29

дедо Ташунко

преди 9 месеца

Вредите са 1000 по-големи от "ползата".

28

Аха,

преди 9 месеца

но не и за списващия статията.Поради тази причина се ражда и феноменалното словосъчетание -внезапна полза

27

лекар

преди 9 месеца

че никотинът реагира с допаминовите рецептори се знае от 20 г. Стара новина

26

Анонимен

преди 9 месеца

Нищо против пушачите, но в статията го изкарват все едно всички трябва да пушат, за да им се подобрят мозъчните функции. Всичко трябва да е с мярка.

25

РЕКЛАМА

преди 9 месеца

ПУШЕТЕ ЗА ЗДРАВЕ ..........КОЙТО ПУШИ ЗЛО НЕ МИСЛИ

24

Анонимен

преди 9 месеца

Успокойте се, уее, СМОУКЪРИ ! Сега малките зелени човечета да не Ви спускат информация, че за здравето на бебета до 2 г е здравословно да седят в задимена стая и да пуфкате дима от цигарите в лицето им , а ? Не го ли знаехте ? Божеее , по цял свят го правят, даже им дават да дъвчат фасове, вместо биберона, във фаса има 120 полезни витамини и пробиотици, действа добре на коремчето , хихииииииии , падааам :)))))

23

Британски учЕн

преди 9 месеца

Когато Франсис Дрейк носи тютюн и др. неща от Америка всички се смеят когато когато запалва лула за да го демонстрира. Когато кралицата го опитва обаче, установява че подтиска главоболието и мигрената от която страда. От тогава става страстна пушачка а всички започват да и подражават, което бързо прави тютюна едно от най-популярните американски култури, внесени в Европа.

22

Юпи хипиии

преди 9 месеца

Тези, които мислят, че има някаква полза от никотина - вземете да пиете белина, както беше съветвал Тръмп , хахахаххахаха :))))

21

God Bless USA

преди 9 месеца

Да живее свободният запад!I support ЕС НАТО САЩ Украйна!*** за Рушия и русоробите в Бг!

20

Анонимен

преди 9 месеца

"Внезапно почина от дълга употреба на внезапната полза!"Дори да има полза за мозъка, вредите са рак, инсулт, инфаркт! То затова не стигаш до деменцията, за това се погрижват другите " ползи". Не, благодаря!

19

Легаризация на Коз а

преди 9 месеца

Марихуаната е забранена в Заддунайката за да им вървят гадните синтетики на чин гетата!При акция бело задържаха само марихуана оранжерии и нито една за амфети и други бок луци сами преценете ЗАЩО?!!!

18

Васил Левски

преди 9 месеца

Русняшкобългарските пробити служби на националният предател Крадеф са за военен трибунал за държавна измяна!Да пушат курац!

17

ДВиБиКонтрабандата

преди 9 месеца

Групости Всичко е лъжа в тая държава!Сега правят реклама на гнусното мутроморие не защото не е замърсено и опасно а защото губят пари!На никой не му пука за здравето на хората!Доказано е ме марихуаната помага за алцхаймер и още хиляди неща обаче е забранена в Заддунайката за да им върви безнеса с гнусните синтетики на ушевите мутрофатмаци!!!

16

Анонимен

преди 9 месеца

Помагат също и при анемия и при лошо кръвообращение. Отдавна са открити ползите, ама никой не иска да ви ги каже.

15

Анонимен

преди 9 месеца

До коментиращите преди мен, които се впечатляват, че в статията представят отдавна известен факт като новина. Нищо подобно. Тук целта е реклама на новите алтернативи на обикновените цигари. И просто тази реклама е трябвало да се "облече" в подходящ текст. И това са измислили - да пишат за "внезапната" полза от никотина, а вътре са сложили слритото послание "пушете новите тютюневи изделия".

14

Анонимен

преди 9 месеца

"повишава концентрацията към конкретната операция, която се извършва в момента, без да отделя ресурс за странични мозъчни операции." Хе! Сега вече е научно доказано, че пушачите са по-ефективни в работата си и по-интелигентни. Увеличете им заплатите!

13

Анонимен

преди 9 месеца

Аз съжалявам, че съм ги научил цигарките, само давам пари на вятъра :))) Те са голема мафия тютюнопроизводителите, имат лобита навсякъде :))) България е била тютюнопроизводител номер 1 през 60-те в света, това е голем бизнес :))

12

Хаха

преди 9 месеца

Открили баба си зад трънките...Това го знаем от много години. Пазеше се в тайна, защото пушенето трябваше да се изкарва изцяло вредно. Лекарите винаги са го знаели и си пафкат на воля.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Това е известно много отдавна. Но явно за днес е новост

10

Анонимен

преди 9 месеца

До Има полза. От всичко има полза. Проблемът само е в това тая полза колко вреда ще нанесе.