти...

94

И. Петров

преди 10 месеца

Човекът се чуди защо в България може да се развее безпроблемно руски флаг, а в Русия не може. Отговорът е: Защото НАТО/30 държави/ плюс още присъдружни , с целия си икономически и значителна част от военния си потенциал воюва срещу Русия. Когато от Украйна тръгне потока от ковчези с български войници и на мястото на българските летища и военни заводи останат огромни кратери, тогава в БГ няма да може да се развяват руски знамена. Тогава ще бъде късно да хленчим и обясняваме.

93

Анонимен

преди 10 месеца

Ще обсъждат,ще провеждат консултации за предтавителност ,но накрая ще приемат предварително написаното решение на САЩ. Клоуни обслужващи щатските интереси.

92

Според

преди 10 месеца

френските медии, срещата във Вилнюс е сходна на концерта на Елтън Джон в Стокхолм ...

91

Анонимен

преди 10 месеца

Швеци и фини у НАТО, Украйна с пътна карта. Владо Путин, оле!

90

Клоунът Зеленски

преди 10 месеца

До Анонимен 102: Продължаваш с г'лупостите. Страхливото джудже е в Киев. Зеленски спечели изборите с обещания да спре гражданската война в Украйна, а вместо това я доведе до война с Русия. Той се отказа от подписаните в Истанбул от руската и украинска делегация споразумения за мир, а войната можеше да спре още тогава. Сега накъде - война до последният украинец? Не им трябва на украинците такъв президент.

89

Анонимен

преди 10 месеца

Денков е там, защото той е добър слуга. Каквото му се заповяда, веднага пуска в изпълнение. Ако ще и България ще разпарчетоса за да го поздравят за добре свършена работа. Случиха с Денков. Поздравявам го с една 100 % истина, която мине каза един не твърде вярващ човек. "Ако съм научил нещо от този живот, то е че винаги идва ВИДОВДЕН"

88

Анонимен

преди 10 месеца

До Стига глупости 83 Ако Русия можеше да спечели войната с НАТО и тя отдавна щеше да я започнала. Но онова страхливо д.жудже нападна Украйна, а уж НАТО му били виновни.

87

Анонимен

преди 10 месеца

сащ събрали балките на европата да разсъждават аджеба каква е следващата стъпка в унищожаването на Русия и Европа посредством машата Украйна. И ние имаме горд представител там. Чудно как мислят тия хора, къде ще се намерят те и децата им, когато всичко стане на пух и прах ?

86

Я се замислете малко

преди 10 месеца

Самия факт, че можете да си развявате руски флагове в държава, членка на НАТО и ЕС, трябва да ви говори достатъчно. А я си представете какво ще стане ако развеете НАТО-вски флаг в Москва. Или дори български? КАКВО ЩЕ СТАНЕ БЕ?

85

Анонимен

преди 10 месеца

До аз ... ами да си купят от Русия...

84

Спеца

преди 10 месеца

Нормалния свят не е очаквал , че НАТО ще се фашизира!Причина е страха от Русия , а сега съюза на Китай с Русия обрича Запада и НАТО на бъдеще със затихващи функции!Вече могат да изплашат само гаргите!

83

аз

преди 10 месеца

Do 95. Ако беше слушал коментарите на Швец и Невзоров ще0да разбереш, че Украйна няма логистика и инфраструктура за Ф. 16, а за МиГ 29.

82

Анонимен

преди 10 месеца

а скумрията какво разбира от военни дела... я вижте клоуна докъде я докара...

81

пуйката на Холмс

преди 10 месеца

От самото начало ми бе ясно,че Давид като се репчи на Голиат,отвъд голямата вода ще му дават камъни за прашката с насърчаващи викове давай Давид най-влиятелният човек в света е зад теб.Но се оказало,че най-влиятелният човек в света не е Господ както в библейския разказ и му дал касетъчни камъни,които да мята,но Голиат избълвал огън от силната водка и превърнал камъните в стъкло.Давид се разплакал и преплувал голямата вода да го утешава най-влиятелния човек на света,който разбрал,че не е Господ.

80

Анонимен

преди 10 месеца

До 84Ще ни представляват на срещата!Мястото на Денков не сред държавните глави! ...Президента го изолират, но той си има своя а позиция///Това е среща на НАТО ,а не русофилско сборище.Там се ходи с покана ,никой не иска русофили ,още по-малко русор.оби.

79

Анонимен

преди 10 месеца

Дженд ъра Денков с женското гласче ли ще ни води делегацията ? :)))

78

Анонимен

преди 10 месеца

Един ден,ще бъде взривен този метален орнамент! На мен лично ми прилича на свастика! Само дето ги няма чертичките,подобаващо за Хитлеристкото знаме!