9

Колю жицата

преди 9 месеца

Да си бяха сложили предпазните колани, можеше да отърват кожата, ама пуста нашенска глъмотия.

8

Чичо Дрън

преди 9 месеца

До Бай ДрънК'во те гони пандемията и войната не разбрах? Ама да се изкажеш. Китай и Зап.Европа като ги затвориха къде по-строго да не би да се избиха? И в момента на колоездачната обиколка на Франция щабовете и обслужващия персонал на отборите по собствена инициатива са с маски!!!! Преди, на другата голяма обиколка, тази в Италия цял водещ отбор отпадна заради Ковид. Тези отбори имат добри лекарски екипи. Та са наясно със ситуацията. И са вложени доста пари.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Причината е ясна. Нелегалан международен транспорт. Без лиценз. Без втори водач. Без застраховки. Без данъци и осигуровки. И без задължителните за този транспорт технически преглед.

6

Причината е Шенген

преди 9 месеца

ЕС са слепи

5

Антинатовец

преди 9 месеца

Причините са или заспиване или инфаркт.

4

Анонимен

преди 9 месеца

На нас война не ни требва, всеки ден черна статистика по пътищата :))

3

Анонимен

преди 9 месеца

Докога ще се самоубиваме от глупост,самонадеяност и неспазване на правилата?

2

Бай Дрън

преди 9 месеца

Аз съм свидетел на поне 4-5 подобни катастрофи с жертви, откак затвориха държавата заради пандемията, а сега и войната. Жертвите бяха или от друг град или младежи без опит. Ние, местните си ги знаем нешата как стоят, но за жалост не караме само ние на пътя.

1

Анонимен

преди 9 месеца

и как не е ясна причината? едната е че никъде в цивилизования свят тировете не спират просто на пътя а си има места за такива неща, отбивки дори и да са за граничен контрол. Не може един тир със загасени светлини да стой на пътя, не е нормално. Или то у село булгаристана всичко може.