91

Крим не е руски

преди 11 месеца

трудно руската пропаганда с *** и купени медии може да изтрие кръвта пролята на деца и цивилни.

90

българин не русороб

преди 11 месеца

до тук беше руската романтика на окупант и властелин напръстена..Руската велика империя се оказа една художествена измислицаи лирическия герой с име на женски полов орган- който му отива се оказа единкомплексар и фашист който потопи в кръв и разрушения два народа. В следващите 100 г руснака ще бъде мразен и презиран и ще есиноним на разбойничество, убийства и най нишата прослойка на човечеството.

89

Путин

преди 11 месеца

Аа Порошенко, не така моето момче. Я по-полека го карай, зер на години си вече, да не вземеш да се подхлъзнеш през някой парапет или някакво заблудено С-200 да се изсипе върху шоколадовата фабрика.

88

Според

преди 11 месеца

френските медии, посещението на Зе в София, било сходно на това на Елтън Джон в Стокхолм ...

87

Анонимен

преди 11 месеца

ПоТрошенко май дърпа дявола за опашката и явно иска близки срещи с Kagupoв или с дядя Вова ?!

86

Анонимен

преди 11 месеца

Единственото което виждам е един тлъст милиардер който иска още хора да умират. Естествено неговите роднини тънат в лукс и разкош добре защитени и далеч от Украйна.

85

хм

преди 11 месеца

Не случайно след 2014г. шоколадовите изделия ROSHEN заляха България, предполагам, че и другите европейски страни. За който не знае, това е шоколадовата империя на въпросния Порошенко. Имаето на фирмата е без първата и последната сричка от фамилията му.

84

Много ясно

преди 11 месеца

Този и неговата шайка съсипаха Украйна. Но така е - народа да мре на фронта, а той и неговите хора се къпят в лукс. Както и да свърши тази война, ми се струва че на тези тарикати едва ли ще им се размине.

83

Анонимен

преди 11 месеца

Вие плащайте и папкайте гадните му шоколадчета Рошен и Лакми, с които ни заливат тв рекламите, пълни с хидрогенирани мазнини. Ако някой случайно не е разбрал кой ги произвежда.

82

:)))))))))))))))))))

преди 11 месеца

целия свят виде колко силен е рашистан! :))))))))) веке година и половина гледаме как за 3 дни ... :)))))))))) Но пък видехме как за 3 дни сритаха задните части на рашистан! И продължават да му ги ритат! Така, че рашистан и сила ми те веке и 2 годишните се смеят! :))))))))

81

хм

преди 11 месеца

Русия се бие сама срещу целия свят и то под жестоки санкции. Добре, че на Запад умните хора си дават много добра сметка за това. А за целите на пропагандата, всеки може да говори глупости.

80

хаха

преди 11 месеца

Илюзия, но Русия си е сражава без недостиг на въоръжение и под санкции. А укрите реват всеки ден за снаряди и оръжия. Цяло нато въоръжава Украйна, даже САЩ признават, че запасите им са на критично ниво. Та кое е илюзия може да спорим.

79

IQ 3.14

преди 11 месеца

човека, наредил на украинската армия да се предаде на ихтамнетите се стега за избори

78

Грешен

преди 11 месеца

До ТоченИма разлика между фашизъм и нацизъм, ако не знаеш. В ръководството на "Черноризците"на Мусолини е имало поне 5 евреи. Не знам как ЕС и НАТО ще си плюят на сурата за да вкарат Украйна с всичките й паравоенните неонацистки формирования, съставени от бившите футболни агитки. За отнетите права на румънско, унгарско, словашко и полско малцинства да не говорим.

77

VladTepes

преди 11 месеца

Браво на Порошенко - постигнал е поредния делириум. Доказал се е като достоен учени и последовател на великия Елцин и е удостоен с високото звание "Горький пропойца" в Русия.

76

Анонимен

преди 11 месеца

На негово място ще се притеснявам, че западната сила сила се оказа илюзия. При цялата тази мощна+ подкрепа, покрихте територията си с гробища и мини. Разораната целина в буквален смисъл. Велики сте, да. На това, което сторихте на собствената си земя и народ, поправия никога няма да има. Не спряхте да се перчите като проскубани петли.

75

Точен

преди 11 месеца

Тук един всезнайко пише, че не може евреин да е нацист, само русите били фашисти. Не е чувал за ционизъм, еврейския фашизъм. Половината от световното еврейство осъжда ционизма, само нашето зомбирано жълтопаветниче не е чувало.

74

100%

преди 11 месеца

алконавт

73

Анонимен

преди 11 месеца

Петро що годе читав но провал голям в Мира та от там сега тази война............Зеленски го обвини този Петро наравно с Юлия Тимошенко че са ПУТИНИСТИ та просто за какво говорим изобщо

72

Ще има ден

преди 11 месеца

За тоя има клип как си показва със семейството в лондонски ресторант. Синчето му папка в Лондон, а бедните украински младежи в месомелачката на фронта. Да прати децата си в Бахмут и в Донецк като е патриот. С кръвта на бедните играят мача, а те на Запад ***...